Komentari na vest

Karager o Klopovom nasledniku: Čuo sam da se pominje Rodžer Šmit

L

LFCfan

pre 2 meseca

Ima ovo smisla itekako. Klop je trenirao i pazario igrače za gegenpresing, da linije stoje visoko, da se brzo dođe u posed lopte kad se izgubi, stalan pritisak na protivnika uz mnogo trke i intenziteta. Jednom rečju to su krstili kao hevi metal fudbal. Zamislite da sada dođe Murinjo, koga inače poštujem, moralo bi da se menja 2/3 tima, pa uvođenje u novi sistem, potrošene 2 godine, recimo. Kako je Klop kupovao igrače koji mu tačno odgovaraju, tako će se i trener birati. Vidim da bi Alonso mogao, ako ne, možda bude i ovaj Šmit. Znaju oni tamo kako i šta dalje. Klop im je ostavio2/3 tima podmlađenog, još mali apdejt u prelaznom roku i mašina će nastaviti da radi bez problema.
A

Anfield Road Stand

pre 2 meseca

Pdk/ Napad diskutabilan? I da ode Salah ostaju Žota, Darvin, Gakpo, Dijaz. Mali Bredli na beku bolji od Arnolda, vunderkind, ovaj će u sredinu. Ko ne bi uzeo Robertsona, pa i Gomeza čak? Ovde neki baš luperdaju gluposti. Jeste, sad će gazde da upropaste svog kapitalca, Liverpul. a prošlo leto odbijali ponude za prodaju u iznosu od više milijardi. Projektujete svoje želje i animozitet prema Liverpulu kao da je to nešto stvarno. Ako i ode Salah otićiće za solidan novac i kupiće se neki mlađi, takođe odličan igrač. Ne mogu vam reći koliko s nestrpljenjem čekam novog trenera i da vidim kako će to Liverpul propasti. Baš čekam.
Б

Бошко Ђуровски

pre 2 meseca

✌️
A

Ali da

pre 2 meseca

se zaveže šal Liverpula oko zgloba ruke.
M

Max alegri

pre 2 meseca

Vlada Vermezovic je opet slobodan, mozda treba razmisliti
Š

Što da ne?

pre 2 meseca

Bio Partizan odličan s njim.
B

BicuSlobodan

pre 2 meseca

Liverpool ako misli da ostane u borbi za Premijer ligu i za Ligu Šampina ne može da dovodi neke prosečne trenere. Alonso, Zidan pre svega. A onda ako neće niko od njih dvojice može da se priča o nekim drugim imenima. Šmit će da se bije sa Gvardiolinom aždajom. Pazi da neće.
И

Ишизаки

pre 2 meseca

Нешто ми се не свиђа он као тренер. Ономад у Леверкузену је имао много талентован тим и широк ростер а није га водио онако како су челници очекивали поготово у европским оквирима. Имали су онда а и сада амбиције да се врате у борбе за трофеје као што су то радили крајем '90 и почетком '00 само што су им је сваки трофеј тад измицао. Можда и грешим али ми се лично његово вођење тимова не допада.
К

Кљаки

pre 2 meseca

Има смисла када се размисли. Немац да замени Немца. Што значи да не желе велике и радикалне заокрете у вођењу и игри.
N

Nesreca brt

pre 2 meseca

Mislim da ce novi menadzer, ma ko bio, dobiti otkaz u prvoj sezoni. Najavljuje se odlazak i nekoliko bitnih igraca, a pitanje je koliko ce mu se dozvoliti da on bira igrace, kao sto je Klop uslovio klub kad je dolazio 2015. Sad ce rolerkoster bar narednih 5 godina.
B

Burazengija

pre 2 meseca

Ne lupaj gluposti, možda priželjkuješ krah ali je takvo nešto nerealno. Eventualni odlasi su jedino upitni kod Salaha i Van Dajka, ostatak je tu.
P

Pdk

pre 2 meseca

A koji ostatak? Imaju golmana dobrog, bekovi su u padu vec dve sezone, vezni red jeste podmladjen ali...i napad ne znas sta da ocekujes. Iskreno nema LFC neki specijalan tim. Salah i Van Dajk su itekako bitni.
B

Burazengija

pre 2 meseca

Napad ne znaš šta da očekuješ? Pogledaj statistiku napadača. Drugo, vezni red je perfektan u kom treba da se pridoda 1 igrač. Odbrana je jedino čemu treba da se pozabavi ali to nije katastrofa, zar ne?