Komentari na vest

Kanga postao tata i mama Milojeve Zvezde!

Z

Zigiz

pre 2 meseca

Zvezda napravila veliku grešku,izvela bonusa a uvela igrača koji ima 22god i nema status bonusa. Hoće li sada odreagovati sudije i fss

Jlubisa Urosevic

pre 2 meseca

Ko gura ovog vulica sa dve leve noge? On je drugoligaski domet. I kako sa njim da pobede zvezdu i pored penala sanse su male a na klupi sede bolji igraci od njega.
Л

Ли Ади

pre 2 meseca

Тешко клубу у којем је Канга главни играч.
F

Fontana9

pre 2 meseca

Kod vas je sve moguce,a i kod njega,on je stariji od svoje majke po laznoj krstenici
F

Familija

pre 2 meseca

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
L

Lk grobar

pre 2 meseca

Tata i mama Milojeve zvezde je Santrac
g

gost opet

pre 2 meseca

Opet pravite kiks greske kao Djiga.Javor-Zvezda.Pa opet Zvezda...Svaki izvestaj neka greska novinara
g

gost opet

pre 2 meseca

Opet pravite kiks greske kao Djiga.Javor-Zvezda...pa sledece opet Zvezda... Svaki izvestaj neki kiks novinara
D

Don Vito Corleone@BokiUSA

pre 2 meseca

@BokiUSA – ti si klasičan degenrrik sa fiziološkom tupošću kao osnovnom dijagnozom, čim me vređaš a nikada te u komentarima nisam pomenuo, a s druge strane dovoljno mi je da vidim da u svom kodnom znaku imaš ono omraženo “USA”, koje pripada onoj državi-uterivaču demokratije koja je onako zverski bombardovala Republiku Srpsku 1995.g i Srbiju 1999.g. i otela nam Kosovo! Predlažem ti da izbrišeš ono omraženo “USA” iz tvog kodnog znaka i staviš RUSIJA! Živeo Putin!
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Druze ja tebe nisam uvredio niti te nazivao kao ti mene. To samo dokaz mojih tvrdnji da tebi nije lako. I da si opterecen I zalostan. Ne silazis sa nasih vesti. Promenis po desetak nick (ova) ali sistem pisanja reci su iste. To nije u redu ti moras da se posavetujes sa nekim strucnim oko toga. Sto se tice onog usa to je drzava gde zivim I ciji sam drzavljanin pored Srbije I Beograda gde sam rodjen I odrastao. Zato stoji u mom imenu a politiku ne zelim da mesam ovde. Ti bolje povedi racuna o sebi I sredi se covece
Z

Zema

pre 2 meseca

Treba da bude jasno igra bez Kange je 0.Najbolji stranac u Zvezdi je Kanga i .
7

7 Penala...

pre 2 meseca

Pazi ti samo ovu cinjenicu, kad o sudijama i penalima pricaju navijaci malog jsd kluba koji je u prvom delu sezone oborio Svetski Rekord tako sto je od svojih sudija na poklon dobio cak 7 uzastopno sviranih penala na 8 utakmica,tako nesto nije zabelezeno u istoriji fudbala od kako se igra!
P

Pitanje za Fss

pre 2 meseca

A KAD CE SUDIJA JOVANOVIC BITI KAZNJEN STO JE PONISTIO CIST PENAL RADNIKU I POKLONIO POBEDU JSD-U?

Fear The Beard

pre 2 meseca

Ko sme javno u opkladu.Rutinska pobeda Zvezde u Derbiju.Fiks sezone.

Fear The Beard

pre 2 meseca

Djiga je bure baruta,moze da odigra odlicno,a moze i da bude ocajan,i sve to na istom mecu u kratkom roku.Odlicno zblokiran udarac u finisu prvog poluvremena u izglednoj sansi,a onda u nastavku kasnio da izadje i uradi isto.Imao i los tajmimg skoka kod gola.Strah me je kad on igra.Videcemo sta ce biti sa Dragovicem i Spajicem,moguca je formacija sa 3 pozadi u Derbiju,i da Rodic igra levog stopera,recimo,a mozda i Mijailovic desnog,ako i Drago i Spajic ne budu spremni.Od toga koliko oni budu spremni zavisice formacija pozadi.Jasno je da su Kanga,Ivanic i Hvan nosioci igre u sredini,igrace i Bukari i Serif,Olanjika je ozbiljna opcija,a i Kraso ce imati minute.Jedina dilema su Spajic i Drago.
S

Siladji

pre 2 meseca

nemojte ljudi, dosta je ono - pedantni. temperamentan je bio Deki zidar a sad je to Duljaj. ostavimo Miloju da bude samo pedantan a pritom iz Arandjelovca. Strucnjak
Z

ZvezdaCrvena

pre 2 meseca

Ako grobari, koji su oličenje poštenja u Srbiji, kažu da nisu bili penali onda je sve jasno. Nema potrebe da se svađamo.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

To što je Lazetić poslao igrače da povređuju bez sankcija to nema veze.
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Mesi mesi Kanga nece nista da ti skodi.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
n

neshha

pre 2 meseca

@Proficap – ma, Milojević pored svog imena ima više epiteta, kao npr. “stručnjak iz Aranđelovca”, “Velemajstor kvalifikacija”, “pedantni stručnjak”, a najviše oslikava njegov lik onaj epitet koji je zaslužio u inostranstvima - “mister-otkaz”!
T

Tarantula

pre 2 meseca

Ali ja kao navijač Zvezde(veliki navijač Zvezde) pamtim samo ove lepe titule ovde sa njim na čelu,i pobedu protiv Licerpula(prvaka Evrope),a ti pričaj unucima o vašoj poslednjoj pobedi u kupu ili ligi šampiona,jubilej od 40 godina je prošao,idete na pola veka još malo!Haahhahahahahahaha
R

Raki Delija

pre 2 meseca

Ocekivana pobeda sad u derbiju da potvrdimo dominaciju i overimo 7 titulu zaredom🏆🔴⚪️🔴⚪️
B

Bida

pre 2 meseca

Koji vodjinu titulu
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Kanga je izgleda mnogo mesio kao da je u Varljivom letu 68.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gost7777

pre 2 meseca

Djiga los u odbrani..skok igra mu je ocajna,kako ga je nadskocio igrac TSC-a i Zvezda prima gol..cista njegova lopta u peterac iz kornera..
C

CaleB pr(a)vi@Gost7777

pre 2 meseca

@Gost7777 – otkrio si rupu na saksiji, da je Điga loš u odbrani! Ali, moraš shvatiti da će on stalno igrati, bez obzira na njegove kikseve, jer on je menadžerski projekat, koji mora biti isforsiran ako ga žele prodati u staviti pare u džep! Zato su Đurića poslali na pozajmicu u Slovačku! Verovatno znaš da državni finansijski forenzički organi ne smeju da ulaze u Zvezdu! Kakva se tamo privatna nepočinstva rade, to ćemo saznati tek kad mentor i sponzor druga Terzića ode u istoriju! Do tada ćemo gledati razne Đige, Nedaje, Olanjike, Krasoe i ostale Afrikance maskirane u Zvezdine dresove, sa učinkom “nula”!
g

gosti hilti

pre 2 meseca

Mi smo narod koji najviše kritikuje. On jeste loše odreagovo kod gola Tsc ali ne znači da loš u skoku igri! Tako smo pljuvali ovog Endiaja,a on igra mnogo bolje od prošlog trenera
g

gost111

pre 2 meseca

@CaleB pr(a)vi@Gost7777, pises gluposti, Djiga je na pozajmici tako da ga zvezda ne moze prodati posto joj ne pripada
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

“Kanga postao tata i mama Milojeve Zvezde”! Jeste, 40-to godišnji Kanga je to dokazao i svojim igrama u grupnoj fazi LŠ, gde smo zahvaljujući njemu i ostalim Afrikancima maskiranim u Zvezdine dresove, osvojili 32. poslednje mesto u generalnom plasmanu, u svim grupnim fazama LŠ! Bravo za Kangu i njegove pajtaše iz Afrike!
G

GostO

pre 2 meseca

Koliko grobarskih botova koji se bune sto dobijamo, pazi sad CISTE penale! Znaci njima nisu sporni sami penali, vec sto smo dobili CISTE penale. Ali im je skroz ok kad se za njima POKLANJAJU i IZMISLJAJU penali. Kakva demagogija, izvrnuta realnost, i naravno, regularne teorije zavere.
R

Retro

pre 2 meseca

Ja nisam grobar pa kazem da me sramota cele lige u saveza politickog. I ? Jel smem da kazem il moram kao konj samo da klimam glavom
D

Don Vito Corleone*

pre 2 meseca

Gledao sam utakmicu i video da Zvezda ponovo nije stvorila ni jednu šansu iz igre! Ona šansa koju je Brukari pretvorio u gol, kad je bio sam iskosa na 2-3 m od gola, došla je posle slobodnog udarca. Inače Brukari je bio jedan od najlošijih igrača Zvezde, zajedno sa Đigom (krivcem za gol TSC), neprimetnim Nedaje, Olanjikom i Krasoom. Kanga je bio vidljiv jedino po telefonskim centaršutevima iz prekida! Džaba sam insistirao da mladi igrači Zvezde (Šljivić, Knežević, Mimović) odmah zatraže ispisnicu, jer nikada neće dobiti šansu kod “stručnjaka iz Aranđelovca”. Samo im propada vreme sedeći na klupi. Zar je moguće da još nisu shvatili da se Zvezdina kadrovska koncepcija isključivo zasniva na ispodprosečnim Afrikancima maskiranim u Zvezdine dresove! Afrikanci su se pokazali u LŠ! Kraj! Nema više!
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Ostavio si barem 20 slicnih komentara na temu strucnjaka iz Arandjelovca I kapitalaca Afrikanaca... idi leci se covece sta ti je. Ako ti se ne dopada ti prebaci kanal I gledaj nesto drugo. Mracis toliko da moram da popijem andol posle tvog komentara. Nije tebi lako
d

dosta lazi

pre 2 meseca

Sudija moze da svira i 10 penala po utakmici ako su bila
7

777

pre 2 meseca

Sudija moze da svira i 10 penala po utakmici ako su bila
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Ali nisu bili penali... 🤣🤣🤣
I

Idemoo

pre 2 meseca

Otimaj Miloje namestenu titulu!
P

Penaltizan

pre 2 meseca

OBA PENALA CISTI I ISPRAVNO DOSUDJENI,BICE I 7-MA🏆 PO REDU!
e

ej

pre 2 meseca

pa nek ga polomi van 16-erca ,sta kukate? :)

