Komentari na vest

Kan stavio tačku: Ronaldo se ne uklapa u Bajernovu filozofiju! Nemci mu zameraju da ne vrši presing

V

Više ambicije imaju od Surduličana

pre gotovo 2 godine

Ode Ronaldo u Rayo Vallecano
R

Ronaldo8555

pre gotovo 2 godine

Ronaldo se ne uklapa u vasu cenjenu folosofiju hahhahaa smesni ste, Ronaldo je institucija za vas. Celnici Bajerna su najvece stipse na svetu. Onaj balvan Miler se uklapa u vasu filozofiju, Gnabri se isto kao uklapa, a nije ni do kolena Robenu a kao treblo je da bude njegova zamena. Lewa hoce posto poto da vas napusti, nesto ne stima u Minhenu.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Bajern ima Manea, Sanea, Komana, Gnabrija i Musialu na raspolaganju sto se tice krila, tako da i promenljiva forma Gnabrija ne predstavlja nikakav problem. Bajern zeli sto vise mladih igraca, zato se Roni ne razmatra kao neka ozbiljna opcija. Predpostavljam da ce pokušati da dovedu Osimena, Dejvida... kao zamenu za Levu. Bajernov tim je odličan i pun potencijala, tako da ne znam sto si ih toliko izvređao u komentaru?
G

Gost 1122

pre gotovo 2 godine

Pusti ti mlade fudbalere, pitanje je sta ce sa njima biti u buducnosti, mozda bude nesto mozda ne bude. Bajernu fali bombarder koji ce Lewu zameniti, a trenutno od Ronalda nema boljeg. Ronaldno moze da hara sigurno jos 2-3 sezone. Pogotovo u Bundesligi. A ti koliko je mladih propalo, mislili i nista od njih, Breno, Sancez itd pogotovo u Bajernu.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Vjerovatno bi im Ronaldo pokvario ono sto su izgradili. Drugaciji je tip. Bayern gaji taj njemački fudbal i vodi njemacku filozofiju fudbala gdje se uvijek igrači moraju uklapati. Dolaskom ronalda bi se svi morali Ronaldu prilagodjavati, a on ili nece ili je može da se prilagodi Bayernu pogotovo još u tim godinama. Bayern ima već nekoga ko galami na saigrače. Kimmich živčani, Neuer uvijek pametuje nešto. Müller je već davno zaradio respekt i poštuju ga igrači. Prvenstveno za svlačionicu ne bi bilo dobro dolazak Ronalda, a odatle sve pocinje. Vjerujem da bi im najbolje pojacanje bila promjena trenera. Ovaj se sprda sa njima kao da su drugovi. Sa nekim igračima je generacija i sada da im još bide trener.. Trenea trebaju svi gledati sa poštovanjem i da ima autoritet, bukvalno da im bude kao otac.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Šta su izgradili, osvoje LŠ svake desete godine a igraju ligu bez konkurencije, rade šta hoće. Državni projekat. Izgradili su to da osvajaju nebitnu ligu koju niko ne gleda osim germana.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

A koliko puta su igrali finale i polufinale LŠ od 2010. godine? Koliko puta su bili brutalno pokradeni od Reala u prethodnim sezonama? Da nije bilo tih kradja imali bi 2 LŠ vise, odnosno Real 2 manje.
t

thebookov

pre gotovo 2 godine

raspali miler najsporiji igrac u univerzumu prima 20 mil godisnje a na terenu ne vrati 40.deo,to im se uklapa a ronaldo,najbolji strelac u istoriji fudbala i momak koji je za 10 godina osvojio 5 ligi sampiona,jednu manje od bajerna nije po njihovom ukusu?kako im treba zapusiti ta odvratna alava usta.
A

Alenka

pre gotovo 2 godine

Ne moraš umanjiti kvalitet Mullera, da bi bio meritokratičan prema Ronaldu.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Možda je djelimicno tako kako si napisao iako se mnogi ne slažu ni sa tim. Možeš da ga izruzis koliko hoćeš, ali on se uvijek stvori od nekuda. Mi ne vidimo uvijek na TVu njegovo kretanje, ali on se uvijek nekako teleportoira. Stvori se uvijek da popravi napad. To ga čini posebnim.
t

thebookov

pre gotovo 2 godine

Alenka koji kvalitet?klasicna zamena teza.da nisu drzavni projekat dugovali bi vise od barse.
t

thebookov

pre gotovo 2 godine

Dejani miler nije spic jer spicevi daju golove,nije ni paker jer pakeri asistiraju,nema dribling ni brzinu znaci **** ga samo kad se ubaci iz drugog plana jer su odbrambeni retko skolovani.gde je protiv najvecih klubova?ruzan je znaci ni sa strane marketinga im se ne isplati i onda je samo pitanje kako to svi odlaze a on je uvek tu?
H

Hhgjg

pre gotovo 2 godine

Boskov, da nije sudija ne bi osvojio nijednu.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Tomas Miler je vec 2 godine najbolji asistent u Evropi, a ti kazes da ne beleži asistencije!? Miler se uvek bori na terenu, mnogo pretrci, sjajno se krece... Ako neko prolije znoj za taj novac sto dobija, onda je to on.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Rahim Sterling u Čelsi. Može i Kristina, taman da naprave haos u svlacionici.
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

I dalje vrhunski igrac,moze sigurno dati u sezoni vise od 20 golova. On i ne treba da igra odbranu. Bilo koji klub da ga uzme ,dobice ogroman prihod od dresova i ostalih stvari marketinga,Bajern je pogresio
I

Isnogood

pre gotovo 2 godine

20 golova ce dati i Mane, a za manje pare i igrace odbranu. Kad vec sluzi za prodaju dresova kako kazes, a ne osvajanje titula, onda mu je Utd idealan tim