Komentari na vest

Kralj o Piksijevom spisku bez partizanovaca: Neprijatno sam iznenađen, gde su Urošević, Marković, Baždar?

Г

Гост Ад

pre oko 1 godinu

Сва тројица Играју у Партизану не могу да добију тимове који се боре за опстанак Краљ би да играју за репрезентацију. Урошевић је ушао у топ форму на две утакмице се уписао у стрелце два пута је затресао сопствену мрежу.
љ

љубо

pre oko 1 godinu

Шта тек треба да кажу људи из Младости, Колубаре...
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Ajde Urosevic, uz Rikarda, Natha i Dijabatea jedino sto nesto vredi u Partizanu ali gde nadje Svetu Markovica i tog Bazdara?
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Baš mu treba Urošević da preti, psuje i busa se u grudi, jer samo to i zna
Г

Гост Ад

pre oko 1 godinu

Ова тројица неби имали места ни у Звезди. Два играча која би могла конкурисати за стартну поставу Звезде су Рикардо и Натхо.
m

mama oprosti opet smo gosti

pre oko 1 godinu

Sram te bilo za ovu izjavu, da slavite ako Rikarda pozovu da igra za Zelenortska ostrva.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Kaze nisu ni ranije pozivani, a Partizan nije hteo da pysti igrace u Ameriku. Sto se tice Bazdara, na osnovu cega da bude pozvan? Pa on ni u Partizanu nije u prvom timu. Ili zasto Markovic? Sto je cuvao besprekorno rasnog strelca Pesica u derbiju? To je bio jedan od najlaksih zadataka koji je mogao da dobije. Kakav Kristijan Belic, krljadzija, sta bi on trebao da igra u reprezentaciji? Od svih jedino bi Urosevic mogao da dodje u obzir, jer maltene nemamo bekova u reprezentaciji, ali o njegovom kvalitetu mogu sami da kazu i navijaci Partizana koji kazu da je dovoljno reci o kvalitetu tima, kad je on kapiten.
m

micura

pre oko 1 godinu

A gde su igrači iz Mladost GATA
S

Spalletti

pre oko 1 godinu

Ovaj covek je zalutao u nasem klubu, previse je on mekan da bi bio na toj poziciji. Umesto da #e*e majku sto nema ni jednog naseg on tu nesto filozofira. Guraj se, tuci , ujeda, ucenjujj ..pogledaj kako terza gura svoje , cak su i na svetsko isli.
c

cuti.tu

pre oko 1 godinu

Vidim Andrija Zivkovic iz Zvezde je igrao prvo krilo ne moze da da gol u raspaloj grckoj ligi, ili Sasa Lukic najgore ocenjen igrac, ili pavlovic koji decko i ne igra stopera ostavlja rupe kao i milenkovic, unistili su nas zbog grobarske reprezentacije, da imate Kataija bio bi vam najveca legenda kluba ikad.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Urošević??? Marković????????? Baždar¿????????? ¿???????????????????????????? Čoveče, da li si normalan, da li si pri sebi???? Pa ovi jedva igraju i kod vas, koji Baždar, aman čoveče. Nijedan od ove trojice ne mogu biti starteri ni u TSC. Ajde bre beži čoveče!!!!!
M

Mare1

pre oko 1 godinu

Pa tu su - 20 bodova iza...aman covece dozovite se razumu, ovo je jedina uprava ikada koja ne zeli i ne da da njen klub bude prvi. Nasa najveca dostignuca su Rikardo kao prvi strelac...nerealno
P

Prije će Ivica na spissk

pre oko 1 godinu

Prvo Đorić,sad on..Ljudi udaraju ko' Maksim po diviziji,šta je u pitanju?Promjena vremena ili slute nešto?
j

jabihovako

pre oko 1 godinu

Uroševića umesto Mitrovića iz Zvezde, bolja forma. A Kataia ne bih zaobišao kad igra u ovakvoj formi. Ipak je klasa.
s

sb

pre oko 1 godinu

Osnovna greška na koju skoro dve godine ukazujem je sledeća - Baždar nije špic koji može da igra poziciju polušpica ili ofanzivnog veznog igrača, nego obrnuto. Kroz iskrice se nazire njegov talenat. Odavno sam upozorio da ćemo videti Erakovića kad bude igrao jedan na jedan sa Baždarom. U Evropi ne prolazi džudo zahvat da bi se zaustavio igrač, zatim da na istog nasrneš i na kraju sudiji pokazuješ koji igrač treba da bude isključen.
@

@sb

pre oko 1 godinu

Nemoj da places... Taj Samed u partizanu ne moze da se istakne makar u jednoj utakmici...da pokaze nesto. Samo pricate o njemu kao o nekom talentu a on vec dve godine u prvom timu, dobija priliku da igra ali nema rezultata i pokazatelja tog famoznog talenta... Jos je on zelen da bi se nosio i sa Erakom, a zamisli sa nekim jos kvalitetnijim defanzivcem.
G

Gost07

pre oko 1 godinu

Druze, kakva reprezentacija? O cemu pricas? Lepo da se pokupite i da idete sto dalje od kluba. Ostoja to da uzme i da krene da dovodi u red.
D

Deyan X

pre oko 1 godinu

Kralju Nas, sedi, cuti, I sagni glavu... Piksi nema koga da pozove iz PFC. Bazdara pogotovu.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Stanojev duh i dalje živi na jna,reinkarnir'o,trenutno je u Ivici Kralju !
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Živeo je u paralelnom univerzumu, probudio se i neprijatno se iznenadio! Stvarno je užasno teško biti navijač Partizana! Agonija! Da su znali 1945. da će ovako biti, ne bi ga ni formirali!
G

Gostaaaa

pre oko 1 godinu

hahahaha.. dal si ti realan covece.. hahaha
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Ja bih na tvom mestu ćutao.
R

Realizammmm

pre oko 1 godinu

Kao navijač Partizana realno kažem da nije da nemate igrača za reprezentaciju, nego upitno d ali imate igrača koji je dostojan da nosi dres Partizana, ovo govorim o domaćim igračima... Sramote jedne, bolje da nisi ništa izjavljivao... Fuj, bljak
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 1 godinu

O cemu ti zemljace pricas,markovic,pa on vas ubio od kikseva protiv serifa,bazdar,potencijal ali tek poceo da igra,nije odigrao tri cele tekme za prvi tim...
Z

Ziki33

pre oko 1 godinu

Ja jesam Partizanovac ali ako Kralj stvarno tako vidi sve ovo onda to dovoljno govori o njegovoj strucnosti i kao on gleda na reco buduca pojacanja za klub.
G

GostNezvani

pre oko 1 godinu

I mi smo neprijatno iznenađeni performansama Partizana. Sramota je da se na temu oglašavate, zaista.
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Cuti imbecilu i gubi se iz Partizana!
Z

Za reprezentaciju

pre oko 1 godinu

Piski da pozove Ivicu Kralja, posto je on u 50-oj godini bolji od svih srpskih drzavljana u Partizanu.
S

Srećko ns

pre oko 1 godinu

Ovaj golman se potpuno uklopio u VV sistem. Zavere... Primer da su golmani najbolji prijatelji fudbalera! Marković, Urošević godinu dana najbolji?
N

No Respect

pre oko 1 godinu

Ma svi su protiv vašeg celokupnog SD.Dok bespotrebno kukate na vaterpolo (sami ste krivi) sada tražite i da vam one balerine igraju u reprezentaciji.Iskreno,ne bih zvao iz Zvezde Mitrovića ali od vaših sigurno niko nije zaslužio ni u eventualnu "C" reprezentaciju.
k

kragujevac

pre oko 1 godinu

Alo, gosodine ,malo realnosri. Urošević ,Marković, Baždar u reprezentaciji! Da li se Vi to šalite,ili želite nešto drugo da pokažete. Ne bih analizirao igre ni jednog od predloženih, niti da uporedjujem sa igračima na tim mestima koji su u reprezentaciji,a sa objavljenog spiska konkurišu za nju,ali je potpuno jasno da su ove rei osobe od reprezenracije udaljene svetlosnim godinama. Pa do juće sre kukali na Markovića(s pravom)što daje loptu u noge igračima Šerifa, u susretu sa Radničkim iz Kragujevca...Kiksara. Urošević se zaleti s leve strane, ima dobar udarac i centar šut,ali u defanzicvio ga svi pretrčavaju.Baždar...verovatno će biti dobar napadač,ali ovo nije gledanje u šolju pa pozivati ga unapred.Nije standardan ni u Partizanu. Zato molim gospodu iz FK PŠartizan: budite malo više realni, znam da imate probleme, ali ne gledajte neprestano u tudje dcvorište.
D

Džoo

pre oko 1 godinu

Pre bi trebalo iz GAT Mladosti koja ih razbi 4:0
G

Gostion

pre oko 1 godinu

BAŽDAR!!! dal si normalan čoveče...na osnovu čega ???
G

Gost...

pre oko 1 godinu

Kralju, koji si ti KRALJ... 😂😂😂
G

Gall

pre oko 1 godinu

Pitam se sta ce ti navedeni igraci uopste i u Partizanu a kamoli u reprezentaciji…
N

Nervozni Poštar

pre oko 1 godinu

U pravu je čovek sve.Oni jesu kalibar za reprezentaciju.Ali Madagaskara.
5

5arda

pre oko 1 godinu

Partizanovac sam ali Ivice ne zajebavaj molim te!
R

Reall

pre oko 1 godinu

Jel ovaj normalan Markovic kriv kod cetri gola protiv Mladosti Bazdar pored ovih napadača nikako nema mesto a Urošević bi možda mogao ali mi igramo bez klasicnog beka tako da ih i ne zove u reprezentaciji.
b

boc

pre oko 1 godinu

Bazdar?????
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Зар Марковић није отишао из Партизана?
M

Mop

pre oko 1 godinu

Šta je ovo? Humor? 🤦‍♂️ Tužno.
Л

Лаик

pre oko 1 godinu

Али пази ти ово молим те, како се сад Звезда изједначава са Партизаном, кад не иде, кад нема намештених титула, кад нема њихових менаџера да уцењују и гурају њихове клинце у репрезентацију. Као немају њихови играчи квалитет, али немају ни Звездини. А онда погледаш табелу и видиш бодовну предност. Па погледаш међусобне дуеле у последњих неколико година и видиш ко је бољи. Погледаш Европу и видиш да је Звезда два пута играла нокаут фазу ЛЕ и да ће трећи пут учествовати у ЛШ. Али не, они и даље фурају своју најлицемернију могућу пропаганду. Да су ови резултати обрнути, сад бисмо слушали митове на тему тренера, играча… а реалност је другачија и каже, Партизан је много мањи и слабији клуб од Црвене звезде. Довиђења, пријатно, спортски поздрав.

Nemanja

pre oko 1 godinu

A koga da zovu iz Partizana majke ti? Ko je to reprezentativni kadar iz Partizana? Mozea onaj Urosevic ima neke sanse,ovo ostalo nije ni priblizno
U

Ub ub ub

pre oko 1 godinu

Partzan nema igraca za repku to jest i to katem kao Grobar ali Erakovic pa i onaj mitrovic smecni Igraci ali sta ces kada ovaj ucenjeni fss mora da radi po direktivi
G

Gost123

pre oko 1 godinu

ubub-Kvalitet Erakovica ne vidi samo budala, i onaj ko namerno nece!!!!!!!!! Kvalitet Mitrovica ne vidim ni ja, jedino brzina, ali ovo nije atletika.........
J

Jan

pre oko 1 godinu

I u ovom našem fudbalu svako ima pravo da komentariše. Nažalost. Čovek pita gde je Marković a on na 6 utakmica svojom direktnom greškom kriv za 5 gola. Pita gde je Baždar, a on ne igra ni u ovakvom Partizanu, nikad slabijem, nego ulazi po 6 minuta. Pita gde je Urošević koji ne može da se sastavi, koji na zadnje 4 utakmice psuje sudije kao kočijaš a ovi jadnici ne smeju da mu daju crveni karton. Da li je Kralj ozbiljan ili tera šegu?
F

FK Vazura

pre oko 1 godinu

Hahahahahah...Markovic....Ahahahahahah
B

BCS Šabac

pre oko 1 godinu

Samo oni trebaju,Urošević posle vređanja navijača nije ni za Partizan.Kaži kako si sa Upravom Partizana dok si bio u Mačvi doveo Matića i Gigića,navodno za po 150000 evra.U Šapcu se zna i zašto si bio u Mačvi...Kakve su to bile kombinacije, dobro Mačva i postoji ko je sve u njoj.
M

Marko Grobari jug

pre oko 1 godinu

Bolje bi ti bilo da ćutiš.
m

milaica shasha

pre oko 1 godinu

Koji će mu...
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Svi znamo kako stvari ovde funkcionišu, i kad pogledas da su pozvana dva teletabisa poput Erakovića i Mitrovića sve ti bude jasno..
1

12345m12345

pre oko 1 godinu

i gde je bio najbolji strelac univerzuma kada god igra protiv tog teletabisa erakovica, jel igrao u opste?
S

Sf

pre oko 1 godinu

Teletabis si ti sarane. A teletabisi su vasi igraci koje ponizavaju drugoligasi Sremska Mitrovica i Mladost. Zaledjeni na minus 19 i vi bi da vam pozivaju igrace. Sta je to Bazdar sta je to Markovic, njega su urnisali ovi iz Mladosti. Ili Urosevic golgeter u svoju mrezu teletabisu isfrustrirani.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Eraković je dobar. Budimo realni. Onaj Mitrović se izduvao. Mada mislim da je to malo i zbog njihovog trenera. Ovo što je Kralj nabrojao ne znam šta bih rekao. Onaj šut Baždara protiv Šerifa je tuga a kao neki napadač. Markovića ne vredi ni komentarisati jer su ga od fudbala igrači koji 0,5 gola daju po utakmici. Ajde bre to klubaštvo je postalo užasno na Mozzartu. Eraković će biti dobar igrač verovatno. Mitrović to već više ne znam ali je jesenas u Evropi ono što gledao, bio je dobar.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Mislim da imaš veće znanje kad je šah u pitanju.
D

