Komentari na vest

Kažete da je odbrana problem Fjorentine? Bleki i Luka u tandemu gotovo ne primaju golove

elmagico

pre 24 dana

dobro, sto onda ne igraju uvek Ranieri i Milenkovic?
V

Vuk94

pre 24 dana

Vratiti Pavlovic Veljkovic Milenkovic, odigrali su celo SP i valjda su nesto naucili.. Redovno igraju u svojim klubovima a ako je moguce vratiti Nastasica i staviti ga umesto Veljkovica, covek je klasa!
d

dekibmw

pre 24 dana

Prosek od stopera. Na koju foru je on u Violi vec 6 god ne znam. Ali znam i pamtim kada su ga vrteli zvezdini omladinci letos 🤭
V

Vlajko8

pre 24 dana

Pa nije Viola Real Madrid, taman stoper za takav klub, igra skroz ok, dobar u vazduhu, jak.. ali nije svetska klasa
P

PavlePFK

pre 24 dana

Kad je on usao Zvezda nije postigla ni jedan gol vise
L

Lazeta

pre 24 dana

Ma sta znaju Pavlovic i Milenkovic, to su nasa 2 najveca problema u reprezentaciji nate!!? To sto su nam najvredniji stoperi u reprezentaciji to je druga prica, imam najboljeg takticara trenera Dragana i Maldinija na klupi Erakovica, za njega se borili Real i City ali je na kraju Zenit bio najkonkretniji!
G

Gostgost

pre 24 dana

Oni zapravo jesu nasa dva najveca problema u odbrani, narocito Pavlovic koji je kriv za skoro svaki primljeni gol. Erakovic izmislio fudbal za obojicu. A drugi najveci problem je dunster Piksi koji te menadzerske prevare uporno forsira iako i slep vidi koliko grese i ispadaju, pre svega Pavlovic
L

Lazeta

pre 24 dana

hahahahah slazem se u pravu si, sa tim Pavlovicem smo zgazili Portugal kada je tek napunio 20god, protiv Norveske POJEO Halanda i Sorlota, decko u svakom takmicenju medju najbolje ocenjenim igracima, vredi 25M a Erakovic 9 i to je stariji par meseci... Milenkovic nije opravdao ocekivanja koja su postojala kada je vredeo cak 35M ali i dalje je dobar stoper, da Erakovic igra primali 5-6 svaku tekmu! Protiv Rusa decko spor kao puz i jos nizak, svaku loptu panicno ispucava...zvezdina skola, hvala vam za nove reprezentativce buduce Stamenica i Djigu, Mijatovic uz Lazetica nova prevara, bucko ne igra u MLSu!
G

Gosttt

pre 24 dana

Koliko je dobar Luka Ranijeri, em cuva gol, em cuva Milenkovica
K

KIMI 85

pre 24 dana

Kakva je to paralela? Pa Lacio prima manje golova, Torino prima manje golova, Atalanta prima manje golova, ne vidim da prave azdaje od Romanjolija, Bondjorna i Skalvinija. Jeste Milenkovic dobar stoper ali je u padu zadnje dve sezone, nista posebno. Pogotovo u reprezentaciji. Budite malo realni a ne ostrasceni kao vecinu slucajeva. Evo Milan ima isti broj primljenih golova, stoperi su im uzas ove sezone. Velike zasluge za mali broj golova Fiorentine ima Teracano koji odlicno brani ove sezone. Prekinite da uzdizete ove nase stopere, presmesni su. Prosek i nista vise. Banetu i Vidari ne bi mogli vodu da nose.
F

Figaro

pre 24 dana

Pavlović vredi 25m i velikani poput Juventusa ga žele, cigani ga pljuju, Milenković sasvim solidan dugi niz godina što pokazuje i ovaj članak ovi ga pljuju, Vanja drugi najbolji golman sa 15 clean sheetova u prosečnom Torinu ovi ga pljuju ali zato Eraković, Gajić i Djuricic koji igraju u Ruskoj i Grčkoj ligi koje su deset stepenika ispod se uzdižu.. Mržnja će ih ubiti.
K

Kahsjavb

pre 24 dana

Za Pavlovica ok, slazem se da ima potencijal i da dobro igra za reprezentaciju. Ali Milenkovic je stagnirao, ispada iz igre vrlo cesto, nije lider ni u Fiorentini, ni u odbrani Srbije. Ocekivao sam vise od njega, pogotovo sto ima brzinu za svoju gradju i visinu.
G

Grejac tribina

pre 24 dana

Moze da vredi koliko hoce kad je drvo javorovo.
V

Veljko9

pre 24 dana

Pavlovic i Samardzic na leto idu u ozbiljnije klubove, pogotovo Pavlovic ako se pokaze na Euru, Lazar je vec trebao biti u Interu ili Napoliju, steta sto nije, oko Pavlovica se pominju Juve i Brajton, videcemo
g

gostPa

pre 24 dana

interesananta analiza, sigurno je sve to ukomponovao Italiano. Jer, iskreno, Bleki je loš, ali bez alternative. Od Teraćana je bolji Kristensen koji će verovatno tek sledeće sezone biti broj 1, a još jedan dokaz da je levi štoper MORA biti prirodna pozicija za levog beka je Ranijeri koji je katastrofa bio prethodnih sezona na primarnoj poziciji, bar po mom laičkom sudu
G

Guh

pre 24 dana

Ma šta oni znaju, nesta iz Zenita je izmislio fudbal za njih
S

Sf

pre 24 dana

Ma daaaaa usta moja hvalite me. Još objsanite kako Klalaba Pavlović utiče na igru Salcburga kome preti da će posle 100 godina ostati bez titule koliko je loša odbrana, 4 komada od Šturma kod kuće i sve je jasno. Grobarski portal koji hvali ove neznalice. Alo vidite sa tom dvojicom kako smo prošli u Kataru aloooooo breee dozovite se pameti. Šta je ta Fiorentina postigla da Milenkovićem koji ne zna ofsajd da postavi kao i Kalaba Pavlović. Ajde dosta više sa njima i Vlahovićem. Dosta više glodari.
i

ioooo

pre 24 dana

Valjda su ga naucioi kako se pravi ofsajd?Jedino kad moze da odigra nesto je varijanta kada se tim brani u kaznenom prostoru.