Komentari na vest

Ko je TSC-u doneo Ligu šampiona? Desna strana iz Lučana, bivši vezista Zlatibora, oživljeni Luka Ilić i golman sa prvim seniorskim minutima

L

Lucanci

pre 11 meseci

Bućo i Cvele 💙
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Koliko će to značiti za ovaj fin klub . Ako budu nastavili pametno da rade i da lepo raspolazu sa novcem . Bila bi lepa priča . Ali poznavajacu nas mentalitet , DZEPOVI SU KAO BUNARI SAMO GUTAJU A NIKAKO DA SE NAPUNE !!
L

Lokki

pre 11 meseci

Ko je TSC doneo ligu šampiona? Partizan. Za sada samo Zvezda i Partizan mogu da urade nešto u Evropi, ostali nažalost ništa.
z

zoka bla

pre 11 meseci

Sta partizan majke ti moze da uradi u evropi? Nemoj me bre zezati :D ako ne dovedu 5 kvalitetnijih igraca nego sto sad imaju nema od evrope nista. U konferenciji jaka konkurencija.
a

ajmo srbi

pre 11 meseci

Ilić Kerkez Stojić. Čalušić Cvetković Fejsa. Đakovac. Petrović Ledezma Jovanović. Tedić Dovesti još Pantovića (Voždovac), Aksentijevića (Niš) i Nemanju Nikolića (madjarskog reprezentativca). To bi bila prava priča
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Kad je mogao Serif moze i Tsc.
Z

ZeZanje

pre 11 meseci

Npr Rendzers ostaje bez par bitniih igraca I sigurno bi opusteno usao u prvu utakmicu jer Im kasnije krece sezona I svasta nesto I mislim da bi to bilo tim protiv koga su Im najvece sanse, prolazak tog kola je jako bitan jer donosi dosta para a I bodovi nam trebaju, nema veze ako ispadnu posle pa svejedno zavrse u LE..
g

gost778

pre 11 meseci

Voleo bih da uz neku ludu srecu udju u ligu evrope PREKO play offs i zgrnu oko 12 Miliona to bi bio top i zbog klub a i nase lige u globalu,ovako ako ispadnu u trece kolo uce u ligu evrope sa bonusom oko 3miliona( sto nije lose)
R

Raša P

pre 11 meseci

LE je obezbeđena!!!
7

778

pre 11 meseci

jeste obezbedjena ali je drasticna razlika u PREMIJI. ako se udje preko play off lige sampiona je oko 12 miliona a preko play off liga evrope oko 2.8
B

Bida

pre 11 meseci

Doneo kso stoje pre prvenstva rrkao vodja i naravno uz pomoc orbana zna to cela srbija
c

cv

pre 11 meseci

videte u LE ko im je doneo 2.mesto nece ni bod uzeti .
s

sg018

pre 11 meseci

Kada neko kaze da je fudbal igra u kojoj 22 budale jure za loptom, to je kao da kazemo da je violina samo drvo i zice
D

Dragan 1985

pre 11 meseci

Sada ce TSC i Cuka da profitiraju od Uefe i prodaje igraca jedno 10 milki evra u prelaznom roku, i onda ce da dovedu jedno 5,6 igraca i bice borba sa Zvezdom za titulu do 37 kola. Partizan ce ponovo koliko ja vidim biti cetvrti, jer nemaju plan, nemaju nista.
v

v1ad

pre 11 meseci

Super ako bude tako. Bas bih voleo da se koljemo sa TSCom, Cukarickim, Vojvodinom, pa I Partizanom.
G

GostKilbejn

pre 11 meseci

Daleko ste od Lige sampiona, za Ligu Sampiona treba proci neku azdaju kao Atletiko Madrid, Liverpul, Lion ili Lazio...Ali bice uspeh i Liga evrope svakako.
c

cocko

pre 11 meseci

Lazio i Atletico su direktno u LS i nikoga ne moraju prolazit, a Liverpool i Lyon uopšte nisu u LS