Proficap

pre 2 meseca

Ulazi Terza u kafanu, muzika staje i pita ga "sta da ti sviramo majstore". A Terza kaze "svirajte mi penal za Zvezdu"... Inace, od kada je Milojevic temperamentni strucnjak? Valjda pedantni strucnjak iz Arandjelovca. I imamo mirnog momka iz Backe Topole.
z

zterzic

pre 2 meseca

Sledeci vikend 2 penala za nas da se zna da smo najaci
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Najjači u kradji.

gemathegreat

pre 2 meseca

@ Robert Lewandovski Vama je sevap ukrasti.
R

Realno...

pre 2 meseca

Zašto nije crveni kod penala za treći gol?? Guranje s'ledja od poslednjeg igrača odbrane! Crvena Zvezda opet oštećena! Ali otimamo nameštenu titulu !!!
J

JSD PFC

pre 2 meseca

Ako budu protiv Zvezde sudile naše sudije, ja to neću gledati. Kunem se, a vi verujte ili nemojte.
d

dkcz

pre 2 meseca

au brt, nemoj, gledaj ..
Y

Yes sir

pre 2 meseca

Srama nemaju, a bogami ni mog poštovanja. Nisam ni revoltiran ni uznemiren, samo prazan i to već duže godina. Sudije guraju Miloja ka novim rekordima. Tu možete bolje, uvek može bolje.
B

Brine

pre 2 meseca

Aj pusti vodu
I

I to će se jednom lane zvati

pre 2 meseca

Kakav najveći navijač, takvi i predsednici oba kluba njihova, a sudije - pa moraju. Laku noć svima.
S

Srbadoo

pre 2 meseca

U kakvoj zabokrecini od drustva mi zivimo. Fudbal je samo ogledalo toga. Sramota me sto sam SRBIN !
B

Broj 1

pre 2 meseca

Pa šta čekaš prijatelju?Sad i švabe daju nikad lakše državljanstvo!

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Da li vas je bar malo sramota? Malčice? Da li i dalje hoćete kalčopoli u srpskom fudbalu???
K

Kokot Nedeljko.

pre 2 meseca

Gubite i 7mu titulu po redu nakon poraza na Marakani u sledecem kolu,spremi maramice trebace ti...😭
R

Realno...

pre 2 meseca

Uvek za Kalčopoli!!! Jer da se sudi pošteno...U tom slučaju ne bi Zvezda imala 12 bodova više od Tsc-a ni 23 više od Radničkog iz Kragujevca, SIGURNO! Ali bi Partizan bio negde izmedju Javora i Radničkog iz Niša u najboljem slučaju!
@

@kalca

pre 2 meseca

Cega da nas bude sramota? Posteno dosudjenih penala? Sta je sporno bilo? Naravno da hocemo kalcopoli, ali se plasim da za tvoj Partizan to nece na dobro da izadje.
0

0o

pre 2 meseca

I nikom da pocrvene obrazi. Nista ih nije sramota.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Niko o igri?
R

Rodjena

pre 2 meseca

Svi vi dobro znate ko je tata mata rodjene. Dok je njega bice i vas
b

bokash9

pre 2 meseca

kanga tata mata sutiranja penala. Gazi srpski Bajernu. Da vam prepricam derbi sledece subote. Prvi jaci faul stopera Partizana,bice suti karton i visice crveni za dalje. Obavezno penal za Zvezdu. Ako bude CZ gubila,nadoknada 10 minuta a ako bude vodila 3. Uglavnom cz pojma nema
l

lazovi...

pre 2 meseca

a sta je bilo u proslom detbiju? a da penal za partizan sve bre slazete
Г

Групни

pre 2 meseca

хихихихи, "Српски Бајерн" ове године освојио Лигу Шампиона (шапнуо Терза) ... а Северно Корејански Бајерн има два пенала по мечу ...
Z

Zvoncica

pre 2 meseca

Sramnooo! Ali dobro, vuciceva mala ne moze bez penala... Zato volim kad ode u Evropu i pokaze taj najskuplji tim hahahahahhahahahah
s

ssss91

pre 2 meseca

greetings from nordesljend
1

12345ss

pre 2 meseca

biće sledeće kolo i da se reši titula njima ili nama. najpoštenije. da se plate sudije iz bundes lige na terenu i var sobi.
G

Gazi Miloje

pre 2 meseca

Cista dva penala kao grobarska SUZA....:)))))
M

Mislis

pre 2 meseca

Cista 5 penala od pauze
C

Covece

pre 2 meseca

5 penala u poslednja 3 kola...
I

Istom Merom...

pre 2 meseca

KAD MOZE RADNIKU DA SE PONISTI CIST PENAL,ONDA MOZE DA SE SVIRA I ZA ZVEZDU!
5

50% golova iz penala

pre 2 meseca

Zvezdi su svirana 5 u 4 utakmice
a

ajde mrss

pre 2 meseca

A da pogledaju usporen snimak pa onda kazu da li je bio penal botovi grobarski
O

Od koga?

pre 2 meseca

od ovih 5 u zadnje 4 utakmice
Г

Групни

pre 2 meseca

"успорени снимак" за други пенал хаковали Хути, нема га на интернету, можда га има "Скај апликација", њу често користи мафија ...
r

rea

pre 2 meseca

Morbidno suđenje.
E

EREW

pre 2 meseca

OVAKVO SUDJENJE NI HAŠKI TRIBUNAL NE SPROVODI!
P

Postic

pre 2 meseca

Sta je sudija dosudio a nije bilo ,jos je trebao Djakovcu crveni karton, kadada je napravio nameran faul nad Kangom i nesto mu uvredno rekao a sta to je pitanje ,svakako je to bilo vab svake sportske kulture,zasto je Antonic gurnuo Olenjigu,prvi penal nad Kangom je bilo kontakta mozda nedevoljno ,ali zato je rukom kacio loptu dole
a

acabre

pre 2 meseca

Kazu grobari merilo Evropa pa ovako poslednja njihova pobeda u KS ili LS bila 1983 mnogi i neznaju kako to izgleda. A bruke recimo Tikva,Croacija,Semrok, Nordsdajlend itd ima mnogo. A kad su oni osvajali" postene "titule Zvezda bila pred gasenjem a u kosarci sa 5 igraca. Tako da mnogo placete i poistovecujete Zvezdu sa glavnim.
i

info011

pre 2 meseca

Treba svi klubovi da istupe iz lige i da Terzic i zvezda ostanu sami
@

@info011

pre 2 meseca

Ili da drugi klubovi jednostavno pokušaju da igraju fudbal bez obzira ko je protivnik!
d

d.g.

pre 2 meseca

Radnik: penal za Tuđmanovu tvorevinu i poništen penal grobarskog vara...mrzi me da pišem bar još pet ovakvih primera. Obično penali idu u nadoknadi.
Z

Zvoncica

pre 2 meseca

@info ne seri svega ti, protivnik? Protivnik je vuciceva mala, dok je vucic kara mora da je prvq
D

Daj faul

pre 2 meseca

Eto vi bi mogli da date primer drugima… prvi istupite slobodno!!

Fuenlabrada

pre 2 meseca

A ovaj drugi.....pade zvezdin ali prvo odskoči uvis kao da ga iz topa ispališe......dobra gluma nema šta.
p

postic

pre 2 meseca

Sta traze Anoniceve ruke na igracu,i da ga nije gurno zasto da ne iskoristi napadac to,ali je bilo guranje ,prvo igrac je odleteo u drugom pravcu od lopte,a Antonicev govor tela i to guranje odpozadi jasno govori da ga je gurnuo
T

Titula Zvezdina

pre 2 meseca

OBA PENALA CISTI KAO SUZA I PRAVILNO DOSUDJENI,DUSMANI UZMITE MARAMICE...😭

Fuenlabrada

pre 2 meseca

Jedini dušmani ste vi i Zeki Ćoki pudlica itd.....
S

Struccnjak

pre 2 meseca

Zamislite kakva nam je liga, kad dominira igrac koji ima 34g a rodjen je 4 g nakon smrti svoje majke
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Ne dominira on, nego sudije. A to koliko nam je liga jadna, dovoljno govori da je samo Partizan ostvario pobedu ove godine u Evropi...

Bojank91

pre 2 meseca

@robert. Partizan je jedino ostvario pobedu samo zato što je igrao kvalifikacije protiv tima čijeg se imena iskreno ni ne sećam, a ne znam ni iz koje zemlje je bio
t

te

pre 2 meseca

Neka ti neko objasni da kvalifikacije za Lk nisu" Evropa".
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Kvalifikacije za neko evropsko takmičenje se takodje tu ubraja i to donosi bodove za koeficijent, ali kome ja pričam, ti samo pišeš komentare po direktivi (koja je ovoga puta zakazala)...
s

ssss91

pre 2 meseca

treba uvesti da nije ruka penal,da sa dvije ruke mozes gurnuti igraca u gol sansi i nije penal. gospodine Lazeticu to sto si kao pusi igrao prvo poluvreme je tvoja greska,nemoj nam ove Vjerske izreke,nisi dobio premiju koju su ti obecali pa si nervozan
L

Ludilo mozga

pre 2 meseca

Kako ste krenuli postaće najnormalnije da imate dva penala po utakmici! Ej breeee, aloooo breeeee!!!
K

Kaze navijac

pre 2 meseca

penaltizana.
V

Veliki grobar

pre 2 meseca

Realno, oba penala su bila. Prosle nedelje su ponistili cist penal za Radnik kod 0:0 koji je napravio Sveta pa se nije digla frka. Ne znam sta je sporno. Treba se fokusirati na derbi, Zvezda je bolja od Tsc i to je to
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Pa vi ste jedini dizali frku oko tog nekog penala za radnik.Trazili ste da uklone tog sudiju😂😂😂😂AHAHAHAHAH
T

TSCovac

pre 2 meseca

Zvezda je bolja od TSCs za dva penala.
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Sta kazu navijaci Tsca iz Backe Topole kako komentarisu igru svog tima i sudjenje i na kojim pozicijama su Tscu potrebna pojacanja?
Р

Раки

pre 2 meseca

Скоро је код нас био споран пенал као што је био први, причано је о инерцији, природном положају итд. па је опет остало спорно. Штета што немамо неку озбиљну комисију која ће дати стручну и поткрепљену анализу. Други пенал, поред лошег положаја камере, делује пренаглашен, што се каже изнуђен. Питање дал постоји довољан и недозвољен контакт Олањике и Антонића, или је пуко "додиривање" руком. Рећи ће снимак. Пет казнених удараца у последња три меча, одскаче од нормалности. Пре пар година се појавила статистика тимова у Европи са највише досуђених пенала. Звезда поред свих титула изгледа жели и поновно освајање и те награде. Додао бих сада да је Родић заслужио жути картон за закаснели старт. Нормално је да умор стиже играче, њега поготово. Зашто му је опроштен картон, и поред кашнења и високо подигнуте ноге, ваљда ће се изјаснити Комисија.

Bojank91

pre 2 meseca

i šta da je dobio žuti? Plus mu ke moga klizila po travi. Ako mislimo na istu situaciju stvarno nije lepo da lažeš. Inercija je kad se ruka kreće istom brzinom kao i telo, a ne kad gledaš u loptu i udariš je rukom. Pogledaj malo bolje bato
J

Jocic

pre 2 meseca

Saglasan sam sa ovim, prvi penal je bio ali neka kazu strucnjaci, drugi mi iskreno deluje kao simuliranje. Ne znam sta ce nam sve ovo kad smo bili bolji tim.
@

@Раки

pre 2 meseca

A da probate mozda izvuci loptu iz svog kaznenog prostora, a ne da se 70. minuta igra pred vasim golom. Mozda bi onda bilo manje penala. Koji je tacno danas sumnjiv? Prvi: covek levom nogom rusi protivnickog igraca, a uz to rukom dira loptu. Drugi: povlacenje sa dve ruke, cak ga je i grobarski komentator na Areni video.
P

Pa da

pre 2 meseca

Nevidjena hajka i bolest, za ciste penale se laze da su izmišljeni,naravno zvezda ne sme da osvoji titulu a sudija ne sme da svira penale ,to je ta pravda , to je ta mrznja
P

Pfc

pre 2 meseca

Ti polaziš od sebe, pojesce te ta mrznja
S

Sine igraj rukom

pre 2 meseca

Pomislio sam da bi vulic mogao da igra rukom u svom sesnaestercu,pozvao ga telefonom i rekao mu:" Sine mogao bi dai gras rukom u svom sesnaestercu".
a

au

pre 2 meseca

SVI ZNAMO I VRAPCI NA GRANI DA JE SVE DOGOVORENO DA ZVEZDA SAMPION PONOVO ALI MALO STILA CEMU OVO CEMU OVAJ CIRKUS OD POCETKA DRUGOG DELA PRVENSTVA NIJEDAN PRAVI NAVIJAC ZVEZDE SE NE PONOSI OVIM
T

TopalovićBP

pre 2 meseca

Zna se ko je tata Czv…
P

Preža

pre 2 meseca

A sada razvaljivanje Partizana u derbiju i nova titula.
G

Gg3+

pre 2 meseca

Grobar sam ali bili su penali.
s

samo

pre 2 meseca

Ovi iz Tsc-a resili da nas osakate pred derbi i uspeli su u dobroj meri.
r

riccci

pre 2 meseca

E u inat na derbiju da nam sude tri penala!!! Pa nek se pojedu u lavoru
.

.....

pre 2 meseca

Igrali su utakmicu zvanični šampion i vicešampion a komentari navijača četvrtoplasiranog tima su u trocifrenom broju. Šta hoćete!? Nije igrao Partizan u 16, počinje za 20 minuta. Na kraju krajeva možda je ovaj rezultat dobar za vas jer ćete imati veću bodovnu prednost u borbi sa TSC-om za drugo mesto.
P

Pfc

pre 2 meseca

Imate ukupno 0 pobeda u evropi, jaki ste mi vi sampioni/vicesampioni
@

@pfc

pre 2 meseca

supak mi prvi put ne prezimismo evropu ove i prosle godine a godinu pre toga 1/8 Liga Evrope sto znaci za milion godina ne mozete da stignete do tamo vi ste 4. u superligi alo!!!
S

Start

pre 2 meseca

Koji penal nije čist? Ako pišu deca oprošteno je. Celo poluvreme 2,5 autobusa ispred Ilića. Istina ili nije? U drugom je bila odlična utakmica. Muška!
S

Sto bi vi rekli

pre 2 meseca

Milojevka klasicna, dva penala...
T

Turkela

pre 2 meseca

Mislim da je penal bio i ostao alfa i omega Milojeve zvezde.
P

Pošteni kladioničar

pre 2 meseca

Uvedite u kladionicu koliko će Zvezda imati faulova. žutih kartona i posebno penala da se najzad obogatim, ovo treba zabraniti u Srbiji, mali ne mogu do hljeba, fuj
N

Nemoj

pre 2 meseca

se ljutiti. Pozdrav od Milojevke
s

sladokusac

pre 2 meseca

Zadnje 3 utakmice ,5 penala dosudjeno za Zvezdu... Mislim da je ovo nezabalezeno u svetu fudbala...
G

Gostza

pre 2 meseca

Kad bi svi u Zvezdi bili u prilici da padnu u 16, pali bi, i sa VAR om i bez njega sudija bi svirao 10 penala, da dodje golman i on bi dobio. Nema veze da li znaju ili ne da insceniraju. Padaj samo i udri.
z

zaks

pre 2 meseca

Plači i kmeči i obriši suze.

Kokot Nedeljko

pre 2 meseca

Kada se samo setim da sno nekada pevali ne treba nam placena titula!!! Delije moje zasto se ta pesma ne peva sada!!! Mene kao okorelog deliju, cetnika koji se ceslja kao kralj Petar sramota ove brutalne pljacke….placaju nam titulu, a meni ona ne treba!!!
r

ruzni kojot

pre 2 meseca

Kada se setim onog penala sa derbija iz decembra, kada je sviran Rodicu, i hvalospeva grobara, ova kuknjava je muzika za moje usi. Samo se nadam da cemo dati bar jedan neregularni gol na derbiju i da nam sudija prizna, jer da je sudjeno posteno Partizan bi u jesenjem delu bio bar deset bodova zaostatka za Zvezdom (Radnik Surdulica, Radnicki Nis u Beogradu, IMT, Cukaricki) i sad dodju da moralisu ovde. Svima vama postenima i vase cuveno grobarsko postenje. Objavite komentar iako ste njihove novine.
M

Mujagic

pre 2 meseca

I moja bi baba bila da samo sutira penale
z

zaks

pre 2 meseca

A šta kaže Lazetić? Sila Boga ne moli , ali Bog silu ne voli .Ovi grobari pređoše u filozofe i poete.Svi su isti, kao da su klonirani.
Р

РукометНијеПенал

pre 2 meseca

Па добро, то су та гробарска правила фудбала, утакмица је намештена ако се досуди пенал, није гол ако лопта не поцепа мрежу, победа се не рачуна ако је у судијској надокнади... Предлажем и ново правило, сваки пут када било ко у лиги, осим Партизана, узме макар један бод, та утакмица да се поништи, а да се Партизану додељује 20 бодова за победу и 10 за нерешено. Тада ће, ваљда, коначно све бити регуларно.

darkobabic930@gmail.com

pre 2 meseca

Plači mala plači,sledeće nedelje budite spremni za jedno razbijanje mali Partizaneee

klipsch

pre 2 meseca

predpostavljam,razbijanje sa penala...

Fuenlabrada

pre 2 meseca

Laza Lazarević je institucija za tebe.
Š

ŠOJIĆ SREĆKO

pre 2 meseca

GDE JE VAR DA SE ZUMBIRA, AAAA DAAAA NEODGOVARA. MOLIĆU DA SE ZUMBIRA.

Bojank91

pre 2 meseca

A i još nešto jer vidim da stvarno mnogi slabo stoje sa pravilima. Ako igrač počne sezonu sa 21 godinom nema veze ako je završi sa 22. Takođe igranje rukom u 16m je, verovali ili ne, penal!
z

zaks

pre 2 meseca

Ne, grobari imaju svoja pravila i neka uživaju u njima.

Sakur

pre 2 meseca

Al pazi naslova posle brutalne kradje ahahahahahahahahahahahahahha gde je onaj veca covek ispisao jedno 100 komentara tokom utakmice da opravda novu kradju,aj jos koji komentar izbaci brate
E

Eeeee

pre 2 meseca

Jel si dobro? Šta je pisac hteo da kaže? Ajde polako po lekić pa se vrati i lepo napiši da te razumemo.
z

zaks

pre 2 meseca

Jao što volim ove grobare kad potenciraju samo dosuđene penale za nas. Nego, kako vi prođoste sa TSC- om na vašoj poljani ? Jeste li zaboravili?
A

Alan Brut

pre 2 meseca

Ne stidimo se poraza, bio castan... Bar ne krademo.
z

zaks

pre 2 meseca

@Alan Brut Izvini prijatelju, zaboravio sam da ste vi oličenje poštenja.
v

vukktor

pre 2 meseca

Mozda nisu bili penali?
A

Ammmmmam

pre 2 meseca

Penal ostao tata i mama.
d

dr finansija

pre 2 meseca

kad nam zapne nasa mala tu je pomoc sa penala

Bojank91

pre 2 meseca

Može li podatak koliko je faulova nad Kangom napravljeno?! Ne razumem kako je samo 23 faula napravio TSC kad je nad Kangom bilo barem 10. Doktor. Rodić odličan dok nije došao čuveni 60. min i u nedostatku kiseonika počeo da se gubi. Endiaje takođe dobar. Po šansama je najrealnije nerešeno ali to što se nekom ne sviđaju fudbalska pravila to je druga priča. U prvoj situaciji sudija lepo pokazuje da je ruka nakon pregledanog VAR-a, a kod druge ako se ni igrač ne buni onda šta da se priča? Treba sad oporaviti igrače. Tri povrede je stvarno previše ali smo dobro još i prošli protiv kasapa iz B. Topole. Đakovac pre svih ima neki problem i čudo je da nije ranije dobio žuti, barem zbog psovanja pomoćnog sudije ako nije zbog vezanih faulova. Srećno za 7 dana!
S

Slaba odbrana

pre 2 meseca

Bojank91-E govedo jedno,bitno je da se ti razumeš u sva pravila i to samo kad je Zvezda upitanju.Čuj igrač se ne buni i po tebi je to dovoljno za penal,po tvojoj logici onda nije bio ni prvi penal jer se takodje niko nije bunio.Bukvalno si potvrdio da drugog penala nije bilo...
4

4343

pre 2 meseca

GDE JE VAR ZA DRUGI PENAL? KO PROTIV ČUKE KAMERA SNIMA IZ UGLA KOJOJ ZVEZDI ODGOVARA. PITANJE ZA PARTNERE SA ARENE SPORTA GDE JE VAR I SNIMAK. PRVI PENAL ISTO.
z

zaks

pre 2 meseca

A ja ne vidjeh VAR kod Baždarevog faula u napadu kod gola protiv Radnika, o tome je zabranjeno pričati i pisati, izgleda ?
N

NENAD1246

pre 2 meseca

SRAMOTIM SE ŠTO SAM ZVEZDAŠ, UGASITE FUDBAL.
O

Ognieeeen

pre 2 meseca

Ovo vise nije ni smesno ni zalosno…🤡
I

IVAN 82

pre 2 meseca

Ne glupirajte se,zna se koj e Zvezdi i Mama,Tata,Ujko,Striko. Zadnjih 7,8 godina
K

Komedija

pre 2 meseca

A dr Tompus je deda i baba😂😂😂😂😂😂, pa ovo je cirkus.
G

GostSaSevera

pre 2 meseca

Ne znam kakvu je ZVEZDA "rekonstrukciju" ekipe napravila, ali potrebna je još jedna. Oba beka (Mijailović nije bek, a Rodić složićemo se ne može, oba štopera (Dragović na leto ide, a ne možemo samo sa Spajićem koji je sklon povredama, zadnji vezni razbijač ( nešto što je bio Sanogo), desno krilo (Bukari ide na leto) i najveći problem BONUS IGRAČ. Mislim da bi pitanje bonusa trebalo što pre rešiti.
M

Max alegri

pre 2 meseca

Sto sudije i Var soba ne obuku zvezdin dres?
S

Sone3281

pre 2 meseca

Zato sto vec imaju na sebi partizankin dres
B

Brat Lamin

pre 2 meseca

Možda je pre baba ili deda...
G

Guh

pre 2 meseca

Neću jedan neću dva
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Puknes 20.mil evra na pojacanja,na kraju ti sviraju penale😂😂😂😂
P

PeNatho

pre 2 meseca

Vama sviraju cak i u derbiju
A

Aloo

pre 2 meseca

Imate li bar imalo srama..
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Nemaju, najavio sam ovakav scenario danas u najavi utakmice i dali su mi minuse i rekli da su svi penali posteno svirani... Svemu dodje kraj...
p

peče peče

pre 2 meseca

a? Suze se slivaju?
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Pece vas, samo polako.
Z

Zvezda le

pre 2 meseca

Kao neko ko ima časti i dostojanstva mene je iskreno sramota ovakvih penala.. Žali Bože toliko bačenog novca
J

Jednostavno

pre 2 meseca

Hoćemo ovakav penal i protiv Partizana.
l

lazeta

pre 2 meseca

i onda poslednje mesto u evropi sta god igrali jer vam tu nece svirati ovo, caoo luzeri
N

Nama poslednje mesto

pre 2 meseca

U Evropi, a vama u sezoni kupanja u pretkvalifikacijama hahahaha
z

zaks

pre 2 meseca

Vidi se vaša pamet kad u Evropi poredite rezultate postignute u LŠ i u LK i iste izjednačavate.
P

Prof. Lazetić

pre 2 meseca

Sila Boga ne moli !
7

777

pre 2 meseca

Bunker ekipa .
B

Baggio

pre 2 meseca

Mislim da su jedino u Severnoj Koreji, u Ugandi kod Idi Amina i Rumuniji za vreme Causeskua vise namestali nego sto to ovde rade cirka 79 godina za titove blizance. E moji crveni i crni kakvi ste, za vas je i ona titula Obilica iz 1998. cista kao suza, kao planinski potok, a inace je mutnija od Dunava.
J

Jos jedna pobeda

pre 2 meseca

I titulaaaaa
C

Crveno bela Srbija

pre 2 meseca

Jel vas barem malo, samo malo sramota??? Ovo nema nigde, daj jebote neka dođu ljudi iz UEFE i neka ugase ovo crveno belo blato od fudbala, muka mi je od srpskog fudbala. Znači gasi celu ligu i kraj!!!
G

Gostgsot

pre 2 meseca

Zasto da nas je sramota? Penal je sastavni deo utakmice, a nema nista sporno kod penala. Jel vas sramota da kukate bez razloga?
B

Boli

pre 2 meseca

Baš toliko, a?
.

.....

pre 2 meseca

Ovo nema nigde? Bilo je pre 10-15 godina kad se Platini pravio blesav na sve krađe u crno belom blatu.
S

Stannn99

pre 2 meseca

Samo 2 penala?
S

Sinergija

pre 2 meseca

Ove godine samo još nisu dosudili penal za Zvezdu na 18 metara kao onomad protiv Indjije...e prvaci svemira...
J

Jos jedna pobeda

pre 2 meseca

I titulaaaaa
P

PARIZER SULTAN

pre 2 meseca

Veoma sam zadovoljan suđenjem oko 35. i 85. minuta.
N

NS-cz-PENAL

pre 2 meseca

PENAL za zvezdu , ma ne 2 PENALA za zvezdu …. Malo je reci sramota , Srbijo jadna li si
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

