Komentari na vest

Kao da HR bira trenera Čelsija: Gospodine Enrike, šta su vaši kvaliteti?

S

Sasa131321

pre oko 1 godinu

Celzi moze da preuzme u ovom trenutku samo neki hazarder, izgubljena sezona sledece godine nema evrope, gomila preplacenih zvezda…Lampard mozda I najbolje resenje
A

Allianz

pre oko 1 godinu

Kvaliteti gospodina Enrikea? Nepoznati
p

podesen

pre oko 1 godinu

Znaš kad bi Konte otišao na razgovor još da im priča šta će da uradi,hoće on to ali prvo potpis na 3 godine ugovora sa platom 17 miliona evra i sve će da ispriča .Stucali 600 miliona sad traže od 5 trenera da im kažu šta bi radili gratis.Pitajte Kukurelju od 100 miliona šta vas briga,zna on,samo da se ošiša.
p

podesen

pre oko 1 godinu

Boli pita Kontea,koji su vaši kvaliteti,a ovaj pa znate ja volim klauzulu u ugovoru da ako dobijem otkaz u 1.god otpremnina bude 35 miliona,u 2.god 26 a ako dobijem u 3. g da me isplatiti do kraja god.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

koji je Lalat po redu za razgovor... zamislite da im upadne u svlacionicu sa onim tikovima :D
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Tačno, uvek je realno da ne preuzmete ekipu u ola sezone koju niste selektirali,Poter je selektirao igrače za sebe to sigurno 😂 MA to je smešno, u ovakvoj haotičnoj situaciji je potreban ozbiljan autoritet koji za početak može lako da se prilagodi ekipi,Enrike nije takav,Nagelsman može da se prilagodi ali ne znam za autoritet, zato mislim da Celsiju nema pomoći ove sezone, ali od sledeće sa dva napadača ozbiljnija i dobrog trenera može svašta. Žure samo zbog Reala ali ne znam koliko ce im to pomoći.
J

Još

pre oko 1 godinu

I Tite da im dođe, pa da zaokružimo priču
F

FM

pre oko 1 godinu

Zamislite foru dodje Lampard i uzme LS… Bilo bi slicno kao onomad sa Di Mateom.
Q

Qq3

pre oko 1 godinu

Enrike je arhitekta kao Gvardiola… Celzi ima problem igraci su staticni uvek cekaju loptu u noge, igra se bazira na bekovima to je problem izuzev Sarija Celzi nikad nije imao trenera koji menja filizofiju svi likovi Murinjo, Anceloti, Konte i Tuhel su kozmeticari koji su uzimali trofeje na mentalitet kluba zato niko nije mogao duze od 2/3god da potraje…
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Slušaj,uopšte ne volim Murinja ali čovek je svašta ali nije kozmetičar i po meni bas suprotno,on je trener kome treba dati da vodi klub 10 godina i to je to. U tih deset godina on garantuje nekoliko trofeja.
G

Gostsksk

pre oko 1 godinu

hahahahahaha Pa Enrike ce im biti gori od Potera...
4

433

pre oko 1 godinu

Enrike je 2015 razbio city,psg,bayern i juve na putu ka lš sve prvake drzave ne znam sto oces vise
S

Snowman

pre oko 1 godinu

Enrike je idealan, pogotovo sto Celzi nikad nije imao Spanca za trenera ako ne racunsmo ono prelazno Beniteza 6 meseci. Enrike je ono sta Celziju treba po meni… Cinjenica da je njegov fudbal slican Gvardiolinom… Jedino sto me brine sto mi Enrike ne izgleda kao tip koji moze da radi na jednom mestu 5.godina…. Nagelsman ima potencijal Klopa al nekako mi deluje bahat lik cim ga je Bajern najurio znaci da ima ozbiljnu falingu u opisu licnosti….
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Meni je nepojmljivo da Enrike preuzme Celzi,ne zbog toga što je loš nego jednostavno on bi morao da dovede bar još 5 igrača po svom ukusu, jer bi polovina od ovolikih igrača bila neupotrebljiva kod njega.
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Nagelsmana, ili bilo kog sa onom nesretnom formacijom 3-5-2 ili 3-4-3 sto dalje iz kluba.
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Inace se nekad malo prozivamo ovde,ali i ja kad vidim da neko igra te formacije najezim se,ajd ok.da odigras po koju utakmicu,da nekog takticki iznenadis,ali to ti primarna taktika,uzas zivi,kao igras sa 3 pozadi,a ustvari igras sa 5 i 2 zadnja vezna,bunker klasicni,nikad u zivotu nisam vidio ekipu da igra dobar fudbal sa takvim formacijama...
D

Dragan VG

pre oko 1 godinu

HR je mozda najvece prodavanje magle u modernom drustvu. U ravni sa "lajf koucingom".
T

Trpke

pre oko 1 godinu

Mozda za tebe zidara Ili konobara. Za nas koji radimo u odelima,itekako ima smisla…
D

Dragan VG

pre oko 1 godinu

@Trpke Ako ce tebi to sto me smatras zidarom pomoci da lakse zaspis nocu, onda ok, zidar sam. Ti intelektualac u odelu, a ja zidar. Pogotovo ti je taj "nick" intelektualan.

ZetaReticuli

pre oko 1 godinu

Nije prodavanje magle, HR je ono što se pre zvalo kadrovska. Postoji oduvek, bar što se pravnika i ekonomista tiče, sad su ubacili samo još te psihologe da oni rade selekciju, a ne direktor kao pre. Radim kao pravnik u HR odeljenju strane firme, dosadno je do zla boga, al' je kinta fenomenalna.
4

46

pre oko 1 godinu

Pa realno šta su Enrikeovi kvaliteti?
r

realnoooo

pre oko 1 godinu

Sta su kavliteti naingelsmana?drustvene mreze su cudo momak je na glasu kao trener a uradio nista.Enrike nije neki mag al za njega je gvardiola licno.Kad je trenirao top klib uzeo je tripletu julian je u svom top klubu dobio nogu u sred sezone.
4

46

pre oko 1 godinu

Kakve veze ima Nagelsman sa mojim pitanjem? Ni on nije idealan izbor naravno. Enrike je uzeo tripletu sa ovom trojicom napred koji su tada igrali fudbal karijere, Buskets i Pike takođe, još plus pomoć sudija... Ko će njemu u Čelsiju da donese trofej, Mudrik Haverc i Sterling možda? Koja je bila njegova taktika? Pusti tri (u tom trenutku) najbolja napadača na svetu i gledaj ih kako osvajaju sve... Zamisli kakav revolucionaran pristup fudbalskoj taktici.
p

pomoc

pre oko 1 godinu

Sudije?ahhaha u sezoni 14 15 kad su reala odrali 0 4 ahahahha.Kad su odrali bajern jiventus psz u nizu?pomesao si nesto prika bese pomoc sudija al sledece sezone kad je real dobio atletiko golom iz metarskog ofsajda