Komentari na vest

Konte prvi pik da zameni Garsiju u Napoliju

N

Nuni

pre 7 meseci

Kakvih odje “strucnjaka” ima.. pa sto ako konte igra 3-5-2? Zasto ajde recite? Sto ne moze kvara da igra lijevo, da obavlja i defanzivne zadatke? Moze, moci ce, i morace. Uostalom, Konte moze igrat i 4-3-3 formaciju. Tacka. P.S. Pustite Murinja, da pravi posao.
n

neće i ne može

pre 7 meseci

Šta ako? Pa veliki je razlog,pre svega manjak stopera. Nemaju ni 2 startna prvoklasna a kamoli da imaju 3 plus zamene.Jer tim je pravljen za 433 a ne 352.Ne može 352.Može al po tvom jer se ne razumeš u fudbal. Kvara ne može da igra levo i neće i tačka. Konte ne može da igra 433 i tačka. Pusti ti 'stručnjake' po komentarima na miru jer se evidentno 15x bolje razumeju u fudbal.
b

bldrtz

pre 7 meseci

Družeuuu pa vi nemate ni 2 stopera kako treba a oćeš trenera koji igra ceo život sa 3 stopera
p

pa ono

pre 7 meseci

Ako nije mogao sa spaletijem da sarađuje s ovim će još teže, a i šta sad,već 3 godine igraju 433 sve igrače su doveli za 433 i sad dovodi trenera koji igra samo 352
g

gost10

pre 7 meseci

Rudi Garsija i Luis Enrike najvece prevare modernog fudbala. Enrike jedna poštena sezona u ONOJ Barseloni (mozda i najbolji tim svih vremena, ako ne, sigurno u top 3), Garsija apsolutno nigde ništa... Pratim Romu godinama, obijica nikakav trag, nikakva igra, nikakavi rezultati.
B

Betoven008

pre 7 meseci

Konte je katastrofalna opcija. To je jedan dekadentan trener, a vrlo skup.
A

Ambrozini

pre 7 meseci

Koliko je Napoli izgubio sto je oterao Spaletija i doveo ovog, stravicno. Konte je ipak mnogo bolji izbor, nadam se da ce uspeti da slozi tim, jer je filozofija Spaletija ipak malo drugacija od Konteove.
1

11111

pre 7 meseci

Nije ga oterao. Spaleti je sam odlucio da ode
1

11111

pre 7 meseci

Ah pa dobro on je sam odlucio ,ali generalno zna se da je oteran ponasanjem velikog sefa. On mu je stavio do znanja na ovaj ili onaj nacin. Sto bi covek isao posle titule, i sjajnih igara u ligi sampiona?
S

SS Lazio

pre 7 meseci

Po meni, dve stvari su sigurne: 1. Garsija nece jos dugo biti trener Napolija, uzimajuci u obzir opstepoznate oronule odnose u klubu (igraci, vlasnik itd), cud ADL-a, nedostatak rezultata u odnosu na ocekivanja, nesposobnost trenera itd, 2. Ni Konte ne dolazi u klubu koji nije spreman da iskesira desetine miliona evra samo na rezerve i niti ADL nije nesto zainteresovan da sada "isprazni dzep". Ovo je sasvim izvodljivo, ali samo posle ove sezone, posto bi se preslo na omiljenoj (citaj: tvrdoglavoj) taktici 3-5-2, sto znaci prodaja Kvice a po svojoj prilici i Osimena sto znaci barem 150 miliona evra. Tek tada bi Konte dobio sredstva da napravi tim po njegovom ukusu.
i

igor978

pre 7 meseci

Konte i De Lareuntis!? Pa potrajalo bi možda 6 meseci
E

Egost

pre 7 meseci

Mnogo je kume i toliko
m

madjionicar

pre 7 meseci

Nikada mi neci biti jasni klubovi koji dovode ove zastarele trenere kao sto su Konte, Alegri, Benitez, Murinjo itd, jesu oni nekada bili dobri, ali ne mogu da igraju savremeni fudbal jer ih je vreme pregazilo.
c

cheRoma

pre 7 meseci

Cuj Konte zastario.. On je jedan od rijetkih koji bas podigne ekipu i vidi se kako natjera igrace da grizu..
m

madjionicat

pre 7 meseci

cheRoma videli smo kako su grizli oni iz Totenhema.
r

rea

pre 7 meseci

@cheRoma, Čovek je unazadio Totenhem za 5 godine, slično je uradio i sa Čelsijem.
g

gost1978

pre 7 meseci

znaci serija b za dve godine
p

pdk

pre 7 meseci

Od Garsije ne moze biti gori...ali ni Konte ni Tudor nisu poznati po tome da povladjuju vlasnicima i imaju korektan odnos. Naravno ne krivim njih, nego kazem da sa ovim pajacem takvi treneri to ne ide nikako.
T

Transfer Boy

pre 7 meseci

Garsija svakako nije trener za Napoli, ali glavni problem kluba jeste sam vlasnik - De Laurentis. Umesto da nakon osvajanje titule unapredi ekipu, on ih je vratio korak unazad. Ne znam ni kako bi Konte "saradjivao" sa njim, ali barem ima iskustva dok je bio u Totenhemu sa Danijelom Levijem xaax...
N

Nelogičnost

pre 7 meseci

Nikad mi nije bilo jasno zašto fudbalski klubovi ne mogu da uslove trenere rezultatima u ugovoru. Ako u datom trenutku ili x kolu nisi y pozicija na tabeli, klub može da uruči otkaz bez isplate ostatka ugovora. Ovo sto se desava je nenormalno, Murinjo je u karijeri uzeo preko 100 miliona odštete za otkaze, Poter npr od Čelzija dobija milione i sedi negde i uživa jer je (loše) vodio klub par meseci a sleduje mu višegodišnja primanja. Gde je tu logika? Jel može neko da mi objasni?
B

Blondi

pre 7 meseci

Zato sto treneri diktiraju takve stvari, pogledaj koliko stvarno ima vrhunskih trenera u fudbalu. Recimo da trener bira izmedju Arsenala i Celsija, a Celsi mu kaze u ugovoru ako zaredja tri poraza za redom dobija sut kartu, dok Arsenal nema taj uslov - pogodi gde ce otici. Takodje ugovori su na vise godina jer treneru mora da se da sansa da se napravi ekipa po njegovom ukusu, a ne da bude u nemilosti vlasnika kluba i ovaj moze da ga otpusti posle dve utakmice. I onda je pitanje kad ce dobiti sledeci angažman, a u medjuvremenu racuni mora da se plate.Sve je to tržište ponude i potraznje - veliki biznis.
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Isto ti je i sa igracima koji lose igraju...
L

Liga u

pre 7 meseci

kojoj je raspali Milan prvi je liga bez briga
T

Top Gun

pre 7 meseci

Ahahahaha Bravo
C

Cules

pre 7 meseci

Prestao sam da čitam kod "liderom Milanom"... Ekipa koja je torpedovana i još jednom u nizu ponižena od Intera i koja neće proći grupu u Lš je na liderskoj poziciji, kako? Ne pratim Seriju A osim kad nanjušim zanimljive tekme (derbi dela Madonina, Napoli vs Fiorentina)...
Š

Šta onda

pre 7 meseci

Tražiš ovde?
T

Tottimania

pre 7 meseci

@Cules Inter prosuo 5 bodova posle vođstva na domaćem terenu, Milanov pobedonosni gol protiv Đenove bio neregularan, sudija im omogućio da odnesu 3 boda, eto kako...
G

Gost0007

pre 7 meseci

@Toti, Jel Milan kriv sto je Inter prosuo bodove? Ovog gore necu ni da komentarisem, koliko boli uspeh Milana, prosto je smesno koliko pokusavate da ih spustite al ne ide. I ajde na vesti vezane za Milan, nego lupetate gde veze nema vest sa doticnim timom.
O

Ovaj

pre 7 meseci

Ako se složi sa gazdom, ja ću telefon pojesti.

Mladen

pre 7 meseci

Garsia jedan tragikomican trener.Na koju foru je on vodio ovako dobre klubove (Roma,Marsej,Lion,Napoli).Realno gdje god je bio ostavio je raspad.
K

Koan

pre 7 meseci

Još veća misterija je Rafa Benitez. Jeste na početku imao rezultate sa Valencijom a sve ostalo je bilo.. Dakle, Garsija i Benitez su ubedljivo prvi na listi promašaja. Mada, ima tu još koji im se približavaju.