A ko su baba i deda i gde su deca?🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gostgost

pre 2 meseca

Bravo majstori, gazimo redom! Apsolutno zasluzena pobeda! Grobari se uplasili zato sto dolazi derbi, i znaju da ce da izgube, i sad krecu teorije zavere. Apsolutno nije bitno koliko je penala, dok god su cisti. I 10 da su svirnuli, sve je ok, ako su cisti. A vi sem toga sto se zalite da smo dobili penal, ne mozete da kazete nista za same penale, sto ce reci - sve posteno! Znam, boli vas, suza suzu stize, ali je sve regularno i posteno, i cisto kao vasa suza. Mozete da kukate, ali realno, nemate razloga za to. Spremite se, vi ste sledeci, sampion gazi redom!
Г

Групни

pre 2 meseca

нисмо сигурни да ћемо да изгубимо ! сигуран сам да ће бити пенал за звезду, чак шта више не бих се изненадио да буду и два пенала за звезду, а од кретања резултата и три ... јер може вам се ... али, "знате свему дође крај ..."
G

Gostgost

pre 2 meseca

Pa vi nemojte da pravite penal, i nece ga biti, jako jednostavno. Je l ima nesto sporno u ovim penalima? Nema. Nego, podseti me, kp bese dobio penal na prethodnom derbiju?
Г

Групнивсгузгуз

pre 2 meseca

постоји статистика коме је више свирано, али то је зато ! "што ми правимо пенале, а ви не ..." ништа спорно, једноставно, не смете да пипнете играче звезде када су у походу на титулу, јер људи праве планове а "бог" их подржава, па онда ти људи "богу" дугују 100 (по Короману 170) милиона ... и тако, Гани, сила на мојој страни ...
K

Kratko i jasno

pre 2 meseca

I sa osmehom, sila boga ne moli....
Z

Zo

pre 2 meseca

Penal za zvezdu, hocemo penal za zvezdu!
7

77766

pre 2 meseca

Penali cisti kao grobarske suze.
H

Haha

pre 2 meseca

Ajde sad kuknjava kako je sve namesteno,kuknjava na penale koji su bili cist,kuknjava kako Zvezdu guraju,a to sto nam osakatise 3 igraca o time ima da se cuti!
F

Figaro

pre 2 meseca

Tri utakmice 5 penala samo u banana državi
n

nista novo

pre 2 meseca

Lazetic je grobarski covek, naravno da place i laze
Г

Групни

pre 2 meseca

са два пенала по мечу ја би био тата -мата Премијер Лиге
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Ajd da se pravimo da igramo bolje ;)
D

Duduk

pre 2 meseca

Ako nam je kanga tata Mata e sad ocekujem finale u LS...FUJ FUJ NECU DA GKEDAM OVAKVU ZVEZDU...aAJDE SAD NAVALITE NA MINUSE
R

RaduleBogdan

pre 2 meseca

Ja rekoh, onomad.
D

Don Pantic

pre 2 meseca

TRI PENALA HOCU JA NECU JEDAN NECU DVA TRI MI ZA SRECU TREBA
c

cccc

pre 2 meseca

Dosta nam je i dva 😩😩😩😭😭😭😹😹😹💪💪💪👅👅👅🤪🤪🤪😝😝😝🤭🤭🤭
6

616161

pre 2 meseca

Najbolje da nisu bili cisti penali hahaahaha i 6 trrba da svira ako su cisti.
R

Rade Bogdanović

pre 2 meseca

Šta sam rek'o?
G

Guh

pre 2 meseca

Hoćemo penal za zvezdu!!!
d

dzaba grobarske lazi

pre 2 meseca

Sudija može da sudi 10 penala ako su bili
P

PFC

pre 2 meseca

U "zvezdinom prolecu" se nesto NAGLO povecaju brojevi penala za zvezdu i to godinama u nazad🤔🤔
М

Марко 993

pre 2 meseca

хоћемо пенал за Звезду, 2 утакмице 4 пенела. Све поштено нема шта…
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Radnik lajk dis.
P

Penatho

pre 2 meseca

Ti se javljas?
H

Hahahahah

pre 2 meseca

Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli. Lepo rečeno!
s

stanisa 74

pre 2 meseca

Kmeči ti kmeči,povedi Lazetica pa zajedno kmečite.
5

5005060

pre 2 meseca

Evo vec 7 godina ne moli 😂
M

Milojko Arsenic's

pre 2 meseca

Ni stida ni srama nemaju, kao i njihov glavni vodja
A

Asad

pre 2 meseca

Igrali ste i pjevali kad su djeca u Beogradu pobijena!
A

Asad

pre 2 meseca

Igrali ste i pjevali kad su djeca u Beogradu pobijena!
D

Dale Ro

pre 2 meseca

Sve staje u Lazeticevu recenicu - SILA BOGA NE MOLI!
G

Grom T

pre 2 meseca

Objasnio Lazeta sve. Sila Boga ne moli....
.

...;

pre 2 meseca

zvezdanesterac
G

Golssssst

pre 2 meseca

Zebre na aparatima xD
G

Guh

pre 2 meseca

Welcome to Serbia
d

dezurn1kr1vac

pre 2 meseca

Da se ne lažemo .. Sudije su tu i mama i tata !
D

Don Milan Ilic

pre 2 meseca

Ne svidjaju mi se vasi komentari, jos jedan penal za zvezdu!
A

Asad

pre 2 meseca

Najslađe su suze grobarske!
s

sektaš grobar

pre 2 meseca

Verujem Milojeviću više nego jetrvi
R

Rubikova kocka

pre 2 meseca

Ovu utakmicu bi Bahar izgubio!