Jirgen Klop (©Reuters)
Jirgen Klop (©Reuters)

Klop se ne okreće kako vetar duva: Volim Ligu šampiona i šansu da je i Vest Hem igra

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.04.21. | 20:28

„Igrače i stručni štab niko ništa nije pitao“, kaže menadžer Liverpula

Navijači Liverpula mogu komotno da zapevaju „Jirgen Klop jedan je od nas“.

Nemački stručnjak je i do sada bio miljenik fanova Crvenih, nije ni čudo jer im je doneo Ligu šampiona, pa domaću titulu čekanu 30 godina, a večeras se verovatno zacementirao u njihovim srcima.

Izabrane vesti

Jirgen Klop je rekao „ne“ evropskoj Superligi i to je najjači glas do sada od svih aktivnih aktera na evropskoj fudbalskoj sceni. Nemac je dan ranije, kada se još ništa nije znalo oko secesije u okrilju UEFA, rekao da nije za stvaranje novog takmičenja, a danas je, na brifingu za engleske medije pred meč sa Lidsom na Eland roundu dodao još neke stvari.

Ali, stav nije promenio.

Imam danas potpuno isto mišljenje o Superligi kao prethodnih dana. Teška je to odluka, ljudi nisu srećni zbog nje. A, najvažniji deo fudbala su navijači i tim. Mene, stručni štab i igrače niko ništa nije pitao, tako da mi ništa pogrešno nismo ni uradili“, poručio je Klop.

On je naglasio da je za njega Liga šampiona i dalje takmičenje broj jedan.

Oduvek je moj cilj bio da budem deo Lige šampiona. I sada nam je cilj da izborimo mesto koje vodi u to takmičenje. Meni se sviđa ideja u kojoj i Vest Hem može da se kvalifikuje u LŠ“, podvukao je Jirgen Klop.

Rukovodstvo Liverpula na jednu, menadžer na drugu stranu...


tagovi

LiverpulJirgen KlopPremijer ligaEvropska Superliga

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara