Komentari na vest

Konačno! Bajern uzeo Zomera i zahvalio se Borusiji

H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Ne znam koliko su ljudi svesni, ali ovo je bukvalno kraj jedne epohe! Nojerova era je kupovinom fantastičnog Zomera definitivno došla do samog kraja, jer i kada se vrati nakon ozbiljne povrede, Nojer će prosto biti isuviše star da bi predstavljao ozbiljnu konkurenciju dve godine mlađem i već nekoliko godina superiornijem Zomeru. Odlična kupovina Bajerna, jer nije lako pronaći adekvatnu zamenu za takvu veličinu kao što je Nojer, a Zomer je zaista najbolje rešenje...jedino bolje bi možda bio Kejlor Navas, ali je on isuviše zadovoljan uslovima koje ima u PSG, po cenu i da sedi na klupi..
f

friiz

pre preko 1 godinu

Ispade po vama da je borusija tražila 8 miliona bez ikakvih dodatnih bonusa već nakon druge ponude,a da je bajern na kraju nakon svih pregovora platio i tih 8 i još dodatnih 1,5 milion u bonusima,e ala su ga ispregovarali...
G

Gost2222

pre preko 1 godinu

Bajern gleda u 2-3 miliona
G

Gaxter

pre preko 1 godinu

Odlican golman i dokazan,sigurno ce koristiti itekako Bajernu pogotovo u ovoj situaciji gde je Nojer izgubljen do početka sledeće sezone,i pitanje u kakvom stanju ce se vratiti s obzirom ni da on nije vise mlad a ni povreda nije nimalo naivna, preveliki rizik bi bio da se nastavilo samo sa Ulrihom kao prvom opcijom.
A

Azar bratina

pre preko 1 godinu

Zasto mi ovaj lik uvek lici na Milana Barosa..
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

E ovo je medicinski pregled. Lika gurnu u magnetnu rezonancu a kod nas čuknu u kolena, poslušaju pluća i teraj. Zato nam svi kljakavi, sa dušom u nosu.
N

Neuer

pre preko 1 godinu

Džabe je dolazio, zna se da sam ja prvi golman Bajerna