Komentari na vest

Kovačića sačuvao sudija, Nevil i Volkot u neverici: Crveni karton, bez ikakve dileme! Ovo je ludost...

i

iskrr

pre 7 meseci

Zašto sudija ne poznaje fudbalska pravila i ne primenjuje ista? Ja bi im svima poništavao ove kupljene diplome nakon ovakvih situacija pa da vidite kako bi sudili.
n

nanas

pre 7 meseci

Ali faca Olivera pa to je nesto najiritantnije u svetu fudbala !?!?!!! Onaj njegov pogled potcenjivacki prema igracima, prema svima,u stilu JA SVE ZNAM NAJBOLJE, pa zaista ko ga cuva sve ove godine i kakva ledja ima posle svih brljotina i u Evropi i PL ,zaista neobjasnjivo
s

sadsadsadas

pre 7 meseci

Koliko mene fasciniraju sudije u PL i njihova logika da vise nemam reci sta da kazem za njih!Za prvi start je komotno mogao da pokaze crveni, klizeci start na stajnu nogu igraca, jedino sto je spasilo Martina jezive povrede sto je na vreme digao nogu sa zemlje inace bi mu polomio istu u zglobu!I pazi sad tu gledaju i vecaju da li da pokaze direktan crveni, nekom logikom to ne urade i ne prodje 5 minuta od tog starta covek opet klizeci i udara Rajsa u nogu a lopta nije ni u planu!Umesto tu da odma prekine igru i cistom logikom sto je za dlaku izbegao crveni 5 minuta pre i sad pokaze drugi zuti i posalje ga u svlacionicu on odma negoduje i govori da se igra nastavi dok ovi iz vara cute kao da se nista nije desilo!Mada sve treba da bude jasno kada je prosle sudija iz var sobe izjavio kako nije zeleo da uznemirava i stresira glavnog sudiju i svog kolegu i posle neke greske i odlucio da mu pruzi podrsku tako sto mu nece promeniti odluku koju je on doneo na terenu, a na video snimku se vidi da je skroz pogresio!Pa onda imamo i primer iz ove sezone kada su bukvalno na mecu videli da su pogresili i odlucili da ne isprave to posto boze moj, to su britanci koju su iznad svih!
K

Kemp

pre 7 meseci

Možda najveći promašaj Sitija u poslednjih 4,5 godina....
g

gole

pre 7 meseci

Tako je. Sad možeš nazvati Gvardiolu i prodati kovacica a onda sjedi na klupu reala. Jer evidentno je da si ti mozda najveći trenerski stručnjak trenutno.... steta je da si bez posla.
G

Gost300

pre 7 meseci

Cudno da se ne prica o asistenciji magije haverca,gurnu ga malo Ake sa ledja on onako tunjav samo sto ne pade na glavu,jedva nekako doda Martineliju,ja citao u komentarima posto nisam gledao utakmicu,kontam neka ekstra asistencija,pa kontam ajd fala Bogu,kad obicno dodavanje nazad...
t

test11

pre 7 meseci

Haverc ne deluje kao pojacanje, ali juce mu je svaki kontakt sa loptom bio vrh. Malo objektivnosti. Tu je vrlo lepo prihvatio i odlozio loptu, kad neko ima skoro 2 metra mora izgledati traljavo, ali vrlo inteligentan potez, kao jos nekoliko. Ono ranije sto je odigrao u Arsenalu, tesko za gledanje.
G

Gost300

pre 7 meseci

Ja jesam objektivan i veliki sam Arsenalovac,vise od 20 godina,nemam nista protiv haverca,briga me i da je placen 600 miliona,ali jel objektivno da on onakav mora da igra,a da i Vieira i Smit Rove come na klupi,sta je tu objektivno?
t

test11

pre 7 meseci

Objektivno je da je juče odradio dobar posao. Moj komentar se odnosi isključivo na to. U ostalo ne ulazim. Po onome što sam gledao, u prošlim utakmicama razumem zašto navijači Arsenala smatraju da bi drugi igrači morali imati prednost.
G

Gost300

pre 7 meseci

Sta sam ja napisao neobjektivno,samo sam pisao kakvu je imao asistenciju,a nikakva nije asistencija samo se rijesio lopte igracu unazad,rekao sam da nisam gledao utakmicu,nisam rekao kako je odigrao inace,niti sam to komentarisao...
a

ante021

pre 7 meseci

Fali mu ta drskost tako da bravo kova!
F

FM

pre 7 meseci

Da je Liverpul u pitanju, bio bi direktan crveni i 3 meca zabrane.
И

И

pre 7 meseci

Nije toliki problem što mu je oprošten crveni za prvi start. Bilo je nešto izmedju žutog i crvenog, možda bliže crvenom, ali ima materijala za diskusiju. Problem je što za drugi isti takav start nije dobio drugi žuti, nego se sudija napravio lud. Kovačić je danas napravio objektivno 3 žuta kartona, dobio je jedan. To isto je uglavnom dozvoljeno i Rodriju, izuzev eto što je konačno dobio crveni pre dva kola. Dok bi na primer Kazemiro dobio momentalan crveni samo za onaj Kovačićev prvi start. I bilo ko iz Arsenala bi dobio crveni. A čini mi se i bilo ko is Liverpula ove godine. Za igrače Sitija stičem utisak da mogu da unesu sekiru na teren.