Levandovski (©Reuters)
Levandovski (©Reuters)

Kan: Ubeđujemo Levandovskog da ostane, do Halanda ne možemo ni u mašti

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.04.22. | 14:04

Generalni direktor Bajerna otvorenih karata

Nekada je Bajern bio primer kluba kako se posluje, u kojem se stvari dešavaju samo planski, kojeg niko ne može da uhvati na „pogrešnoj nozi“. Poslednjih godina, pak, Bavarci se teško nose sa velikim zahtevima igrača, neki od njih odlaze po isteku ugovora, ne želeći ni da čuju za ponude koje im serviraju čelnici kluba sa Alijanc arene.

Nova problematična situacija koja drma redove Bajerna je oko Roberta Levandovskog. Najbolji fudbaler sveta za prošlu godinu nije zadovoljan onim što mu Bavarci nude za ostanak u klubu i sve glasnije se govori da bi Poljak mogao da karijeru nastavi u Barseloni.

Izabrane vesti

Generalni direktor Bajerna Oliver Kan otvorio je karte tokom intervjua za televiziju Sport1, a jedna od tema je bio i Levandovski.

Na današnji dan Robert Levandovski još ima važeći ugovor sa Bajernom i to na još jednu sezonu posle ove. Mi želimo da ostane kod nas koliko god je to moguće. Malo smo zabrinuti, gledajući njegove godine. Zato sve ide sporije nego što bismo želeli“, rekao je Kan.

Isto tako, nekadašnji nemački golman je istakao da mu nije čudno što Levandovski želi da ode.

Naravno, Levandovski razmišlja o odlasku, zbog toga što je u Bajernu osvojio sve što je mogao da osvoji. Sada je na nama da ga ubedimo da ostane“.

Kada je druga legenda kluba, Tomas Miler, u pitanju, tu u Bajernu nisu zabrinuti oko nastavka saradnje.

Veoma, veoma sam siguran da ćemo u kraćem roku imati nešto da objavimo na tu temu“.

Pre desetak godina Bajern je redovno znao da „iščupa“ Dortmundu prvu zvezdu i dovede je u svoje redove, kao što je baš bio slučaj sa Levandovskim, ali Kan kaže da ne postoji šansa da tim putem krene na leto Erling Haland.

Mi ne bismo naš posao radili kako treba kada ne bismo pratili tako mladog i talentovanog igrača kao što je Haland. Ali, ceo taj paket, u kojem su obeštećenje, provizije i njegova plata je daleko, daleko od našeg domašaja čak i u mašti“, poručio je Oliver Kan.


tagovi

oliver kanBajern MinhenRobert LevandovskiErling Haland

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara