El Fardu Ben i Aleksandar Katai (©Starsport)
El Fardu Ben i Aleksandar Katai (©Starsport)

Katai i Ben spremni za Omoniju, Tomane i Boaći van konkurencije

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.09.20. | 12:19

Prate se Rodić i Gobeljić

Dobre vesti za šefa stručnog štaba crveno-belih pred odlazak na Kipar za susret sa Omonijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Najbitniji igrači Crvene zvezde biće spremni za meč koji bi srpskom šampionu garantovao jesen u Evropi.

A tek da podsetimo, sitne problem vukli su Aleksandar Katai, El Fardu Ben, Milan Rodić i Marko Gobeljić. Samo sitne, srećom po Zvezdu, mada se stanje Rodića i Gobeljića još prati.

Izabrane vesti

"Hvala Bogu svi su zdravi, protiv Čukaričkog sačuvao sam Bena i Kataija za utakmicu u sredu. Bila je dobra odluka, stopostotno su spremni da počnu utakmicu. Rodić je u redu, Gobelja je u redu, imamo još dva dana da odlučimo koji će tim igrati za Nikoziji", rekao je Stanković na konferenciji za novinare pred odlazak na Kipar.

Stanković je takođe rekao da Tomane izvesno neće igrati protiv Omonije, pošto je klub već dogovorio njegovu prodaju turskom Samsunsporu, s tim da ga je za svaki slučaj zadržao do 17. septembra, baš da bi mogao da bude tu ako zatreba protiv Omonije.

Međutim, kako se Ben oporavio, a u međuvremenu je stigao i Dijego Falčineli, portugalski napadač čiji je gol Zvezdi doneo prolaz protiv Tirane u prošlom kolu već je u folderu “bivših igrača”. Logična odluka, ne bi imali smisla uzdati se u fudbalera koji je već dogovorio transfer.

Iz tog razloga u konkurenciji za meč neće biti ni Ričmond Boaći, on je u petak protiv Čukaričkog izdržao na terenu samo šest minuta pre no što se povredio. Ali objektivno, Boaći već neko vreme nije prvi Stankovićev izbor, dobrim delom baš zato što je svako malo povređen.



tagovi

Aleksandar KataiEl Fardu BenMilan RodićMarko GobeljićTomaneRičmond Boaći

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara