Jirgen Klop (©Reuters)
Jirgen Klop (©Reuters)

Klop: Mnogi su nas otpisali

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.03.21. | 01:51

Liverpul slavio posle crnog niza od četiri poraza u Premijer ligi. Nemac vidi svetlo na kraju tunela

Posle četiri vezana poraza u Premijer ligi, konačno je proradio Liverpul. Četa Jirgena Klopa bila je bolja u Šefildu protiv Junajteda sa 2:0. Titula je izgubljena, a do kraja sezone prioritet za Redse je borba za "ušati trofej" u Ligi šampiona, ali i bitka u prvenstvu sa Mančester Junajtedom, Lesterom, Čelsijem, Vest Hemom, Evertonom, Arsenalom i Totenhemom za preostala tri mesta u evro-eliti naredne sezone.

Nemački stručnjak je bio na meti kritika poslednjih nedelje. Britanski mediji pišu da bi mogao na kormilu da ga zameni legenda kluba Stiven Džerard kojih gazi u Škotskoj sa Rendžersom. Svestan je menadžer šampiona Engleske da je njegov tim imao košmarni februar.

Izabrane vesti

"Mnogi su na otpisali i to je u redu. Uz sve probleme koje imamo i dalje smo tu, igramo našu igru. U četvrtak igramo protiv Čelsija, moramo da počnemo da pobeđujemo u serijama kako bi i naredne sezone igrali u Ligi šampiona“, rekao je Klop koji je prethodne nedelje izjavio da njegovom timu nije potreban remont na leto.

Nije bilo lako protiv „fenjeraša“, posebno u prvih 45 minuta. U nastavku su Redsi slomili otpor domaćina koji je izvesno novi član Čempionšipa.

"Kada smo igrali onako kako želimo da igramo, Šefild Junajted nije imao rešenje za nas. Naš rival je izgubio mnogo utakmica, ali su to često bili jako neizvesni dueli. Mi smo u prvom poluvremenu imali mnogo šansi, mogli smo da damo tri gola. Moramo da poboljšamo realizaciju“.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE LIVERPUL DA OSVOJI LIGU ŠAMPIONA JE 8,00.

Drugi gol Liverpula pripisan je Brajanu kao autogol iako mnogo smatraju da je trebalo da bude Firminov. I Nemac se slaže.

"Mnogi su govorili da je Firmino postigao gol, a da je zaveden kao autogol. Nije to važno. Što se tiče Kurtisa Džonsa, on je vrhunski igrač, trenutno tako igra. On treba više da bude uključen u situacije opasne po gol. Ima puno prostora za napredak“, zaključio je menadžer Liverpula.



tagovi

Jirgen KlopLiverpulPremijer ligaŠefild junajted

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara