""
""

Kompanija MOZZART je stigla i do 67. dobitnika u Humanitarnom tiketu u podne

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.09.17. | 08:48

Voditelj Predrag Sarapa pomogao je da premašimo fantastična četiri i po donirana miliona!

Televizijski voditelj Predrag Sarapa od sinoć je postao 67. MOZARTOV plemeniti kladilac sa dobitnom kombinacijom. Predrag je u našoj društveno odgovornoj akciji “Humanitarni tiket u podne” bio dobar dobrotvorni kladilac, uspešno je istipovao četiri utakmice na humanitarnom listiću, za sjajni dobitak od 70.500 dinara.

Izabrane vesti

Sa Sarapinim dobitkom uvećala se i ukupna suma novca koju je kompanija MOZZART donirala samo u ovoj akciji i sad iznosi tačno 4.570.115 dinara. Dobitak je naš plemeniti kladilac namenio Zvečanskoj.

Hvala voditelju jutarnjeg programa sa Pinka jer smo zahvaljujući njegovom dobitku prekoračili fantastičnu sumu od četiri i po miliona doniranih dinara bolnicama, fondacijama, udruženjima obolelih, svratištima, SOS Dečjim selima...

Očigledno da je prevagu doneo Predragov sportski gen.

Košarka mu je bila toliko bitna u životu da se s pravom može reći da je to bilo „njegovo drugo ja“. I, ništa nije moglo da ga spreči u tome da po ceo dan provede na terenu, igrajući, vežbajući bacanja... Mada, nikad nije trenirao, jer mu je ta „ulična košarka“ uvek imala više čari. I, nije mu čak bilo ni bitno da li ima društvo ili ne, jer je mogao bez problema da izađe na teren sam i po nekoliko sati puca na koš.

Sad je Sarapa pored sportskog pokazao i humanitarno kladilačko umeće. Svaka čast čestitamo!

Piše: Đurđe Mečanin

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketdobitne kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara