Ivica Kralj (Foto: MN Press)
Ivica Kralj (Foto: MN Press)

Kralj najavio još pojačanja: Pregovaramo sa po jednim domaćim i stranim igračem

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 20:06

"U skladu sa našim mogućnostima obavljamo prelazni rok. Ne zavisi samo od nas, imali smo naše želje, trener je takođe imao svoje. Čekali smo dvojicu igrača, ali nismo uspeli da ih angažujemo, sada smo pokrenuli drugu priču", ističe sportski direktor crno-belih

Prve reakcije na novi dres su pozitivne, dopala se pristalicama Partizana garnitura za narednu sezonu, ali više od svega, ipak, zanimaju ih – pojačanja. Odnosno kakva je situacija sa njima, jer se bez istih u novu sezonu ne može.

Ipak, ako je verovati sportskom direktoru kluba iz Humske Ivici Kralju novajlija će biti. Ono što je poslednjeg dana priprema u Sloveniji otkrio Igor Duljaj, najavio je i legendarni golman crno-belih na ceremoniji promocije novih dresova.

Izabrane vesti

"Sigurno da radimo na pojačanjima, ali u skladu sa našim mogućnostima obavljamo prelazni rok. Ne zavisi samo od nas, imali smo naše želje, trener je takođe imao svoje. Čekali smo dvojicu igrača, ali nismo uspeli da ih angažujemo, sada smo pokrenuli drugu priču. Kao što sam i rekao, finansije mnogo utiču na naš prelazni rok i shodno tome se bavimo prelaznim rokom. Neću da kažem sigurno, ali pretpostavljam da će doći dva igrača u narednih nekoliko dana, ne bih da licitiram tačno koliko. Od toga će biti jedan napadač i verovatno još jedan vezni", otkrio je Kralj.

Osim napadača i veziste, Parnom valjku je prema Duljajevim rečima potreban i štoper, jer Igor Vujačić je napustio klub i 43-godišnji strateg ih trenutno na raspolaganju ima samo trojicu.

"Razgovaramo, u pregovorima smo sa jednim domaćim igračem i jednim strancem, ali kažem – da ne licitiram imenima, bilo bi neozbiljno u najmanju ruku."

Ističe Kralj da će klub u predstojećoj sezoni ukazati poverenje i svojoj deci.

"Ima interesovanja igrača koji bi došli u Partizan, ali opet, s druge strane, moja je vizija i želja da u klubu bude što više mladih igrača, odnosno igrača koji su poniklu u Partizanu, koji znaju šta znači dres Partizana, koju težinu nosi taj grb, ali i da takođe formiramo što mlađu ekipu. Severina je stigao danas, ima 21 godinu… Uz postojeći kadar da pokušamo da napravimo spoj mladosti i iskustva i verujem da će to dati rezultat. Molim sve navijače za strpljenje, za podršku ovim momcima, jer ne može se preko noći doći do pravih rezultata sa mladim igračima, ali vremenom oni će biti pravi. Ubeđen sam da će biti okosnica Partizana u narednim godinama", zaključio je Kralj.



tagovi

Ivica KraljFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara