Komentari na vest

Klopovim mukama nikad kraja: Liverpul 'nekoliko meseci' bez Žote

Y

Yokk

pre 2 meseca

Nikad dva dobra
J

Jesi

pre 2 meseca

Najgori momenat za ove povrede sad kad ima najvise utakmica. I Siti je bio osakacen ali evo svi su se vratili. I Arsenal je imao previse povreda, ali evo osim Timbera svi se vracaju ovih dana. A u Liverpulu se svi povredjuju, a igra se na 4 fronta, ako se ovako nastavi, do kraja sezone nece da sastave 11.
И

И

pre 2 meseca

Platiće danak igranja prevelikog broja utakmica. Dosta igrača u rosteru ima sklonih povredama u poslednje vreme, neki su i istrošeni. Liverpul igra sva takmičenja do kraja, evo sad finale Liga kupa, pa FA kup, pa će zbog toga posle da se zaredjaju utakmice u PL na svaka 3 dana da se nadoknadi. Plus liga Evrope koju ne možeš igrati sa rezervnom postavom jer nije više grupna faza, a sumnjam da će Liverpul želeti da ispadne, ni Klop ni klub nisu taj mentalitet. Mislim da će ih na kraju koštati titule u PL, ali sam siguran da će biti bar jedan ili dva pehara ove sezone.
G

Gost1312

pre 2 meseca

Steta za sve ove povrede zadnjih mjesec i pol dana, nekako su izdrzali neke izostanke i povrede u januaru, pa i u februaru donekle do sad ali mislim da u narednom periodu ce poceit da kiksaju jer realno od svih top timova imaju najvecu bolnicu i to mnostvo kljucnih igraca, steta za Kloppa bas su peh ekipa, ovo ce ih kostati i lige i mozda nekih drugih potencijalnih titula ove sezone nazalost a bili su na putu za sve trofeje.
L

LFCfan

pre 2 meseca

Ovaj čovek je po umeću svetska klasa, ali povrede mu ne daju da to i potvrdi. Baš mu se ne da. Taman je postao udarna pesnica Liverpula i sad ovo. Ponovo rehabilitacija, vraćanje u formu, borba za mesto startera, mus u krug.
s

serif nedaje

pre 2 meseca

mnogo vam je bio bolje sajt pre ovog, ovde ne mogu da se snadjem gde je koja vest. pozdrav
N

Neko sa strane

pre 2 meseca

Sajt je očaj. Preko kompjutera svaki put kad udariš refresh ti izađu drugi komentari, nikovi su uzalud registrovani kad je autorizacija loše urađena, svako može da krade nik.