Komentari na vest

Ključni sati za Mohiku, menadžer ga nudi na sve strane

M

Madjija

pre gotovo 3 godine

Da ne gubimo vreme, vrati u Zvezdu Milana Senića novog Kristijana Ronalda. 😂😂😂 Kada se samo setim kako ga je Madjija predstavio 😂😂😂 Bem ti lebac moram od muke da se smejem🤣🤣🤣
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be će kupu ovega Mojiku, onje odlčun igrač, onje mag na fuzbal. A možda ipak i Priković dodje. Će imamo drem tem. Samoda sviju ostanu na okupu. Podrška na Terzetu Mrkela i Deketa, samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. Doživotna na Terzetu i Mitketa, da dočrekaju pemzije u Zvezdi.
T

To je to

pre gotovo 3 godine

Koja smo mi beda. Da igrač Djirone na pozajmici u Elčeu, nudi se svima pa ako ga niko neće onda dolazi kod nas. Neke prosečne igrače iz prosečnih klubova, ne možeš da ih privučeš ni igranjem u LŠ i LE. A i ne krivim ih, liga nam je poluamaterska, stadioni raspad, tereni njive. I onda pre izaberu drugu ligu od ovih jačih liga, neko da dodju ovde.
H

Hos

pre gotovo 3 godine

Pozdrav za nasu bracu iz Pireja.Volimo Vas
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

silva je pre 4-5 god na fudbal menadzeru bio najtalentovaniji levi bek na svetu, bukvalno sam ga svuda dovodio
b

barranjacccccccc

pre gotovo 3 godine

sto je Man Utd za novinare klubova petice to je Oli za Srpske novinare.....Znaci ne postoji igrac za koga je Zvezda zainteresovana a da Oli nije "konkurencija"
Z

Zigi

pre gotovo 3 godine

Odavno sam rekao da imaju isti skauting.😂
I

Izvanredna prilika za naš fudbal

pre gotovo 3 godine

Odličan igrač, odigrao sve utakmice na SP u Rusiji za Kolumbiju. Ne bi slučajno došao letos u Atalantu kada je ona na vrhuncu. Španska La Liga je juče objavila da je bio u TOP 10 najbržih igrača sezone 2020/21. Zvezda bi dobila ogromno pojačanje.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ja nešto nisam primetio da se pojačavamo. Otišao je Milunović koji je vrhunski odigrao sezonu, najbolju u karijeri, došao je Dragović koji ima veće ime, ali ne igraju imena. Dolazi možda levi bek, a piše se da Rodić ide. Otišao je Falcineli, a dovode napadača, gde je pitanje jel će biti bolji od Falcinelja. Samo se dovode zamene za one koji odlaze. Svima je jasno da nema para za neke dosta dobre igrače koji će odmah doneti kvalitet više. Verovatno Doktor čeka da vidi da li će se ući u LŠ, pa ako se udje onda možda dodju dva dobra igrača kao onda Marin i Boaći. Nadam se da neće rasprodati pola tima ako se ne udje u LŠ.
X

Xyz

pre gotovo 3 godine

Nema nista od ovog
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ne vidim zašto ne bi i Mohika i Rodić igrali. Osim ako vi znate nešto što mi ne znamo. A čim je Olimpijakos ušao u priču, ode tamo. Eventualno će da nam iščupa još para.
K

Kreka

pre gotovo 3 godine

Sad ce da duvaju cenu na silu. Ako smo rešili bez centarfora u kvalifikacijama za lš onda ga ne trrba ni kupovati na ucenu.
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Poslednji Mohikanac
M

Mohikanac

pre gotovo 3 godine

Problem i jeste sto zvezda ne skautira igrace nego menadzeri nude zvezdi igrace. Nismo ki njega nasli i pratili nego je njegov menadzer krenuo da ga nudi svima pa sad gde uspe da ga zavali, ne kazem da je los igrac nego da zvezda mora da krene da radi na skautingu a ne da juri igrace koji su ponudjeni svima. Kojeg smo mi skautiranog igraca doveli? Falco miha preorucio, falcineli isto… donalda smo videli protiv nas i dopao nam se, onda on rekao imam saigraca pa doveo le taleka i sve tako u krug. Da bi doveli dobrog igraca skaut sluzba treba godinu dana glavu da ne dize i da iscupa nekog ko nije skup a dobar je pre deugih, kad on dodje do novina tad je vec kasno jer nemamo ki love da damo bolju ponudu od drugih
S

Svaka čast

pre gotovo 3 godine

Odličan komentar. Kakva crna skauting služba, Mrkela??? Kada mi dovodimo igrače to su Čaušić, Meleg, Gobeljić, Vukanović, Petrović, plus Garsija, La Prevara, Tomane, Žander, Kanjas, onaj Holandjanin iz Apoela zaboravih mu ime, pa Moučea, Ruiz, Rikardinjo itd itd itd. Ono što je vanjalo doveli Grof, Bena Miloje, Italijan Miha. NENORMALNE PARE SU BAČENE NA PROMAŠAJE.
S

Stop populizmu

pre gotovo 3 godine

Jao opet taj populizam o skautingu. Skautiraju se klinci, a Zvezdi trebaju gotovi igrači da čini ono što čini - igra Evropu i osvaja titule. Šta me briga kako je određeni igrač došao, ovako ili onako, bitno mi je da dođe i doprinese pobedama i ostvarenju ciljeva.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@stop populizmi - skautiraju se pojačanja. A to kog profila su pojačanja treba klub sa trenerom da odredi.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Možda da ga potpišemo sa procentima od sledeće prodaje svakako bi bio pojačanje i značio bi mnogo u rotaciji sa rodićem značilo bi dosta kada bi mogli da ga potpišemo ali jednostavno za nas je 2, 7miliona ozbiljan novac možda da uključimo procente i svedemo transfer na prihvatljive opcije ako u djironi budu spremni na takav dogovor
?

??

pre gotovo 3 godine

Kome da ga prodas sa 30 godina,sad ima 28 ljubi te brat..
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Pitanje jeste veliko da li bismo prodali igrača i tu dileme nema to ostaje nepoznanica svima i nama i njima ali ukoliko ponudimo procente i uklonimo ovih 2,7 miliona kao prepreku možda i nadjemo načina da ga potpišemo dao bih i 50 procenata od sledećeg transfera da dovedemo rodiću jaku alternativu roda nam igra i pod inekcijama i bilo bi dobro da potpišemo igrača a o daljoj prodaji neznam dalje od ovoga što sam napisao ali rodiću moramo olakšati kako znamo i umemo ne može sam da gura veliko je opterećenje posebno kada imamo uvid da on mora na svaka tri dana da trči oko 10 kilometara u svakoj utakmici nadam se da ćemo naći načina
T

Terza madjija

pre gotovo 3 godine

Sredicu mu pasos i novo ime, malo ga podmladimo i dogodine u reprezentaciju Srbije.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

А зашто ви упорно селите Родића из Звезде? Ако оде,па ако оде....не треба њему конкуренција него замјена да одмори мученик мало.
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

Tako je. Barem u prvenstvu moze drugi bek da igra a on da odmori.
H

Haos

pre gotovo 3 godine

Čim ga menadžer nudi svakome, znači da nije ni za koga.
K

Kao sto se i pretpostavilo..

pre gotovo 3 godine

...nema od njega nista. Prvo, skup, drugo, menadzer ga salje na hiljadu adresa, sto znaci Turska ili Grcka, od Zvezde nista.
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

al srce hoce u zvjezdu😂

VeljaCZV

pre gotovo 3 godine

Ma ne, najbolje da ode kod Šamroka
V

Verovatno...

pre gotovo 3 godine

....nije ni čuo za neki drugi klub iz Srbije, kao i većina drugih stranaca.