Komentari na vest

Kao nekad Zidan, Raul, Alonso, Van Nistelroj, Inzagi... Gojko Kačar se vratio u Vojvodinu

@

@Baxter88

pre 6 meseci

Ако, сваку реченицу не починје са: "Па, ништа..." ко "мистери" и МИСТЕРиозне аквизиције из черге, онда је у односу на њих ➨ АКАДЕМИК.🧐

Chiske

pre 6 meseci

"Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri." Gojko Kacar - Legenda Vojvodine
н

нс бој

pre 6 meseci

Качар је вансеријски играч био,да није имао проблема са повредама имали би једног од најбољих играча Србије.Сетите се само оне текме за омладинце Србије кад је дао левом,десном ногом,главом,мислим да им је дао 4-5 комада а везни играч.Када би имао добру едукацију могао би да израсте у врхунског тренера,његово схватање фудбала смо видели на терену,његову интелигенцију,могли би да добијемо Ројевића у ФКВ.

Chiske

pre 6 meseci

Dao je 5 golova u pobedi protiv Madjarske od 8-0 kao zadnji vezni... Kacar je najbolji nas fudbaler jos od Todora Veselinovica, neverovatno inteligentan igrac koji je igrao na 9 pozicija, jedino nije nikada igrao levog beka i golmana. Do katastrofalne povrede karijera mu je isla uzlaznom putanjom. Bio je pozvan da zavrsi karieru u Vosi ali je odbio iz razloga sto vise nije mogao da igra fidbal a ne zato sto nije hteo. igrao je i finale evropskog prvenstva sa mladom reprezentacijom ako se dobro secam i imao je na tom prvenstvu jede promasene polumakazice, tj pogodio je stativu. Bilo je to protiv italije kada smo odigrali 0-0, strasno mi je bilo zao sto nije usla, bio bi to gol prvenstva. Ovo je najvece pojacanje ove godine. Znajuci kakav je Gojko "ratnik"
H

Hesler

pre 6 meseci

Napokon da neko krene pravim putem, prvo rad u omladinskoj školi, malo prakse, da se ispeče zanat pa tek onda uzeti prvu ekipu nekog kluba. To je prirodan put u radu trenera!
l

lalaa

pre 6 meseci

Realno je da Gojko zameni direktora omladinske skole, koji realno samo prica a rezultata nigde

Chiske

pre 6 meseci

Neka prvo kali zanat, sve po redu...
П

Пињо91

pre 6 meseci

Он је дошао у Вошу јер није имао избора. Да је којим случајем имао други избор не би га гледале наше стране. Такви су углавном наши бивши и садашњи играчи.
P

Posmatrač iz Bačke

pre 6 meseci

Pa ako vam je toliko stalo do bivših igrača pozovite Appiahu neka vam bude skaut za afričko tržište
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Apiju, kakvog Apiahu.
N

Neće dugo

pre 6 meseci

Koliko li će izdržati sa nenormalnim prebolesnim roditeljima dece? Zato nijedno fudbalsko ime kod nas i ne želi da radi s decom - zbog umobolnih roditelja.
b

budvanin

pre 6 meseci

Drzi majka kucka u ruku, kucak nosi dzemper, papucice i kikicu, a gospodja mama dodje kod trenera sva ljuta, pretotentna i istripovana i kaze: Zasto moje dijete ne igra, moje dijete je bolje od druge dece, moje dijete je pretalentovano, p.s. dijete nije ni za ritmicku gimnastiku, na silu upisalo fudbala da bi se mama hvalila kod drugarica dok piju kafu i sviraju k....
T

Top Gun

pre 6 meseci

Sramota da poredite Kačara sa Zidanom Raulom Alonsom itd. Veze sa vezom nema priča
I

Iskreno

pre 6 meseci

A da je neki zvezdin bivsi djak bili bi jvalispevi, u ise vas dupli arsini. Znamo da vas boli sto vas je odbio Kacar i sto je izjavio sta je izjavio.
p

pero7

pre 6 meseci

igrao je dobro u bundesligi..i onda postao starletan..cuo sam da je bio pomocni trener..njega vec dugo nema..ima oko 40 godina..mozda bolje da je koordinator ili ovo radi zbog viska vremena..Raula sam sretao po nemackoj..covek sa 5 dece..porodicni zivot..cesto izvede decu u park niti exponiranje niti..

Chiske

pre 6 meseci

Za nas slninare Kacar je veci od Mesija licno! A ti idi i prati svoje blizance a nas se mani. Hvala...
G

Gost emisije

pre 6 meseci

Kada za nekog kažeš brz kao panter onda nadam se ne pomisliš stvarno ili visok kao jablan ili jak kao stena?Tako da ova poredjenja odnose na klubove u kojima su igrali a dali doprinos istim.
k

kikser

pre 6 meseci

@ chiske koje vas slaninare ??? Onih 43 sto se skupe na severu ??? Onih 17 sto na marakanu i jna uvek dodju u 40 min utakmice ??? One vas kojih na evropskoj utakmici koju igrate jednom godisnje ili jednom u tri godine, i tada vas dodje 4,5 hiljada....smesni ste
R

RBM

pre 6 meseci

ljudi bre?!Sramno.On sad ne zna ko igra u Vojvodini!!Prevara isto kao i onaj Tanasijevic!Samo eto da se pise da je tu!!
d

d. g.

pre 6 meseci

Dva nedorečena talenta iz Voše: Kačar i Meleg.
m

mare fkv

pre 6 meseci

Iz dva potpuno drugacija razloga. Gojka su povrede bas sputale. Meleg je samo dijabola, ciji su roditelji dozvolili da mu menadzeri uniste karijeru.
S

SAMO VOSA

pre 6 meseci

Nije za poredjenje.Kacar mnogo bolja i uspesnija igracka karijera,Vosa,Herta,HSV,reprezentacija.Da nije bilo povreda,bio bi jos uspesniji.
B

Bangladeš

pre 6 meseci

Sećam se ostalih ali se ne sećam da se Raul vratio u Vojvodinu...
Г

Гос'

pre 6 meseci

Браво, ехтра потез. Само могао је да се врати да одигра 1-2 сезоне, узме неки трофеј..
n

ng

pre 6 meseci

steta mogla je to da bude mnogo veca karijera
B

Baxter88

pre 6 meseci

Ako je trener kao sto je recit onda nista. Bio sad gost na Areni, 3 recenice ne zna da sastavi...
@

@Baxter88

pre 6 meseci

Budi malo ozbiljan, slušaj radio Beograd ako ti se sluša. Pravi ni ne govore mnogo. Valeri Lobanovski pred novinarima jednu rečenicu, a na pres konferenciju pošalje pomoćnika Mihajičenka. A na Areni sve u znaku "večitih". Voleo bih da jedno kolo prođe bez večitih rasprava o najbesmislenijem rivalstvu na starom kontinentu.