Mustafa (© Star sport)
Mustafa (© Star sport)

Kolubara ga predstavila, ali nije dobila: Ibrahim Mustafa ide u Novi Pazar

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.02.22. | 09:25

Zvezdino krilo na pozajmici do kraja sezone

Zaigraće Ibrahim Mustafa u Superligi, ali ne (još) u dresu Crvene zvezde, niti Kolubare – kao što je trebalo – već Novog Pazara.

Momak iz Gane biće prosleđen na pozajmicu u tabor kluba iz Raške, iako su koliko u nedelju Lazarevčani potvrdili da je njihov novi fudbaler. Čak su ga predstavili na društvenim mrežema, ali ga definitivno nisu dobili.

Izabrane vesti

Prema informacijama Sportkluba, Novi Pazar je na prečac ušao u trku za Mustafin potpis i pobedio. Sve posle izričite želje trenera Dragana Radojičića da na raspolaganju ima 21-godišnje krilo, autora sedam golova na 20 mečeva za Radnički iz Sremske Mitrovice na terenima Prve lige Srbije. Do obrta je došlo u nedelju po podne i očekuje se da u ekspresnom roku Afrikanac zaduži opremu Novog Pazara.

Tamo će igrati na pozajmici do kraja aktulenog prvenstva. Neće biti jedini član crveno-belih u gradu na Jošanici, dogovoreno je i da se desni spoljni iz Francuske Aksel Bakajoko kali na istom mestu.

Osim njih dvojice, Novi Pazar je tokom zimskog prelaznog roka angažovao još Jasmina Trtovca, Slobodana Rubežića, Luku Kukića, Mustafu Mujezinovića, Milana Jokića i Filipa Jovića. A koliko danas ostaće bez Almira Aganspahića, strelac sedam golova u prvom delu sezone seli se u Čukarički da zameni Đorđa Jovanovića, novog napadača Makabija iz Tel Aviva.


tagovi

Ibrahim MustafaFK Novi PazarNovi PazarFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara