Kecbaja (©Reuters)
Kecbaja (©Reuters)

Kecbaja: Mnogo toga se promenilo otkako nas je Partizan pobedio na Kipru

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.12.21. | 21:53

„Imamo ogroman motiv da prođemo dalje“, kaže trener Anortozisa

Sa velikom dozom hrabrosti i samopouzdanja nastupaju Kiprani pred sudar sa Partizanom u poslednjoj rundi Lige Konferencije.

Na talonu je prolaz u prolećni deo takmičenja, Partizanu odgovara i remi, a Anortozisu samo pobeda. Ipak, to Temurija Kecbaju, trenera tima iz Famaguste, ne sprečava da najavi bitno drugačiji meč sutra veče u Beogradu od onog u prvom kolu u Nikoziji, kada su crno-beli dosta lako slavili sa 2:0.

Izabrane vesti

Ipak, nedostajaće Partizanu Natho, Marković, Pantić, pa Kiprani i tu vide svoju šansu.

Znamo jako dobro s kakvim protivnikom ćemo igrati, ali čvrsto verujemo u naš potencijal. Ovaj meč je naša šansa da se izborimo za prolaz dalje na međunarodnoj sceni i to je ogroman motiv za moje igrače. Želimo tu strast i motivaciju da vidimo sutra na terenu“, rekao je Kecbaja.

Gruzijac čvrsto veruje da se u Humskoj neće ponoviti meč iz septembra sa Kipra.

Kada je počelo takmičenje niko nije mogao ni da pomisli da ćemo doći u ovu situaciju da se u poslednjem kolu borimo za prolaz dalje. Čestitam igračima na tome. Igraćemo protiv jakog tima, koji nas je pobedio u prvoj utakmici, ali dosta toga se promenilo od tada. Imamo šansu i borićemo se za nju do poslednjeg trenutka. Sve što je bilo, sve loše što smo prošli je za nama i o tome sada ne razmišljamo, već samo o tome kako da pobedimo i probijemo se u evropsko proleće“, poručio je Temuri Kecbaja, trener Anortozisa.


 


tagovi

AnortozisFK PartizanLiga konferencijeTemuri Kecbaja

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara