Marko Livaja (©HNK Hajduk)
Marko Livaja (©HNK Hajduk)

Karoglanov drugi debi na užarenoj klupi: Livaja posti sedam utakmica, gol je misaona imenica

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.10.23. | 12:24

Hrvatska 1: "Situacija nije tragična, imali smo malo vremena i bavili smo se time kako da postignemo gol", rekao je novi trener Hajduka pred današnje (18.00) gostovanje Slavenu u Koprivnici

Šampion Dinamo je u nokdaunu, a ni Hajduku ne cvetaju ruže. Splićani su prošle nedelje smenii Ivana Leka, a na njegovo mesto vratio se Mislav Karoglan koji će danas (18.00) da vodi tim protiv Slavena u Koprivnici.

Dva poraza u nizu ima tim s Poljuda koji jedva da daje gol po meču. Marko Livaja i drugovi su samo 13 puta zatresli mrežu na 11 utakmica. Bez pogotka su već dva meča. Nisu tresli mrežu Osijeku i Rijeci u derbijima. Pred sutrašnji rođendan Torcide, Hajduk želi da se vrati u pobednički ritam i makar na dan preuzme prvo mesto od Riječana.

Izabrane vesti

Novi trener ima kadrovske probleme. Karoglan ne može da računa na povređene Filipa Uremovića, Josipa Eleza, Mihaela Žapera. Rovit je Rokas Pukštas koji se vratio treninzima, u konkurenciji je za tim, ali će verovatno da počne meč s klupe za rezerve. Duša tima Marko Livaja je u golgeterskoj krizi, nije dao gol već sedam utakmica. Na gol Hajduka mogao bi da s vrati i Lovre Kalinić.

18.00: (5,80) Slaven (3,90) Hajduk (1,60)

Karoglanu je ovo drugi mandat na užarenoj klupi Splićana.

Situacija nije tragična, imali smo malo vremena i bavili smo se time kako da postignemo gol. Mislim da na strani treba da postigneš dva gola, to je cilj za svaku utakmicu. Belupo je ekipa koja igra izvanredno pod novim trenerom. Jako su agresivni, možda tranzicijski najbolja ekipa u ligi. Imaju najbolju duel igru po statistici. Ako na gostovanju nisi dobar u duelima nemaš preduslove da dobiješ utakmicu. Bitno je da Hajduk pobeđuje, da budemo stabilni i da rastemo”, rekao je Karoglan.

MOZZART DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU NA POBEDU HAJDUKA U KOPRIVNICI.

Prvi međusobni dvoboj Hajduka i Slavena odigran je letos na Poljudu, a tada je bilo 3:0 za Splićane. Dva pogotka je postigao je Marko Livaja, a jedan Leon Dajaku.

Stadion u Koprivnici biće ispunjen do poslednjeg mesta. Pod vođstvom novog trenera Roja Ferenčina Slaven se stabilizovao, sedam bodova je sakupio u poslednja tri kola, pa ne bio trebalo da strepi za opstanak. U niži rang viđen je novajlija Rudeš koji je na startu sozone neuspešno vodio Robert Prosinečki.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------

HRVATSKA 1 – 13. KOLO

Petak

18.00: (5,80) Slaven (3,90) Hajduk (1,60)

Subota

16.00: (3,15) Rudeš (3,45) Varaždin (2,25)

18.10: (1,65) Osijek (3,70) Istra (5,60)

Nedelja

15.00: (1,60) Rijeka (3,90) Gorica (6,00)

17.10: (1,30) Dinamo Zagreb (5,50) Lokomotiva Zagreb (10,0)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Marko LivajaHajduk SplitHNLHrvatska 1Slaven Belupo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara