Komentari na vest

Karasko o saudijskim parama: Svi biste dva puta razmislili, ne obraćam pažnju na ljudska prava

p

pdk

pre 8 meseci

Svaku mu potpisujem. Realno igrace manje utakmica, vise para. Lepo ke tamo, malo striktnije ali oni su zvezde na njih to ne utice. Za ljudska prava im je osgovorio u skladu sa pitanjem...sta njega zanima to? On je odrastao u Belgiji gde su do '58 tamonopute ljude izlagali u cirkusu. I sad kao celom svetu pricaju o ljudskim pravima. Zacepio im je usta.
P

Partymaker

pre 8 meseci

Čuj ljudska prava,pa na celom svetu se krše ljudska prava na ovaj ili onaj način i sada neko bojkotovanje fudbalera da idu na primer u Saudijska Arabiju rešava sve probleme društva....
n

nidza1981

pre 8 meseci

jel ovaj toliko glup... pa niko ne misli da Ronaldo nema prava u Arabiji....
D

Drndule

pre 8 meseci

Ponekada se zapitam da li ovi fudbaleri zaista dobijaju toliki novac ili je to neka fora. Cuj ti Iska,odlucio sam se da se finansijski stabilizujem. Pa sta si do sada radio? Igrao za kikiriki? Mesi,Ronaldo i kompanija optuzivani za utaju poreza. Zbog cega mute ako imaju tolike pare? Ili je to neki virtuelni novac,daju ti sve zivo dok ti karijera traje a kasnije ti ostanu mrvice izuzev onih koji bi i dalje da budu u sportu kao treneri ili sta vec.Govorim o fudbalerima sa navodno astronomskim primanjima.
E

ET

pre 8 meseci

Au druze, u kom si ti tripu ?
Ж

Живо ме занима

pre 8 meseci

Да л ћеиграче у Млс лиги да питају о људским правима Џулијана Асанжа?!
B

Belgrano

pre 8 meseci

Hahahaha ali odgovor zar Ronaldo ne zivi normalan zivot, pa ne majstore vesace ga kao vesticu i spaliti pred narodom da svi vide hahahahaha, e fudbale tugo jadna.
p

pdk

pre 8 meseci

Pa i njihovo pitanje njemu je spram njegovog odgovora. Kakve veze ima i on sa ljidskim pravima? Samo je rekao da ga se to ne dotice.
g

gostttttt

pre 8 meseci

Za bolji fudbal i nisi. Glava u zemlju i kao noj.
М

Мића

pre 8 meseci

Све је лепо рекао. Свака част