Dobar vic

pre oko 1 godinu

Hahahahahahahahahahahahahahahahahs
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Fejsa
d

darkok

pre oko 1 godinu

Jel si ti u vinklu?Koga bre da pozove,Urošević je srčan i dobar u sistemu sa 4 pozadi a u reprezentaciji sa 3 pozadi nema šta da traži,Marković je dečko klasa u rangu Proleter slana bara,a Baždar je naj veća prevara od talenta čak je gori i od Filipa Stevanovića,jedini koji može da očekuje poziv u narednim mečevima je Belić dečko ima potencijal Alberta Nadja i Duljaja ali mora malo da smiri glavu da bude mudriji i biće veliki igrač to vam potpisujem,evo ja ovo iznosim kao okoreli Grobar doveli ste nas do toga da mi se više ne dolazi na stadion i gledam ovu krš ekipu a još manje našu ložu sa lopovima i uništitelj ima Partizana Uprava napolje!!!!
b

bajča

pre oko 1 godinu

Osim potpuno pogrešne analize Baždara, tekst ti je savršen. Nekako sam u čudu da si sve tako lepo i tačno analizirao gde se vidi da poznaješ materiju, a onda o Baždaru pogrešno. Kao da nije pisao isti čovek. Pozz
r

realno85

pre oko 1 godinu

nesto su mu stavili u drogu. treba coveku pomoc.
P

PFC

pre oko 1 godinu

Ivice, opet nešto mudruješ. Odakle ti pade na pamet da neko od tih igrača Partizana zaslužuje reprezentaciju? Alo! Ne zaslužuje niko baš kao što ne zaslužuje niko iz CZ. O tome se radi i to treba da prozivaš, a ne da stvari nazivaš pogrešnim imenom. Da misliš dobro Partizanu aktivno bi radio na povlačenju fudbalske selekcije iz svih takmičenja i spašavanja onoga što se još spasiti može. Ali ti ćeš nastaviti sa izvršavanjem zadataka...
P

PFC

pre oko 1 godinu

MI SMO U STANJU RASPADA,OD STADIONA ,EKIPE PA DO UPRAVA NAPOLJE IZ SVETINJE
A

Ajde...

pre oko 1 godinu

...Urošević i nekako, ali Sveta Marković, daj bre Ivice, ne sprdaj se!!!
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Markovic se odlicno pokazao za reprezentaciju, narocito protiv mladosti, gde je dao 4 gola. Urosevic je najbolji bek lige po tome sto nikad niko nije pokusao da ga kupi, preuzeo je mesto Gobeljicu, sto se Bazdara ticce ima nesto i u nauci…
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

... o imenima.
B

Bronby

pre oko 1 godinu

Koji bre Urošević, Jel Radiša???
L

Lažni car

pre oko 1 godinu

Pa kako gde? Pa u Partizanu, broje navijače na tribinama. Nemaju vremena.
I

Ivice Kralju

pre oko 1 godinu

Urosevic ahahahaha
М

Мојне химен

pre oko 1 godinu

и ја сам изненађен да је управа још ту...
G

Grobar2905

pre oko 1 godinu

Kad procitas ovakve gluposti, ne treba se ni cuditi da je doticni usao u pakt sa djavolima...
G

Gost2456

pre oko 1 godinu

Ovaj sadasnji partizan,na trenutnih 19 u minusu,najvise lici na onaj iz 1979. godine kada su poklonom iz tadasnjeg Titograda dobili opstanak u ligi sa 29 bodova iza Zvezde na prvom mestu. Da nije poklona drzave,ispali bi u drugu ligu sa Mogrenom tada. E razlika je jedino u tome sto ova vlast neda da se to opet desi a ovaj kuka zasto pixiee nije zvao nikoga iz kluba,koji ruku na srce,nije zasluzio da bude ni u prvom delu tabele.
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Kakav Mapet Shou... 😂😂😂
q

qqq

pre oko 1 godinu

Navijam za partizan i retko ostavljam, komentare, ali ljudi kakva 2 teksta od jutros na naslovnoj strani. Solja suza i nazad u krevet
K

Kazi

pre oko 1 godinu

Piksiju hvala sto vam ih je ostavio da se uigravaju,jer kakve rezultate postizete bolje ti je da ne komentarišem.
G

