Komentari na vest

Karager: Kazemiro padao dva puta, najgori njegov meč! Gakpo otkrovenje, nadao sam se Bajčetiću od starta

J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Ako se Kazemiro stvarno povredio, to ce bas uticati na Junajted. Kao sto sam pricao ranije, a nalupali mi svi minuse, Liverpulovi losi rezultati su bili posledica povreda na sredini terena i u odbrani. Igrali sredinu Bajcetic, Keita i Tiago. Junajted proigrao od kada sredinu igraju Kazemiro i Eriksen. Bez njih, vrlo verovatno se vracaju na nivo iz prosle godine... A posle ovog poraza ne bi iznenadilo da krenu da kiksaju.
K

Koan

pre oko 1 godinu

Hejteri na našim portalima su ništa u odnosu na kritizere,uglavnom bivši prosečni igrači,na ostrvu.
Y

YNWA

pre oko 1 godinu

Gakpo polako uci tu ulogu lazne 9-ke, jer koliko god Nunez bio brz, jak na nogama i svojom visinom davao dimenziju vise skok igrom, vidjelo se od starta sezone da LFC bez lazne 9-ke ne moze posten napad izgraditi, da li je to do Kloppa koji nema plan B ne znam.. Gakpo je odigrao maestralnu partiju, spustao se po loptu, razigravao, nudio se izmedju linija, odvlacio Varanea cime je iza ostavljao livadu prostora Nunezu, jednostavno pruzio partiju u stilu prime Firmina i Manea prosle sezone. To je ono sto je LFC-u falilo, ne nuzno Mane vec igrac koji ce povezati sredinu i krila, a mislim da ce sa Gakpom dobiti takvog igraca za narednih par godina.. Pri tome treba dodati Jotu koji je to takodjer maestralno radio kad god bi bio u startnih 11. Nunez korisniji sa krilne pozicije ili kad se nalazi napadac "ispod", kao klasicna 9-ka u 4-3-3 totalno beskoristan i odsjecen od igre..
1

1122334455

pre oko 1 godinu

Simpatizeri luzerpula najveca sekta
C

Congaa98

pre oko 1 godinu

Gakpo je vrhunski igrac, ko god je gledao PSV i u ligi i u evropi zna o cemu pricam, i za reprezentaciju je bio odlican. I za Salaha je 90% ljudi pricalo da je promasaj kada je dosao pa vidite sad.
r

rd14

pre oko 1 godinu

Gakpo otkrovenje? Hahaha, protiv onakvog Uniteda, svako je otkrovenje. Uozbiljite se.
s

sordnja

pre oko 1 godinu

Zar penalted nije u borbi za titulu? Ahahahahs
c

cylo

pre oko 1 godinu

@sordnja, ako čitaš tabloide, da, jeste bio u trci za titulu, niko od kasvetnih fanova Uniteda nije pominjao trku za titulu. To što novinari guraju tu priču samo zato da bi posle pljuvali jer nisu ostvarili ono što su novinari sami zacrtali, glupost. Cilj Uniteda ove sezone je oduvek bio Top 4, easy as that.
c

cylo

pre oko 1 godinu

Da da ,tako je ahahahaha
T

Tite

pre oko 1 godinu

Karager nije ni upola kvalitetan kao Kazemiro za kojeg je Zidan rekao da donosi balans ekipi.Kazemiro je osvojio 5 ligi sampiona činio vezni red sa Krosom i Modricem. Kazemiro za mene mozda i najbolji zadnjivezni ikada u fudbalu defanzivno fantastičan bez kompromisan a u napadu ima strasan šut setite se gola protiv Napolija ili Svajcarske ili Sevilje... Fenomen jednom rečju. A Karager sta očekivati od njega i njemu sličnima osim da hejtuju ljude kao i Antonija jer Englezi nisu ni do kolena Brazilcima u fudbalu.
s

sve

pre oko 1 godinu

Top samo prestao sa citanjem kod ovog kazemiro najbolji dmf svih vremena
P

Ping

pre oko 1 godinu

Sve je u pravu Karager. Bio je dezorijentisan protiv Liverpula. Nije rekao da je buzdovan.