Ključni dani za Zvezdu i Stefana Mitrovića: Verona je taj italijanski klub spreman da plati blizu 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.08.23. | 17:43

Za sada na Marakani nisu raspoloženi za prodaju reprezentativca Srbije

Pričalo se tokom prethodne zime o Barseloni i Atletiko, dobila je Crvena zvezda i zvaničnu ponudu berlinske Herte vrednu pet miliona evra, a ovih dana ponovo se intenziviralo ozbiljno interesovanje za krilnog fudbalera Crvene zvezde Stefana Mitrovića.

Prema saznanjima Mozzart Sporta srpski šampion ima usmenu ponudu vrednu blizu pet miliona evra za momka rođenog u Kanadi od italijanske Verone. Odgovorni sa Marakane nisu još prelomili, ali za sada su bliži odluci da stopiraju potencijalni odlazak krilnog fudbalera na Bentegodi i to iz više razloga. Pre svega zbog činjenice da je Stefan Mitrović jedan od ključnih karika u sistemu Baraka Bahara, i da bi posle vrlo dobrih izdanja ovog leta njegova cena mogla da raste.

Izabrane vesti

Na Marakani smatraju da bi uz sklapanje kockica i uz potencijalno dobra izdanja u kontinuitetu cena Stefana Mitrovića mogla da naraste i do sedam miliona evra. Pored toga u prilog Mitrovićevom trenutnom ostanku ide i prodaja Iraklija Azarova u Šahtjor, kojom su crveno-beli dobro popunili kasu.

Teško je predviteti šta može da se desi do kraja prelaznog roka, ali trenutno je Stefan Mitrović mnogo bliži ostanku u Ljutice Bogdana. Posebno što je Verona bila spremna da Crvenoj zvezdi iskešira četiri miliona evra, uz milion ostvarivih bonusa.

Posle odličnih izdanja u niškom Radničkom, Stefan Mitrović je prošlog leta stigao u Ljutice Bogdana na insistiranje Dejana Stankovića. Imao je sjajan početak, čak i odličnu polusezonu, s obzirom na izdanja protiv Ferencvaroša. Tada je Herta i poslala ponudu, ali prodaju Mitrovića je sprečilo pravilo o tome da ne može da igra za više od dva kluba u istoj sezoni.

Pad je usledio tokom proleća, ali je Stefan Mitrović i pored redukovane minutaže stigao do brojke od osam golova i četiri asistencije u svim takmičenjima.

Mladi reprezentativac Srbije je jedan od najzanimiljivijih igrača zapadnom tržištu Mozzart Bet Superlige. Najviše zahvaljujući brzini i karakteristima koje se traže u modernom fudbalu. Dolaskom Bahara, Mitrovićeva uloga je promenjena. U sistemu izraelskog stručnjaka igra fulbeka.

Imao je više nego zapažena izdanja tokom turnira u Sankt Peterburgu, kasnije i još u nekim prijateljskim utakmicama. Sasvim dovoljno da se javi Verona. Čeka se konačna odluka.


tagovi

Stefan MitrovićLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara