Patrisio (© Reuters)
Patrisio (© Reuters)

Kolenom u glavu: Jeziva povreda Ruija Patrisija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.03.21. | 23:24

Strašno...

Liverpul je dobio bodove, Vulverhempton izgubio golmana. Meč 28. premijerligaškog kola pamtiće se po golu Dioga Žote dovoljnim da Crveni slave na Molinou (1:0), ali i teškoj povredi portugalskog golmana u završnici susreta.

Patrisio je nastradao u 87. minutu kad je izašao u susret zahuktalom Mohamedu Salahu koji ga je savladao (gol poništen zbog ofsajda Egipćanina), da bi u nastavku akcije, na njega naleteo Konor Kodi. Strašan je to sudar bio, u punoj brzini štoper Vukova kolenom je direktno u glavu pogodio saigrača koji je ostao da leži.

Izabrane vesti

Odmah mu je ukazana lekarska pomoć, stavljena zaštitna maska oko vrata, priključen kiseonik, desetak minuta trajao je prekid na Molinou dok je Patrisio imobilinsan, da bi ga potom izneli sa terena i prebacili u bolnicu na dodatna ispitivanja.

Ohrabrujuća informacija je da je Rui sve vreme bio svestan, komunicirao je sa lekarskim osobljem, pa ostaje samo da se nadamo da će brzo ponovo na teren. Možda već 27. marta u Beogradu, u okviru meča kvalifikacija za Mundijal u Kataru, između reprezenatacija Srbije i Portugala.

Pozitivni signali stižu i od Nuna Espirita Santa, trenera Vukova.

Patrisio je dobro. Kodi ga je potkačio kolenom, ali je u redu. Rui se svega seća. Dobro je i oporaviće se“, optomista je trener Vulverhemptona.



tagovi

Rui Patrisiopovreda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara