Komentari na vest

Kerkez: Mislimo samo na teren, Partizan se neće tek tako predati u borbi za drugo mesto

B

Bane15

pre oko 1 godinu

Kakve ste vi poltrolcine. Borite se se za drugo mesto i ligu sampiona ( pa sta bude bude), imate svo pravo da dobijete 3-0 za zelenim stolom a vi kao postenjacine. Obicni klimaci glavama. Ovi prekoputasi moraju biti drugi a prvi su da se.u kako ih neko unistava. Unistava ih vlast isto kao u kosarci...licemeri
R

Ris

pre oko 1 godinu

Neko da se odrekne 3 boda koja mu pripadaju po zakonu? Ovo je dogovor sve tri strane, smrdi opasno! Ne bi me cudilo da sutra uzme cuka a Partizan u nedelju, ili da budu dva remija pa od drugog kola playoffa kako kome bude. Cuka se nece odlijepiti, ni TSC posto igra na Marakani, a Partizan dobija domacinstvo u derbiju.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Eno se Matijašević pravda zašto su upravo napravili prvenstvo neregularnim jer će sutra igrati kako to zapravo prvenstvo čini regularnim jer se propisi neće poštovat. Gospodo sve vas zreba udaljiti iz fudbala doživitno, počevši od sudija, delegata, disciplinca lige ( inče isti čovek ko delegat) pa sve do uprava oba kluba jer ste upravo naš klupski fudbal gurni u još veće blato vašim nepoštocanjem propisa i lažima.
k

koliko....

pre oko 1 godinu

mrznje u perhanima...
c

crvena

pre oko 1 godinu

bolesna mrznja prema Partizanu...
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Vi ste pristankom da igrate pokazali koliko ste mali. Nebitan je rezultat.
s

srka

pre oko 1 godinu

Ovo je za Partizan utakmica sezone. Eventualnom pobedom dolazi do trećeg mesta i zatim odmah ima priliku da na svom terenu ostvari još jedan trijumf protiv istog protivnika, izbaci ga iz trke za drugo mesto, a istovremeno prestigne i TSC, koji će valjda da izgubi od Zvezde, jer je to utakmica na kojoj bi trebali da proslave titulu. I onda mu ostaje gostovanje TSC-u, gde bi pobedom verovatno, bez obzira na očekivani poraz u večitom derbiju, praktično zacementira drugo mesto. Jako važna utakmica.

Delija

pre oko 1 godinu

Zvezdi je doboljan bod!
D

Dragan 1985 odgovor za Srku

pre oko 1 godinu

To ce biti jedina utakmica do kraja prvenstva koju ce TSC da izgubi, posto ce preostalih 6 tekmi u plej ofu TSC da dobije.
D

Dex15

pre oko 1 godinu

Sta se svi pravite blesavi. Pazi ti, kao ovo je utakmica u kojoj bi trebali da proslave titulu ...a prva utakmica plejofa. Svi se prave budale jer Zvezda ce da igra za Partizan. Sve je to ista bagra po savezima i upravama dok se navijaci kolju
M

Milojko Milojkovicka

pre oko 1 godinu

Vi ste FK Krpa sa kojom su obrisali pod.Dzaba sva ta objasnjavanja,sve te izjave.Poceo sam da verujem da ste u dogovoru sa Partizanom sve i izrezirali. Vi se satro borite za drugo mesto,mogli ste tri boda da uzmete ali vi ih necete.Wow.Pa posle ovoga ko ve
L

Lako je preko

pre oko 1 godinu

tastature nekoga vređati a nesagledati sve činjenice. Da li si nesretniče zapitao da li su oni dobrovoljno pristali da igraju? Naravno da nisu. Da li si se zapitao zašto im nije dato pravo da održe konferenciju za novinare? Pa kancelarije FK Čukaričkog su bili danonoćno pod prismotrom policije, a ni sajta kluba nije radio 5-6 dana zašto. Možda ti to nisi nikad doživeo šta znači represija i pretnje pogotovu svojim najbližim među kojima spadaju i deca. Ja sam to osetio na svojoj koži 90-ih godina kao običan grafički radnik jedne štamparije u kojoj su tada štampani opozicioni dnevni list "Telegraf " a kasnije "Blic" te dvonedeljni "Srpska reč", koji nisu smeli da se prodaju na trafikama već samo na ulicama a isto tako i posle petoooktobarskih promena kada su u toj istoj štampariji štampani tadašnji opozicioni listovi "Nacional", "Balkan", "Pravda"... Ja ljudima iz Čukaričkog dajem neizmernu podršku a verujem da će mo u što kraćem vremenskom periodu saznati pravu istinu šta se događalo zadnje nedelje, jer istina uvek ispliva na videlo.
R

Realno1

pre oko 1 godinu

Šta treba? Da ratuju protiv države?Pa da ih masakriraju sledeće sezone?