Ilustracija (@Reuters)
Ilustracija (@Reuters)

Ko je spremniji - Salcburg ili Olimpijakos?

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.06.21. | 12:30

Austrijski i grčki šampion odmeriće snage u prijateljskoj utakmici

Klupska sezona u međunarodnim kupovima počela je prošle nedelje pretkvalifikacijskim turnirom Lige šampiona u albanskom Elbasanu. Većina klubova na Starom kontinentu tek je počela pripreme. Salcburg i Olimpijakos igraće ovog leta kvalifikacije za plasman u elitno takmičenje Starog kontinenta. Austrijski i grčki šampion odmeriće snage danas (18.00) u pripremnom meču.

Bikovi su ranije krenuli s treninzima jer im austrijska Bundesliga kreće već za tri nedelje, pa su u boljoj fizičkoj spremi.

Izabrane vesti

18.00: (1,72) Salcburg (3,90) Olimpijakos (3,90)

Naravno kada su preipremne utakmice u pitanju treba očekivati "šarene" sastave, verovatno razlitčite u oba poluvremena. Novi trener Salcburga ovog leta postao je Matijs Jajsle koji je zamenio Džesija Marša. Amerikanac je preuzeo bratski Lajpcig gde je zamenio Julijana Nagelsmana, novog stratega Bajerna iz Minhena. Jajsle ima samo 33 godina, a dosad je vodio drugi tim šampionata Austrije, Lifering gde su se kalili igrači Bikova.

Portugalac Pedro Martins ostao je na kormilu Olimpijakosa. Poslednje dve sezone, crveno-beli iz Pireja dominiraju u šampionatu Grčke.

Salcburg je prošle nedelje odigrao prijateljski meč sa slovačkom Dunajskom Stedom, rivalom Partizana na startu kvalifikacija za Lige konferencija. Bikovi su slavili sa 3:1. Olimpijakos je na pripremema u Austriji odigrao dve prijateljske utakmice za vikend. Dobio je ruski Krasnodar i domaći Volfzberger sa po 1:0.


tagovi

Prijateljske utakmiceSalcburgRed Bul SalcburgOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara