Komentari na vest

Ko će mu poverovati kad u 21. godini ovako priča: Gabri Vejga uverava - nisam otišao u Saudijsku Arabiju zbog para

g

gost 76

pre 7 meseci

Da, inače ovi ostali igraju po Evropi zbog ljubavi prema sportu i uplaćuju 90% u dobrotvorne svrhe. Za dve-tri godine svi će tamo igrati i pričati da im se ispunio dečački san da igraju za neki od Al klubova.
A

Aleksa Šantić

pre 7 meseci

Svi idu u inostranstvo, bilo iz sporta ili iz neke druge branše, zbog novca. Naravno da bi ostali svi u svojoj zemlji jer "sunce tuđeg neba neće vas grijati kao što ovo grije"...
I

Iskreno

pre 7 meseci

Najsmesnije od svega je to da ga je kritikovao Kros koji igra u Kraljevskom klubu iz Madrida sto je mali otisao u Kraljevski iz S. Arabije. U cemu je razlika?
S

Saturn

pre 7 meseci

Sta je pogresno rekao , Saudijci pumpaju ligu top igracima , kroz 2,3 godine ako nastave ovakvim tempom ce biti u top 7-8 liga usput ce zaradjivati puta 5 vise para nego bilo gde u evropi pa ko je lud a ne prihvati
G

Gaizka

pre 7 meseci

Nek ide gde hoće, i po Evropi na prstima jedne ruke se mogu (možda) nabrojati ljudi koji igraju iz neke ljubavi ili slave.
S

Sunking

pre 7 meseci

Naravno da nije otišao zbog para Upisao je višu medicinsku tamo, pa igra dok studira
G

GostGost

pre 7 meseci

Naravno da nije otišao zbog para - svi znamo da je otišao zbog sportskog izazova, jer šta bi jedan mladi fudbaler više poželeo nego da osvoji prvenstvo Saudijske Arabije, a pri tome da uživa u prelepoj klimi na Arapskom poluostrvu i svim čarima života u državi u kojem žene imaju ista prava kao i domaće životinje, a konzuloranje čaše vina se smatra krivičnim delom.
Р

Рајка Барегро

pre 7 meseci

Чекај,јел има 22 године или 21?
l

lshslshsbvj

pre 7 meseci

2002. godište je, napunio 21 godinu pre par meseci
s

salihu

pre 7 meseci

Napunio 21, ušao u 22, hvata 23. To ti je po naški, pa se snađi majčin sine.