Branislav Knežević (©Elche CF)
Branislav Knežević (©Elche CF)

Knežević skrenuo levo kod Đera i završio u Elčeu: Kaljenje u petoligašu i rad s prvotimcima

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.09.21. | 20:25

Mladi vezista na novoj adresi

Kada pogledate mapu Evrope i kako doći do Dunajske Strede, jedan put vodi preko Đera. Kako je talentovani vezista Branislav Knežević bio viđen za pojačanje slovačkog tima, a onda odjednom završio u španskom prvoligašu Elčeu, mogla bi da se iskoristi ona čuvena replika iz crtanog filma Duško Dugouško. S tim što bi u Kneževićevom slučaju umesto “skrenuo levo kod Albukerkija“ moglo da se kaže da je skrenuo kod Đera.

Utorak, 20.45: (3,80) R. Irska (3,10) Srbija (2,15)

Izabrane vesti

Prvo je potpis na ugovor s Elčeom stavio Havijer Pastore, nedugo zatim je to učinio i Branislav Knežević uz reči: “Srećan sam što ću biti deo velikog kluba“.

Prema navodima španskih medija, a pre svih madridske Marke, mladi reprezentativac Srbije igraće za filijalu Elčea u petoj ligi, iako će trenirati paralelno s prvim timom. On je u klub iz Alikantea prema dostupnim informacijama stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor u Mačvi, mada se nezvanično pominje da je klub iz Šapca ipak zaradio 200.000 evra. Knežević je u Mačvi privlačio pažnju brojnih evropskih klubova. Između ostalih Salcburga i Udinezea.

On je prvobitno trebalo da pojača Dunajsku Stredu gde je čak bio spreman ugovor na pet godina, ali se taj posao izjalovio u poslednji čas, odnosno Elče je iskoristio situaciju i stavio paraf na trogodišnju saradnju.



tagovi

ElčeBranislav Kneževićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara