Komentari na vest

Ključni evropski čovek – Seku Sanogo

u

unpamozzart

pre preko 1 godinu

Teško nama ako od Sanoga zavisi. Pa on jedva da može ikog da stigne. On samo rve igrače jer je prespor. Ne pamtim da je neki meč nešto posebno odigrao
l

loskke

pre preko 1 godinu

a ko ce dati gol?
T

Tarzanko

pre preko 1 godinu

Sanogo je zabeležio 2 utakmice za reprezentaciju pre 5 godina i više nije igrao za istu tako da se ne može nazvati reprezentativcem...
r

realni Zvezdas

pre preko 1 godinu

Ne znam sta da kažem u vezi Sanoga. Napada bez, tj mnogo mnogo rizičan kod pas igre, kad dobije loptu blizu šesnaesterca. Jak u duel igri, značio je našoj igri do prošle ili prethodne godine.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Rizičan kod pasa? Obrati pažnju sledeći put koliko je rizičan tj koliko grešaka u pasu u 40 metara napravi Kanga a koliko Sanogo. Sanogo jeste rizičan, ali zbog kartona, koje je prisiljen da pravi zbog tuđih greški.
G

Gost9979

pre preko 1 godinu

Uzdamo se u coveka koji ide na zimu i koga smo bacili apsolutno u drugi plan tokom priprema. A onda kada je postalo gusto pokusali smo da ga uvedemo u neku formu. Pa kada to nije islo ajde da se uzdamo u Srnica ali jbg, treba nam desni bek i tako u krug. Amaterski potez kluba koji juri LS ali dobro, nije kao da prvi put radimo ovako. Nadam se samo da cemo osvojiti titulu ove sezone, da cemo rascistiti platni spisak i zapravo dovesti pojacanja pa da probamo u LS da pruzimo neki dostojni otpor. Za pocetak, cetvrtak --> puna Marakana i juris na pobedu !
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

Tako je zvezdaš !!! SAMO ZA TEBE UVEK UZ TEBE !!!
Ч

Чодица

pre preko 1 godinu

Ако нам је он кључни човек, онда смо баш у каналу.
B

Bobanjoli

pre preko 1 godinu

Moramo da napravimo otklon od ove "napredne" statistike, ovo nije basket. Neki od ovde nabrojanih parametara apsolutno nista zivo ne znace za samu igru i rezultat. To je u redu kada se gleda razlika npr Kros/Kazemiro pa sitnice znace neki razloku ali za nase uslove je potpuno irelevantno. To je isto ono kad je uprava htela da nam pokaze kako Katai ima najbolji procenat necega, iako covek ne trci uopste i zbog toga cela ekipa vrsi pomeranje i trpi. Jasno je da je Sanogo nas najbolji zadnji vezni kao sto je Katai nas najbolji igrac ali ovo pumpanje pojedinih glupih parametara nista ne znaci.
G

Gostblabla

pre preko 1 godinu

kakvi komentari majko mila. pa dobro bre ljudi, doklr podele. nas ceo vezni red kosta vec od pocetka sezone. imamo 1 pleja(kanga), jednog zadnjeg veznog(sanogo), i gomilu igraca koji ne igraju svoje pozicije. prvo stvar, napraviti dogovor kako treba tim i formacina da izgledaju u narednih 2 godine. onda po toj taktici dovesti igrace. doveli smo kangvu koji je dobar igrac, ali ne igra na svojoj poziciji posto je ivanic trenutno bolji. jedino pravo pojacanjr ovog leta su bukari, i MIJAILOVIC(meni samom je ovo bilo smesno u pocetku, ali je ziva istina). dakle 1 pojacanjr, i 1 krpljenje na zadnjrm veznom. sve ostako lose i igraci za rotaciju. o napadacima da ne pricam. ohi i pavkov su prodati zato sto ben nece da ide a prima 650000! i nije on covek kriv vec onaj koji mu je fao 650000 za igraca u 36. godini zivota. prodas dva solidna napadaca, i zamenis ih da kulibalijem i benom. gde je tu rezon gospodo?! pesica necu da komentarisem, zelim mu da da 50 golova, ali nisam siguran da li je taj kvalitet.
s

smr do

pre preko 1 godinu

Ben te boli,a ? Tek će da te boli Ben,isto kaao i Katai !!! Od kad je Ben tu tvoj tim samo sanja ono što ne može da osvoji !
C

Czz

pre preko 1 godinu

Svaka cast majstore. Samo nam zelim ono sto sleduje timovima koji 5 godina zaredom igraju evropu. Upravu koja ce u ovoj situaciji reci Benu da moze da bude u struci za smanjenje plate a ako nece da se isplati i pusti iz kluba i zadrze 2 efikasnija napadaca od ova, da kazem 3, sto imamo.
G

Gostc

pre preko 1 godinu

Mesar...
p

pancevac92

pre preko 1 godinu

Nije prica o evertonu i zdjelaru.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Kakav crni sanogo, gobelja i srna obavezno , a vujadina staviti iza gola, pitati stojketa da dodje iz Linca, ako ne igra da budu gardisti na okupu. Borbeni bucni, skidaju gace, pokusati tenk da se upali, samo vujketa paziti da ga ne zapali, i pali se masina, 100hiljada delija, ne moraju bas svida plate ulaz, dovoljno je ovi sto dolaze iz unutrasnjosti, i eto bar 5:0
s

svasta...

pre preko 1 godinu

kako se to namerno izbija oko, da nam strucnjak objasni???
G

Gost123

pre preko 1 godinu

možda opet faktor inzenanđenja bude, pa umjesto njega počne vojnik srnic 😭😭😭
H

HA ha ha ha

pre preko 1 godinu

Treba biti ozbiljno ,,oštećen" pa se zezati na račun ,,pokušaja izbijanja oka"
1

1/1

pre preko 1 godinu

Sanogo?!?!? Ne znate vi sta sve moze Srnic
g

gostttt

pre preko 1 godinu

Inače Srnić igra na najnovijoj poziciji u fudbalu: "osigurač". Strašno
L

Lalo

pre preko 1 godinu

Bez obzira na godine, vrlo dobar igrac, odlicno se snalazio i kao stoper. Najbolji zadnji vezni kojeg Zvezda u ovom trenutku ima. Sva ona Stankoviceva eksprimentisanja sa Srnicem dovela su do toga da je Sanogo u slabijoj formi nego sto je bio. I dan danas mi je neshvatljivo da je Srnic mogao da ima prednost u odnosu na njega.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Sanogo je vec u godinama, pa je sporiji, a ni ranije mu brzina nije bila adut. Ono gde je jak je upravo snaga u duelima, ali nema utakmice gde ne napravi neki kiks - da doda protivniku loptu ispred gola, posalje poprecni pas, oduzmu mu loptu...On je pre za revans dobar, da se ubaci kao treci stoper, tada je najsigurniji. Zvezda nema tako jakog i dobrog igraca na sredini i tim pre nije jasno zasto nij eplacen Ado i doveden, koji je mlad, brz i ima tehniku. Tu bi najbolje odigrao Nikolic, ali ne znamo posle povrede koliko ima snage za ceo mec i malo je slabiji u duelima. Sve mi se cini da ce opet Srnic zaigrati i mozda napraviti neku glupost. Gobeljic definitivno nije za utakmicu, ofanzivno je dobar, utrcava, centrira, protrcava, ali pozadi je los, verovatno ce opet Erakovic. Zvezda ne mora nigde da zuri i da srlja, ali najveci problem je napad tj centarfor. Da li iko veruje da Pesic ili Kulibali mogu dati gol? Pesic nije u stanju ni penal da pogodi. Kad smo kod penala, ni Katai nije siguran, treba dati nekome ko ume da sutne jako i precizno u cosak, valjda neko zna. Bice sansi ako Ivanic bude igrao kak zna i ako Katai bar malo bude bolji. Bukari ce svoje odraditi na desnom krilu i on je jedan od najboljih trenutno. Jos jedna opasnost je Kanga, koji takodje ne moze da ne kiksne na svakoj utakmici. U nasem prvenstvu to i nije tako strasno, u Evropi je tragicno. I obavezno ad izgubi loptu, on se tog trenutka baci na travu, kao pokosili su ga i ostane beskoristan, umesto da proba da vrati loptu ili da napravi faul.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Nikolic na zadnjeg veznog??? Brate, bas se razumes u fudbal.
@

@pedja

pre preko 1 godinu

Ne može ti Nikolić igrati DM...
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Zato tako i prolazite u Evropi ove sezone, jer ste od prosecnog zadnjeg veznog navikali kao da je Makelele.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Kao prvo ne kradi nik kao drugo ne mlati sreće ti, šta bi radije Sanoga ili Srnića?
I

Iiii

pre preko 1 godinu

Otkad igra Sanogo igramo 50% lošije ove sezone. Samo ČINJENICE
H

Hahahha

pre preko 1 godinu

Hej partizane pa gde si ti u kupu?
@

@hahaha

pre preko 1 godinu

hahahah svaka cast druze hahahaha vest o Sanogu, a ti spominjes Partizan hahahaha kompleksi su cudo
H

Hahahha

pre preko 1 godinu

Zapravo samo vas zajebavam
L

Laufer

pre preko 1 godinu

Sekula(Sanogo) je bio nekad sjajan igrac al su ga pojele godine... nije on vise na tom nivou.. zivi bili pa videli kako vuce igrace i udara zbog nedostatka brzine NE DAJ BOZE I CRVENI MOZE DA DOBIJE... a nije i iskljuceno da bude na klupi i uopste. ne igra
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Najgore sto ljudi misle da je Sanogo neki rizik od crvenog kartona. Daleko veci rizici su Srnic i Gobeljic. Sanogo je dovoljno jak i iskusan da dobije duel bez da mora da pravi faul i rizikuje karton. Kontre jesu problem, ali ne toliko zbog njegove brzine nego vezni red nam inace dopusta puno kontri i slabo ih sece. Isti problem je i sa drugim loptama posle kornera. Taman izbacimo loptu iz 16 ali onda nema ko da je pokupi na 20ak metara.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Jel neko video Krstičića, jel uopšte živ. Jel neko zna da objasni za šta on prima 450 hiljada evra godišnje. Što je najgore nije jedini, ni sada ni predhodnih godina. Važno da ONOME kaplje. Eeeee...
9

95

pre preko 1 godinu

Odakle ti te informacije? I zašto ne obavestiš sud o tome? Nisi ti Zvezdaš
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@95. Ja da obavestim Sud, ahahahah bravo bravo 👏👏👏👏Sud je obavešten pre 11 godina od nadležnih organa pa ne reaguju. Hiljadu puta sam ovde rekao da sve uprave CZ I JSD od 80tih do danas treba da budu u Sudskom procesu, odavno već. I da im se uradi svima poreklo imovine. Kada predješ ulicu van pešačkog prelaza, saobraćaja ti piše kaznu 5000. A ovi svi pokradoše Boga Oca, i nikome ništa.
9

95

pre preko 1 godinu

To je tvoja dužnost kao gradjanina. I odakle ti te informacije? Smaraš svaki dan pa me zanima
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 1 godinu

@ 95 Vest o godišnjoj plati Krstičića pročitali smo svi na MOZZART-U kada je Krstičić potpisao za Zvezdu, posle AEK-a, A KO SI TI DA ODREĐUJEŠ KO JESTE ILI NIJE NAVIJAČ ZVEZDE. NAVIJAČI ZVEZDE SMO SVI MI KOJI BESPLATNO NAVIJAMO ZA ZVEZDU, I NE ŽMURIMO PRED OČIGLEDNOM PLJAČKOM ZVEZDE, ZA RAZLIKU OD UVLAKOGUZACA ZADUŽENIH DA VREĐAJU, LAJU I UJEDAJU SVAKOG KO SE USUDI DA KRITIKUJE ONOG KOJI GODINAMA PONIŽAVA I VREĐA ZVEZDAŠE DOVOĐENJEM ŠKARTA NA MARAKANU, POPUT KULIBALIJA, RIŠAIRA, FALKA, I BAR JOŠ 20 SLIČNIH.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@95. Daj bre mali skini mi se... Gde ti živiš, jel si sa planine juče došao u grad pa ne znaš šatro šta se radi. Inače Interpol onako iz dosade stavlja ljude na poternicu. Poreklo imovine svim glavnim funkcionerima CZ I JSD od 80tih do danas.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

3 za 3 zapamtite!!
h

haha

pre preko 1 godinu

Pa da,da malo smiri atmosferu...Kao onomad protiv Olimpijakosa!
@

@realno

pre preko 1 godinu

To nam ne odgovara nikako. Ako bude 3:3 u bodovima Fradi nam je nedostižan...
S

Statler

pre preko 1 godinu

Sve te analize padaju u vodu zbog velike verovatnoće da će neko (čitaj: Gobelja, Srnić, Sanogo, Kanga) napraviti glupost poput penala ili crvenog kartona.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Од та 4 играча само један није правио глупости у битним утакмицама. Саного.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Od 4 nabrojana igraca, Sanogo nikada nije napravio glupost. Zasto ga stavljas u istu grupu sa ovom trojicom?
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Kljucni evropski covek!? Crveni u vazduhu..Otosili smo u k... ako nam je ovo kljucni evropski covek.
p

pancevac92

pre preko 1 godinu

U KOJOJ UTAKMICI U EVROPI JE DOBIO CRVENI,EVO POJASNI NAM STRUCNJACE?
p

pancevac92

pre preko 1 godinu

Mi smo bez njega 50 posto slabija ekipa,to se videlo i protiv Makabija,problem je sto igraca slicnog kvaliteta ne mozemo naci
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Mesar klasican. Bice dobro ako ne povredi nekog igraca Ferencvarosa.
p

pancevac92

pre preko 1 godinu

Everton i zdjelar su mesari,Sanogo je igracina
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Jel Suma još traži Oko po terenu.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Па није о Здјелару реч!
S

Sega89

pre preko 1 godinu

Isti ovaj covek sto je ovo napisao je pre nekih mesec i po pisao kako Sanogo nije za Zvezdu i da je vreme da ide ali brzo se okrenula palacinka…
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Један од разлога посртања Звезде је Саногова лоша форма. А за то је Деки заслужан. Све је кренуло од финала купа и Срнићем уместо Санога.
G

Gost7171

pre preko 1 godinu

ne bi da se ponavljam ali 1 i 2plus. tekst je tačan sto posto sanogo doktor i dalje za evrposke
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Igrač sklon kiksevima i jako spor u predaji lopte.Okreće se kao fap 13-ka.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Против Милана се фап претворио у ферарија.
H

Hermano7

pre preko 1 godinu

Naslov kljucni igrac za evrope. Lik kad trci 100 metara, to kalendarom mere. Ceo tekst za kontre Ferencvarosa da su pakao, ne zna se koji igrac im je brzi. Darijane brate, dal si realan???
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Bice Sanogo kljucni igrac ovde, ubice nekog u 10.minutu i do kraja drzi gace sa 10
д

д.г.

pre preko 1 godinu

А кад је Саного у Европи добио црвени?
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Jak naslov. 😂👍....
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Samo je pitanje koliko je Sanogo spreman fizički i mentalno, posto mu ugovor istice za 2 meseca i dal mu se uopšte previše igra u ovom trenutku i uopšte više za CZ. Nespreman igrač je igrač manje na terenu a to je već 50% poraza...
к

курбла

pre preko 1 godinu

Поклон двојка! 2&3-5
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Stavi kucu i imanje
к

курбла2

pre preko 1 godinu

@gosthjk https://i.postimg.cc/02fK59Jh/Captcscscure.jpg
K

Ko kuca

pre preko 1 godinu

brale,ko kuca. Ima da pretrcavaju ovog izlapetisa,koji je zalutao u nas fudbal
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Кад си тако мудар одиграј двојку у Келну. Лепо можеш да зарадиш...
д

д.г.

pre preko 1 godinu

@ ко кућа Кад је дошао у Звезду ни мени није било јасно шта тражи у српском фудбалу. Човек је био озбиљна класа.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Još da uplatiš tiket...a za to ti fali cca 11600...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ferencvaros igra na kontre, i iz tranzicije. Ako ne srljamo i kontrolisemo utakmicu, ili ako povedemo, mislim da mozemo da ih dobijemo. Samo bez nasih standardnih gluposti, tipa autogolovi, penali, crveni kartoni, i slicno...
S

Stameni Milos

pre preko 1 godinu

Ako bih pitali Stankovica i Milojevica "ko je kljucni Zvezdin Evropski covek?" njihov odgovor bih bio Slavoljub Srnic! Iako ne bih mogli mogli da obajasne,nikome ko se bar malo razume u fudbal,zasto je to tako....
Б

Брдско говече

pre preko 1 godinu

Знам да је ово спортски портал и да пишемо о фудбалу, добра је поента то што си хтео да напишеш... Али тај глагол бити ми баш поквари цео утисак.
s

smi

pre preko 1 godinu

Bih
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Ja bih, ti bi,on,oni bi..
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

A vrv, msm i repka ti ne smetaju?
б

белградеан

pre preko 1 godinu

Какав тим има Фради човече, па могу 7 дана да трче. Бешић је бивши играч Евертона, преспреман лик. Једина наша шанса је да умуљамо један гол и после се стиснемо, јер ми се чини да не знају да јуре резултат, тј. најбољи су кад се противник отвори па играју на контре, доста слабије играју на постављену одбрану. Само храбро момци!
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Toliko su jaki da gube i od kurte i od murte u Madjarskoj, daj molim vas, ali i dalje za ovako mucnu zvezdu prejaki.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

@hammers о чему ти причаш човече први на табели, 6 победа, један пораз (прошло коло одмарали играче за Звезду). Гол разлика 18:3. Одакле ти та инфомација леба ти, дал ико нешто провери пре него што коментарише...Добили Монако у гостима и Трабзон...нереалан лик
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Нека они слободно трче 7 дана, ми њих добијамо! Непотребно радите од њих Бајерн, у четвртак им следи први пораз, па нису они челзи!