Komentari na vest

Kraj jedne ere: Nećemo više uživati u Bijelsinom atomskom fudbalu na Eland Roudu

S

Svraka

pre oko 2 godine

Jorkširci, srećan vam povratak u Championship!
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

Bilo je uzivanje gledati njegov Lids prosle sezone, ove sezone su ga povrede iskasapile i doslo je do cega je doslo.
K

Kdkd

pre oko 2 godine

Precenjen trener. Svi ga vole, posvecen je fudbalu i to je lepo. Ali rezultata nema. Usao je u prvu ligu, svaka cast, ali izabrati ga za treceg trenera sveta sa samo tim rezultatom?! Slicno kao Pantela u reprezentaciji, igrao jer je veliki patriota i trudi se?! a golova nigde. Trener o kome se dosta prica, ali koji nema rezultate adekvatne ocekivanjima. Koliko je samo boljih trenera u Premijer ligi, pocevsi od trenera Brajtona, Mojesa, Portugalca u Volvsima... To sto on cuci pored terena na svakoj utakmici, nije parametar njegove posvecenosti. Ko se seca nekadasnjeg trenera Boltona Oven Kojla, koji sa sorcem i majcom po najvecim kisama i snegovima stoji pored aut linije po celu utakmicu? On nije nista losiji trener od Bijelse bio... Jos jednom, to nije dovoljno da budes treci trener na svetu, pa bar ovi sto su iz liga petice osvojili ligu, bar oni zasluzuju to mesto pre njega, pa treneri reprezentacija. I ostace posvecen, fudbalski mozak, trener kojeg je Gvardiola nahvalio kao jednog od najboljih...a kad bismo poceli o rezultatima da pricamo, ne bi trajalo vise od 10 sekundi.
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

Idi gledaj bocanje, molim te, ti znas sta je precenjen trener. Pa ne dive mu se sigurno sto je precenjen.
N

Neutralan

pre oko 2 godine

Konacno neko pametan da kaze istinu
D

Deka PG

pre oko 2 godine

Bolje Zvezda da dovede jednog Bjelsu, pa da ih Bog vidi, no skrckat milione na razne Dionije, Garsije, Tralalala-Pare, Žandere i još 50 drugih. On bi bar 5-6 kvalitetni napravio od Zvezdine dece i da još zaradimo
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Covek jedan mec nije svezao ove godine da je imao ekipu na okupu!!! Neshvatljiv potez uprave Lidsa, ali znajuci Bijelsu verovatno je on se umorio od svega i sporazumno se rastali. Nema tu zle krvi sigurno. Srecno velikom Marselu, jedan od poslednjih stvaralaca u svetu fudbala!!! Dobro je Gvardiola rekao nedavno, da Marselo vodi Siti imao bi vise trofeja od mene, a kad to Pep kaze, sve je jasno o kome se radi. Srecno majstore, Lidsu zelim opstanak, ali bice tesko. Njima celu sezonu ne igraju 2,3 nekad i 4,5 kljucnih igraca. I to je po meni jedini razlog loseg momenta ovog kluba.
G

Gost747

pre oko 2 godine

Leeds se rastao sa Bijelsom i potpisao ispadanje i odlazak najboljih igraca...
G

Glavni gost

pre oko 2 godine

Ovo je katastrofa sta se radi u fudbalu... Pa lids nema 3 krstena igraca sta ocekuju oni? Pritom igraju najlepsi fudbal oni stvaraju sanse protiv bilo kog tima na svetu..
P

Pobesneli Maks

pre oko 2 godine

Velika greška vlasnika, nažalost verovatno se Lids sad vraća tamo gde je bio godinama. Bijelsa je sve ove ljude naučio da igraju fudbal, od bekova, Dalasa, Bamforda, koji je klasičan čempionsip napadač. Jedini igrač sa ogromnim talentom i potencijalom kojeg je Bijelsa zatekao kad je došao u klub jeste Filips. Rafinja je bio vrhunsko pojačanje, kao i Dzejms, ali morale su i druge pozicije da se pojačaju, pogotovo stoperi i vezni, pritom ih povrede uništavaju. Sve u svemu velika šteta što jedna legenda napušta premijersip.
V

Vucb

pre oko 2 godine

Jako losa odluka Lidsa. Bjelsa je strasan trener ali ima mnogo slabiju ekipu nego prosle sezone. Skoro cslu sezonu igra bez napadaca, skoro da nema utakmice kada je poceo sa 2 stopera koji su zapravo stoperi a ne bekovi ili zadnji vezni. Filips takodje povredjen skoro celu sezonu, dovedena losa zamena na levom beku umesto onog makedonca. Cinjenica je da Bjelsa nije imao srece sa povredama ove sezone ali kljb je morao da odradi bolji posao letos i dovede vise igraca.
M

Maestro

pre oko 2 godine

Ubile ga povrede Kalvina Filipsa i Patrika Bamforda,oni su mu uz Rafinju i Dalasa izneli proslu sezonu.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Било би добро да у линг лонгу постоји тренер са таквим размишљањима. Заборавили смо како изгледа играти на гол више сем код Пиксија у репрезентацији.
L

Leksilijum

pre oko 2 godine

Steta, jedan od rijetkih fudbalskih romantika
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Istina sa ovakvim timom je morao bolje, nijedna pozicija u timu im ne skripi nesto, a svuda imaju dosta potencijala za ozbiljnije stvari, al jbg dosla mu glave Kalvinova povreda i tjt
P

Partymaker

pre oko 2 godine

Sa ovom ekipom je izvukao maksimum, realno. Neka se gazda isprsi malo pa ce doci i rezultati, sa ovim timom je pad neminovan

Kameni

pre oko 2 godine

Baš šteta, ja mislim da je odluka pogrešna. Trebao je ostati, ako bi pregurali ovaj težak period bili bi jači nakon toga. Cenim Bjelsu, čovek je prvivržen svojoj fudbalskoj filozofji.
K

KIMI 85

pre oko 2 godine

Covek sa ovakvim prosekom od tima nije bolje mogao, a zabarski vlasnici stipse ne bi se isprsili za pojacanja. Tek vam sledi borba za opstanak.. Pravicete ga od blata..
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Boljeg od Bielse nisu mogli imati,sa Marsom sigurno ispadaju

Lemi

pre oko 2 godine

Zasluzeno, ima vise reprezentativaca nego svi zajedno u tom delu tabele, a i vise od nekih koji su sigurni u sredini. Fudbal mu je smesan, jednodimenzionalan i odavno procitan. To sto ima 70% sanse da bude 4+, ne znaci da je dobar i kvalitetan. Ovo nije ni pes ni fifa.
@

@ssss

pre oko 2 godine

I Liverpul igra jednodimenzionalan fudbal pa se bori za titulu. Treba pozdraviti kada neko gleda na fudbalsku igru kao što Bijelsa to radi. U ovom industrijske fudbalu to je pravo osveženje.
M

Marching on together

pre oko 2 godine

Tvoj Pep se divi Bjelsi, tako da...
M

Marching on together

pre oko 2 godine

Šteta, šteta, šteta! Bjelsa je trener kakvog ne otpuštaš, čak i u ovakvim situacijama. Jeste da su imali teže poraze u poslednje vreme, ali cele sezone su tu neki problemi koji prate klub. Sve bi se to stabilizovalo i opstalo bi se ove sezone. Pričao sam da su pojačanja potrebna, jer dosta igrača u timu nije na nivou Premijer lige, ali je Bjelsa i pored toga pravio fantastične rezultate. Nadam se da Lids opstaje, pa da se sledeće sezone stabilizuje kao standardni prvoligaš, i da se davanje otkaza Bjelsi umesto podrške neće osvetiti klubu...
x

xaaxxa

pre oko 2 godine

raspo se ovaj starac, bas je los ove godine njegov tim bio i zasluzen otkaz
M

Marching on together

pre oko 2 godine

Gospode Bože, ko sve ima pristup internetu...
x

xaxaxaxa

pre oko 2 godine

@marching pogledaj primio je 13 golova u zadnje 2,3 utakmice, da li to znaci da se ne raspada kao trener?

Kameni

pre oko 2 godine

Ti očigledno ni ne pratiš Lids, samo si lupio pa šta bude.