Komentari na vest

Kan: Slabost je kad si sujetan i tvrdoglav; prodaja Levandovskog razumna odluka

E

Ehehehehehhhh

pre gotovo 2 godine

Ne lozite se, Bayern je ispao mala ekipa, davali su obecavanja svaki dan su obecavali zadnja 2 meseca da lik ostaje do kraja ugovora i sada su pogazili rec, kako covek da im veruje za ubuduce? Nikako. Tako isto sad demantuju za Ronalda, a to znaci samo jedno, da ce za par dana da ga potpisu. Ne volim tako te dvolicne ljude i lazove.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Znači dovede Barselona top3 napadača na svetu, a Bajern njemu zamenu ne može da nadje sve i da su uzeli 150 miliona od Barse a ne 50. Zeznuli su što nisu Halanda pojurili na početku nego su se molili sa Lewom da ipak ostane.
M

Mentalitet

pre gotovo 2 godine

Dok je za prosecnog Srbina biti sujetan i tvrdoglav najveca vrlina...
O

Ozil

pre gotovo 2 godine

Idi u Nemacku pa nek tte tretiraju kao Ozila
B

Brko

pre gotovo 2 godine

Tiago i Lewa, igrači u zadnjoj godini ugovora otišli su za oko 75 miliona eura. Tiago je otišao gospodski, dok je Lewa slušao instrukcije Barce i plakao u medijima ne bi li ga Bayern pustio za 30 miliona, i to na rate. Kakav jadan odlazak. Svaka čast upravi Bayerna jer su istrajali sa visinom obeštećenja
b

banjo10

pre gotovo 2 godine

Razmisli o tome ko je i koliko znacio bajernu.Jedan Levandovski i jedan Tiago.Lakse je naci zamenu za jednog dobrog veznog igraca nego za jednog od tri najbolja centsrfora na svetu.Zato su se vise i trudili da ga zadrze.Uostalom,Tiagov odlazak skoro da se i ne primeti dok za odlazak Leve cemo tek da vidimo.
G

Gaxter

pre gotovo 2 godine

Zar je neko i mislio uopšte da će neki Katalonac doći i diktirati uslove jednom Nemcu i to Bavarcu,a ovi to da prihvate,svako ko je ikad bio u Nemačkoj zna kako stoje stvari u Bavarskoj.
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Pa svi su na dobitku. Bajern je prodao igrača za 50 milki, a u tim godinama ljudi završavaju karijere. Za*ebite ovo pro*eravanje sa Ibrahimovićem. Leva je dobio extremno jak ugovor za svoje godine. Barsa će samo od prodaje dresova da zaradi duplo. I nek naredne dve godine odradi posao svi ce biti prezadovoljni.
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Klubovi nemaju ni 10% od prodaje dresova.Vecna ide sponzoru a dio igracu
A

AntiplasticaR

pre gotovo 2 godine

Barsa ce se opariti od dresova samo ako proda par milijardi istih, a to se nece desiti 😁
a

ali ce dobiti

pre gotovo 2 godine

tj.vec dobijaju novac od sponzora i bolji ugovor....tako da bice para
D

Dexaman

pre gotovo 2 godine

Ne valja držati nezadovoljnog igrača. Po meni, glupo je čoveka od 34 godine platiti 45 miliona eura, ali ok, svako ima svoju računicu...