Komentari na vest

Kasijerin procvat u šest meseci: Od rezervne opcije na Zvezdinoj listi, do nedostižnog Špancima i Saudijcima

Mr 007

pre 3 meseca

Jeste da je potrebno imati strpljenja za nove igrace,ali svako iole normalan je znao da od Ndiajea nema nista. U Gorici je bio prosecan,samo ludak bi mogao da ga plati 4 miliona evra. Takodje ranije i Van La Paru 2 miliona evra. Sa druge strane,Kraso je sjajan igrac,ali problem je sto Zvezda ne igra sa dva napadaca. On je shadow striker,a ne klasican napadac,pa zato mu ne odgovara ovaj stil igre. Ipak,nije sve tako crno,Hvan,Glazer i Bukari su tri vrhunska stranca (Kanga takodje,ali je u godinama).
G

Gost111

pre 3 meseca

Zasto se forsira da je Serif Baharov izbor? Ja se secam da je covek izjavio posle priprema da mu ne treba napadac, i letos se pricalo da je jedino insistirao na dolasku Glazera. Ali sad svi portali hoce da operu Terzu, bas je Bahar pratio ovog antitalenta u turskoj ligi.
h

halo

pre 3 meseca

Uvek je promašaje najlakše svaliti na nekoga ko je već van kluba nego da nedo Bog kaznu snosi neko ko ne planira još bar 15-20 godina da napusti klub :)))
P

Pdk

pre 3 meseca

Ne znam ciji je bio izbor. Ali znam da je Bahar imao ubitacan tandem Kraso-Olijanka i da ga nije koristio posle pripremnog perioda uopste. Da je izmenjao 321 postavu, ali ne na treningu nego na utakmici. Jedino dobro je sto su neki igraci "oterani" a data je sansa Nedeljkovicu i Mijatovicu. Ostalo sve izgubljeno, ali naravno tu treba i Terza da ima odgovornost, kao i svi koji su ga doveli i naseg Coknu oterali.
K

Koja k

pre 3 meseca

Komedija, a ne tako davno, ovde se pisalo. Srećom da ga nismo doveli, bio bi to još jedan promašaj. Stvarno su ljudi na ovim portalima, teški kontraši.
L

Lekcija br 1

pre 3 meseca

E vidis ovo je neka vrsta lekcija. Nije hteo u Zvezdu i otisao je u Zenit gde je igrao ocajno ili nije igrao uopste. Trebalo mu vremena da se navikne na nov klub itd. I sada kida. Jednostavno negde adaptacija ide brze negde sporije, ali ako se ima strpljenja i nudi se sansa, igrac ce to uvek da vrati. Lekcija za nase navijace a vala i za ljude koji rade u klubovima
h

halo

pre 3 meseca

Kasijera sezona iz snova, Late Lat u Engleskoj, Bedija u Bundesligi, jedini špic kog smo tražili da nije napravio nešto ove sezone je upravo onaj kog smo na kraju i doveli :)))
G

Gost1976

pre 3 meseca

Da ali tamo nema toliko pljuvača kao kod nas ,profesionalno pljuju sve igrače koji dođu u Zvezdu,naročiti strance,pa još ako su iz Afrike.. Da je došao u Zvezdu bilo bi neviđeno pluvanje,drvo,bandera... ali takav je narod,šta da se radi,pun gubitnika,hrabtih preko neta..
V

Vuk 981

pre 3 meseca

A inače ih "pljujemo" bez razloga? Odigrali svi stranci vrhunski, pogotovo špicevi!
h

halo

pre 3 meseca

Kasijera sezona iz snova, Late Lat u Engleskoj, Bedija u Bundesligi, jedini špic kog smo tražili da nije napravio nešto ove sezone je upravo onaj kog smo na kraju i doveli :)))
d

dsp gaming

pre 3 meseca

crveno-beli po želji Baraka Bahara za novog špica izabrali Šerifa Endijaea... koga vi zezate????
ј

јел

pre 3 meseca

Драговић и Катаи остају у Бајерну...???
S

Sladjann

pre 3 meseca

Ma zvezda bi upropastila i najboljeg igrača,....našao bi nekog kulibalija,Marin samo da uzme pare.....naravno više se cene igrači koji oproste dug,nego igrači koji traže svoje ......koliko miliona evra još dug zvezde???
p

pa...

pre 3 meseca

To je tako kada se igracu da vremena a ne kao Zvezda Ohija odmah oterala ili dionija ili sad ta sudbina ceka krasoa
Z

Znači

pre 3 meseca

Treba čekati Ndiajea. I on je ovde par meseci.
s

sg018

pre 3 meseca

Eto sta je period adaptacije. U prvoj sezoni ispod ocekivanja, a sada udarna igla Zenita. Buduci transfer preko 15mil..
N

Nije

pre 3 meseca

To adaptacija, on je pre zenita bio u Rusiji, mislim u sočiju.
T

Tarzanko

pre 3 meseca

Nema veze što je bio u Sočiju, trebala mu je adaptacija na veliki klub kakav je Zenit jer Soči nije veliki klub, donedavno drugoligaš. Prvu sezonu je bio dosta loš, a sad razbija...