Gost kod kuce

pre oko 1 godinu

Vracaj se u Macvu!!!
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Partizanovi igraci su igrama posle svetskog pokazali da su gori od TSC-a i Cukarickog, 19 bodoba zaostajete, ne mozete ni za drugo mesto da se izborite, a reprezentacija hoce ds bude prva i da se kvalifikuje i napravi rezultat a sigurno ga nece napraviti sa panjevima koji su treci u ling longu
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Evo da ne budem kao neki koji se prepucavaju i likuju na lose vesti iz protivnickog tabora, ja pitam Kralja, koga bre covece da pozove iz Partizana ali stvarno? Pa Partizan nikad ali nikad nije imao goru ekipu i losije igrace. Tesko da bi im nasao mesta u reprezentaciji prve lige uz duzno postovanje. Bolje smenite onaj tandem VV pa da se opet podignete i budete dostojan protivnik.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Ne shvataš poentu. To su blizanci. Moraju oboje da žderu. Nije važno da li su zaradili/zaslužili i ko mora da krepa da oni dodju do treće porcije. U tome je fora, nego se prave naivni svi zajedno.
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Ma kapiram @skrabotina ali ne mogu brate vise da gledam komentare i slusam izjave koje vredjaju intelekt normalnom coveku!
K

Koky

pre oko 1 godinu

Nikada nije odavao utisak nekog intelektualca, ali bas ovoliko da covek ne moze da razume, strasno.
L

Lax

pre oko 1 godinu

Bazdar, Urosevic, Markovic??? Tacno vidili smo protiv mladosti. UPRAVA NAPOLJE
S

Smederevo235

pre oko 1 godinu

Slusaj ovog mucenika! Pa koga da zove? Kada je PArtizan u buli. Partizan objektivno nema ni jednog ozbiljnog igrca srpskog porekla u ekipi. Nekada najbolja skola fudbala u Srbiji je unistena. Za to je zasluzan Vucela, Vazura, Belivuk i ekipa koja ordinira na stadionu.
V

Von

pre oko 1 godinu

Dali je ovaj covjek normalan koji crni Markovic.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ivice covece molim te. Sta pricas ti. Partizanovac ali... To nije ni za nas, u ovom trenutku ocajan Partizan. Kakva reprezentacija. Ajde Urosevic, borben je ali i od njega ima bar 2,3 bolja igraca na toj poziciji.
a

aaaa30

pre oko 1 godinu

Kralju komedije i sprdnje...
G

Gost1977

pre oko 1 godinu

bas me zanima, ko je zasluzio poziv??
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Gde su Urosevic i Markovic,videli smo moj Ivice jos protiv Serifa.
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Kralju Car si.... 😂😂😂
G

Gostbre

pre oko 1 godinu

ugledajte se na kk
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Koristi plitki Kralj kao alegoriju..a ne zna lik šta ona znaci..nije znao da sastavi nikad slozenu recenicu tokom izjava kao igrac..kao Najdoski u svoje vreme..sad se pravi pametan. Pa kao Pixy ne poziva Partizanovce..a u Katar pola tima ex Partizanovci..Urosevic je pao u formi, svadja se sa navijacem, nije to kapitensko i sportsko ponasanje..nije ovaj mec repke ni bitan..opusteno Ivice, bavi se svojim klubom
K

Koko7

pre oko 1 godinu

Hahahhahaah pa sta je ovo, ahahahahaa :))))))) Urosevic je klasa ispod Rodica i Azarova tako da sta da se kaze vise... Bazdara necu ni pominjati, nema zglavno poluvreme u superligi i koga ono jos rece... da Markovic, mora da ga je Piksi gledao kako dominira protiv Mladosti GAT!!!! Haahahahahah koja komedija!!!
z

zvrki

pre oko 1 godinu

Ja te kao veliki Grobar pitam koga da stavi na spisak!? Kako vas bre nije sramota vise? Vrte vas Vazura i Vucelic za usi sve vas bivse fudbalere a vi cutite kao neke ....
H

Hayvan

pre oko 1 godinu

I ja sam neprijatno iznenadjen da je uprava jos tu... zasto je debeli vazura jos tu?
p

ppp

pre oko 1 godinu

Zamisli da moras da biras izmedju Bazdara i Ratkova koga bi birao? Bazdar ni za Surdulicu
D

Djakovica

pre oko 1 godinu

Pa taj urosevic da nesto zna on bi odavno bio negde u inostranstvu a ne sa 29 g bio tu gde jeste i o cemu vi pricate, isto kao sto su vase komsije pricale o onom mrtvom rodicu
G

Gost666666

pre oko 1 godinu

Urosevic hahqhqhhahahahahaha markovic hahahahahahahaha bazdar ?!?!?!?!? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA KOJA STE VI KOMEDIJA
V

Vinnie Jones

pre oko 1 godinu

Nisam znao da je Ivica Kralj postao stend ap komicar!?
V

Vokri kapiten

pre oko 1 godinu

Tri utakmice Mačva Partizan pod istragom UEF e pričaj o tome.
d

dejan cz

pre oko 1 godinu

Cuj Baždar. Hahahahahha, na cemu li je ovaj
v

vask

pre oko 1 godinu

Decko nije standardan ni u Partizanu kada je toliko dobar sto vam nije u prvih 11 a ne da dobija mrvice s klupe
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Ivice, ako ti ovo stvarno misliš, a nije ti "naređeno" na sastanku Uprave da sa ovim nebulozama izađeš u medije, onda druže ti moraš pod hitno drugu profesiju da nađeš jer kada ova garnitura bude najurena nećeš se naraditi u fudbalu. Ova tri igrača koje si pomenu nemaju kvalitet da igraju ni za mladu selekciju a ne za A tim
D

DP

pre oko 1 godinu

Da li se ti to sprdaš sa nama? Kako te nije sramota da tako nešto izjaviš? Baždar, Marković, Belić???? Da li si ti odgledao ijednu Partizanovu utakmicu ove godine? Ti se Ivice drogiraš nekom jako lošom drogom ili jako lošom rakijom, pošto čovek koji je svestan sveta oko sebe, ovo ne može da izjavi
P

Partymaker

pre oko 1 godinu

A joj, smešno, 90 % igrača nema kvalitet za osrednji superligaski klub
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Za Macvu Sabac odlicni.... 😂😂😂
M

Micko nis

pre oko 1 godinu

Hahhaahahahhahaha Markovic Hahhaahahahhahaha pa taj nije za zonu haahahahah bazdar sacuvao bog
t

tsss

pre oko 1 godinu

A koga da pozove imate EKIPU za realno 4 .mesto
F

Fudbalista

pre oko 1 godinu

Mene, zbog ovakvih izjava, bude sramota što sam sve ove godine Partizanov vojnik. Da li si bre, Ivice, realan da posle ovakvog starta i igara koje su naši igrači pokazali, uopšte pomisliš da neko od njih zavređuje da priviri kao gledalac a kamo li kao igrač.
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Urošević je morao biti pozvan. Svakako kuburimo sa bekovima.
f

forzzazvezda

pre oko 1 godinu

Uroševića voza Bukari još uvek pa zbog toga nije mogao
v

vask

pre oko 1 godinu

Onda bi trebali i Gobelju zvati i on je bek pa mogu njih dvojica igrat eci peci ko dobija crveni, pravi penal ili daje auto gol
G

Gost784

pre oko 1 godinu

Onaj Markovic koji je dominirao protiv Serifa? Ili onaj Bazdar koji cepa mreze golmanima?
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Kralju.... 😂😂😂
Z

Zvezda 91

pre oko 1 godinu

Haha...jel se ovaj sali. Predstoji im borba za 2 mesto on traži da imaju igrača u p reprezentacija.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Dobro bre Ivice ne brukaj se!Koji Urisevic i Markovic?!Bazdar?Nije ovo Olimpiska selekcija.Na kraju ce od svih ostati samo Erakovic da bi ga prodali negde za neku crkavicu.Pusti ti Piksijev spisak nego da vidimo mi kako cemo pobediti Kolubaru danas i koga cete ti i Milivoje dovesti u letnjem prelaznom roku.
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Da li te je bar malo sramota da ovako nešto izjaviš? Sveta koji asistira gostujućim napadačima bolje nego klasična 10-ka, Urošević koji je u totalnom kanalu i golove uglavnom primamo sa njegove strane a u napadu beskoristan (mislim na proboj po boku, centaršut, asistenciju) i Baždar koji je izgubljen u vremenu i prostoru i koji je golemo precenjen u medijima kao nekakav ekstra talenat. Probaj da pobediš Kolubaru danas da ne padneš na 5 mesto, veliki stručnjače.
J

Jesi ozbiljan

pre oko 1 godinu

Ovaj Ivica Kralj je uvek bio opuštena varijanta.Uvek se cerekao u smislu nit brige nit pameti.Svi koji se šlihtaju Vazuri i Vučeli i ponašaju se u stilu selo gori a baba se češlja treba zauvek oterati iz Fk Partizana.
N

Novvv

pre oko 1 godinu

i gde je Saničanin? E moj Ivice...
i

istina

pre oko 1 godinu

on igra za bosnu, genije
S

Soichiro

pre oko 1 godinu

Dobro je, nek se brukaju bez nas... I sa nama bi se brukali.
G

Gatsby

pre oko 1 godinu

Baždar, Sveta i Belić za reprezentaciju. Šta sve čovek ne kaže i ostane živ. Ajde ovaj Urošević na ovom spisku od 50, ali realno nikad ne bi ušao u uži izbor
2

225883

pre oko 1 godinu

Sta su konkretno uradili Bazdar i Markovic, osim sto je prvi veliki potencijal a drugi krivac za 2 ili 3 gola primljenih od GATa?
L

LukeCage

pre oko 1 godinu

Stvarno, gdje su naši Ćaki, Sveta i Samed? Ne mlati, Ivice, no da se pokrijemo ušima i ćutimo.
Н

Немања Кг

pre oko 1 godinu

Иако сам навијач Партизана, са сигурношћу могу рећи да је овај луд! Горе наведени играчи не би седели ни на клупи у Партизановој екипи нпр. 2005. а овај би их у репрезентацију?! Да покушају да их продају, отишли би на блиски исток или евентуално Казакстан.
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Realnost je da Partizan nema igraca za repku osim Urosevica, a ove ostale iz nase lige je zvao jer su najbolje odigrali protiv Amerike, ali ce verovatno svi otpasti kad napravi uzi spisak a isto bi se desilo i sa Urosevicem, tako da je nebitno svakako.
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Realnost je da u Partizanu ne postoji ni jedan igrac koji, u ovom trenutku, moze da igra za reprezentaciju Srbije! Kad su se pojavili Denis Stojkovic, Lazar Pavlovic, Nemanja Jovic......isto su pricali kao i sada za Bazdara. Od njih do sad nista ili jako malo. Mozda od Bazdara bude nesto i mozda izraste u igracinu ali sada ni on ne zasluzuje reprezentaciju. Ostali ili igraju za neke druge reprezentacije ili nisu ni za Partizan!
m

mali klub iz zagorja

pre oko 1 godinu

A jel ima nekog iz Mladost Gat?
u

uzas

pre oko 1 godinu

Oni su trenutno na -19
F

FF

pre oko 1 godinu

Realno nabrojani igrači nisu dostojni ni dresa FKP,a reprezentaciju mogu samo da gledaju na TV.
1

1232123

pre oko 1 godinu

Obuci Baždaru i Markoviću dres npr. Radnika i niko se na kugli zemaljskoj ne bi osvrnuo na njihove igre. Realno, osim Uroševića niko nije ni za najnajnajširi spisak. Doduše, nije ni Stefan Mitrović...
s

shommy

pre oko 1 godinu

Ivice cuti ne brukaj se. Da imas obraza pobegao bi glavom bez obzira, ovako si isto što i Ilijev, nula.
g

gostx

pre oko 1 godinu

malo je ko ovako potcenjivao i sprdao se sa narodom u srbiji kao ovih par ljudi iz partizana
S

Svasta...

pre oko 1 godinu

AHahhahaha majko mila, Dabgogda se ugasili....
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Obzirom na to kako partizan igra, nije iznenađenje. Ali mislim da urošević ima mesta na ovakvom spisku. Ostali, realno bas tesko
D

Daki...

pre oko 1 godinu

da se ne ljutimo i budemo uvredjeni,mi volimo nase fudbalere i oni su za nas navijace Partizana najbolji,ali realno niko nije ni blizu kvaliteta za reprezentaciju
G

Gostima

pre oko 1 godinu

Od nabrojanih niko ne zaslužuje poziv.Realno.
S

Stojin

pre oko 1 godinu

Urosevic? Pa decko vise psuje i svadja se sa navijacima, sudijama i protivnickim igracima nego sto igra fudbal... on samo u Partizanu moze igrati i Krcedinu...
E

Ejjj

pre oko 1 godinu

Porasti partizane malo ,i dalje si mali...
b

bas odvratno...

pre oko 1 godinu

Ovi iz malog kluba uvek nesto smaraju , oni hoce na silu na spisak...Cirkus
D

Dzimi 89

pre oko 1 godinu

Dal si ti realan kakav crni Urosevic,Markovic ,Bazdar pa ti nebi imali mesta u San Marinu isto vazi i za Mitrovica,Erakovica nijedan igrac nema kvalitet iz nase lige fudbal nam je dotakao dno.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Urosevic da bude ispred kostica, mladenovica, ristica… pa cak i rodica? Daj ne budi smesan. Bazdar i markovic u reprezentaciji hahahahahahahahahahahhahahahahahah KRISTIJAN BELIC HAHAHAHAH. U pravu si, nemamo igraca na poziciji mesara. Treba nam zuti/crveni po mecu. Decko omasio sport, trebao je na mma da ide.
R

Repka

pre oko 1 godinu

Imamk Bazdara koji ne igra nk u Partizanu, meni licno ne bi igrao ni za Teleoptik
v

vlada1951

pre oko 1 godinu

Sveta Marković je smejurija od igrača, i najzagriženiji grobari su svesni toga; Uroševiću svaka čast ali naša reprezentacija ne igra sa klasičnim bekovima i verovatno zato nije pozvan; meni se kao zvezdašu Baždar sviđa kao igrač i nadam se da će napraviti veliku karijeru, ali on nije starter u Partizanu pored ovih afričkih bogova, a žale se što nije pozvan u reprezentaciju... što se tiče Belića on ima isto osnova da bude pozvan kao i naš Srki Mijailović, što znači nema. sportski pozdrav
N

News

pre oko 1 godinu

Natko i Rikardo su glavni igraci Partizana. Urosevic,Markovic i Bazdar su u mbogo losoj formi trenutno. Od trenutnog igrackog kadra jedino Ilic moze da bude A reprezentativac u buducnosti.
G

Gost1987

pre oko 1 godinu

Pa ja kao partizanovac nebih nikog pozvao iz sadasnjeg sastava. Uzas, jedan od najgorih rostera u istoriji. A i Kralj svoj ugled i uspjehe koje je imao degradira svojom podrskom ovom Frankejnstajnu od uprave.
l

lambretta

pre oko 1 godinu

Ovi koje je nabrojao su mozda, ali samo mozda dovoljno kvalitetni za sakupljace lopti.....
T

Tomislavv

pre oko 1 godinu

Svetozar Marković i Slobodan Urošević, apsolutno su zaslužili poziv za ovaj prošireni spisak.
L

Lee Addy

pre oko 1 godinu

A gde je Fejsa, Filipvic i Popovic???
P

Pinosav

pre oko 1 godinu

Kralj je jako duhovit mladic
o

opas

pre oko 1 godinu

Gde su? 19 bodova iza Zvezde koja je najgora u poslednjih 7 godina.
D

DRĆL

pre oko 1 godinu

Gospodinu Kralju bi neko trebao da skrene pažnju da mu malo realnosti ne bi bilo na odmet...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Hahahaha, Kralj se sprda, oni za reprezentaciju komsiluka ne bi mogli da igraju
X

XD

pre oko 1 godinu

Hahahahhahahahhaahha.
B

Bivši

pre oko 1 godinu

Partizanovi igrači mogu da igraju eventualno za reprezentaciju Surčina na osnovu kvaliteta.
_

_002034.56248f608f6441f9b21ac3b91cf24bd5.0844

pre oko 1 godinu

hahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahha
D

Djapex

pre oko 1 godinu

Možda bi Urošević mogao nekako u taj prosireni spisak… ali Svetozar Markovic ?! Markovic nije ni talenat ni kvalitetan igrač… da nije iz partizanove škole bio bi prosečan igrač superlige… Bazdar ima potencijala, ali jel dovoljno da bi ga sad pozvao, nisam siguran… u svakom slucajnu, Bazdar ima potencijala…
G

Grajkula

pre oko 1 godinu

Sveta Markovic sa formom kao protiv Mladost Gat?? Bazdar, ulazi i u Partizanu zadnjih 15 min utakmice. Urosevic, nije krilni bek, zato nije pozvan. Kristijan Belić, umesto koga da bude na spisku?? Umesto Ivice, opet Ivica. Ko razume, shvatiće.
g

gagi21

pre oko 1 godinu

Pretera ga sada sa Belicem.
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

Oni nisu za Partizan a kamoli za reprezentaciju... Kako se kralj pravi tosa.
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

😲😲😲😂😂😂.. Kako nema? Cccccc
g

gosturina

pre oko 1 godinu

Svetozar Markovic, Slobodan Urosevic reprezentativci. Ha,ha,ha,ha,ha,ha. Pa oni bi u Jedinstvu sa Uba bili na klupi. Ljudi shvatite da ovi igraci Partizana obuku dresove Mladosti iz Lucana, igrali baraz za opstanak u ligi, to je jedina istina. Sve ostalo je demagogija.
F

Figaro1

pre oko 1 godinu

Rosic,golman koji je primio najvise golova u ligi je na spisku. Trebalo bi Piksi da nam objasni zasto nije pozvao starijeg brata Ilic. Decko za siri spisak jeste
M

Mirko87

pre oko 1 godinu

Ovaj Kralj voli da se sali a ?!
u

uvek neko s....

pre oko 1 godinu

Koliko je golova dao Bazdar, pogledaj utakmicu Markovica i LK. Urosevic jos nekako, ali ... ne placi odma.
J

Jodzo

pre oko 1 godinu

U kom svetu Vi zivite!?