Komentari na vest

Kejn počeo da pritiska Totenhem, ne igra protiv Barse! Koja je Levijeva dilema? Može li Bajern da se strpi još 12 meseci?

A

Ahahahahhahahahahahhahaaha

pre 9 meseci

Luzeriiiiiiiiiiii 😅😅😅
G

Grey

pre 9 meseci

Realno Bajern vise od 100 miliona ne sme da plati Kejna ovog leta,ali posto je situacija takva onda odustati od njega sad i uzeti ga sledece sezone za dzabe. Kejn je top klasa ali ima 30 god,a koliko ssm citao Levi trazi preko 120 miliona za njega sto je suludo. Matis Tel je strasan potencijal mogao bi da bljesne ove sezone, njega bi Bajern trebao da koristi vise ove sezone u napadu i da dovedu Fulkruga,ostalo je sve na mestu...
A

Auu

pre 9 meseci

Kako je luzerski klub ovaj Tottenham!
M

Miloš kralj

pre 9 meseci

Čemu minusi čoveku? Šta je taj Tottenham osvojio bitno za dve ove godine?! Ništa?! I jesu luzeri. A biće luzeri zauvek!
H

Hoooj yes

pre 9 meseci

Upravo tako. Neka me neko demantuje trofejima ako može.
G

Gost83

pre 9 meseci

Ovaj lik je definitivno najgori i najlosiji vlasnik jednog fudbalskog kluba u ligama petice pa i sire...teska volina.
B

Brko

pre 9 meseci

Nije Levi vlasnik Tottenhama
S

SS Lazio

pre 9 meseci

Pa drugovi bavarci, nije vam ovo Bundes Liga. Nema vise da se nekom igracu namigne da ne potpise nov ugovor i da kroz godinu-dve, gle cuda, ide on bas u Bajern. Rekao sam ranije, bez 105 miliona bez bonusa kao pocetne ponude, Levi nece ni da pristane ni da razgovara ne samo sa bavarcima vec ni sa nikome. A ako ovi iz Bajerna misle da ce odugovacenjem dobiti nesto, preracunali su se. Levi misli unapred. Pronaci ce on neko resenje. Ako vec nemaju iskustvo kako posluje Levi, neka pitaju Pereza.
C

CZ***

pre 9 meseci

U odnosu kako drugi klubovi muljaju sa tuđim igračima, Bajern je gospodski klub. I nema potrebe da uzima najbolje iz svoje lige, kao i Zvezda iz naše, pošto igrači sami dolaze. San im je da igraju u Bajernu, kao i našima i Zvezdi. Uzgred, šta ti znači ovo SS?
I

Inzaghi

pre 9 meseci

@CZ, Spotsko društvo, ako te baš zanima.
B

Brko

pre 9 meseci

Zbog lihvarenja ovog Levija, Bayern sad treba poslati zvaničnu prvobitnu ponudu od 80 miliona eura, i to u subotu poslati, dan pred utakmicu sa Brentfordom jer je i gazda Tottenhama rekao da se Kane proda ovo ljeto da ne bi došlo do toga da ide za džabe
B

Bon.Jovi_985

pre 9 meseci

Nije Kejn Levandovski ili Nojer da se posere po klubu koji mu je sve dao. Hari neće otići džabe papir je nebitan i to Levi dobro zna. On i današnje vreme vredi 120-130 miliona toliko će morati da daju ili nema ništa od te priče.
k

kako.sad.to

pre 9 meseci

Cekaj juce je bilo da ce Vlahovic i Bajern?
S

Sick

pre 9 meseci

Ne pritiska Kejn, nego pola tima ne igra protiv Barse, jer su pre dva dana igrali po ceo meč maltene protiv Šahtjora. Pobogu ljudi.
a

axios

pre 9 meseci

Znaš sigurno? Javio ti Kejn?
I

Inzaghi

pre 9 meseci

Iskreno, ne pamtim da je ovako dobar igrač završio karijeru bukvalno bez jedne jedine titule. Njemu ako ostane u Totenhemu može lako to da se desi.
S

Saturn

pre 9 meseci

Sar izbrati da budes najbolji strelac u istoriji najjace fudbalske lige bez trofeja , ili otici u bajern i osvojiti koju titulu