Karim Benzema (©Reuters)
Karim Benzema (©Reuters)

Kraljevići se ne odriču trona, Zidan opet krpi tim u Vigu

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.03.21. | 11:54

Real protiv Selte opet bez Serhija Ramosa, od ranije je van tima i Eden Azar. Nedostaju i Karvahal, Marijano i Odriozola. Na sedam vezanih utakmica ova dva tima u Galiciji bilo je GG4+

Nije to onaj Real od pre par godina kada je u njemu bio Kristijano Ronaldo. Madriđani daju malo golova, igraju tvrdo, ne tako lepo za visoke standarde Kraljevića. Ove sezone su često plesali po tankoj žici gledajući u provaliju, ali četa Zinedina Zidana se ne predaje, kao mačka ima devet života. Ostvaren je plasman u četvrfinale Lige šampiona posle dvomeča sa Atalantom. U Primeri, šampion se provlači. Prošle nedelje je pobeđan Elče na stadionu Alfredo si Stefano (2:1) posle preokreta u finišu, a spasilac je bio neunuštivi Karim Benzema.

Lider Atletiko posrće, Barselona se budi, pa bismo mogli da gledamo u finišu šampionata Španie trku utroje za krunu. Real danas (16.15) ima teško gostovanje u Vigu. Argentisnki stručnjak Eduardo Ćaćo Kudet preporodio je Jaga Aspasa i drugove. Tim iz Galicije je na sredini tabele, bez bojazni za opstanak.

Izabrane vesti

Zinedin Zidan opet ne može da računa na najjači sastav. Malerozni Eden Azar kao da je neko urekao kada je stigao u Real. Drugu sezonu ne može da poveže par utakmica, a da se ne povredi. Belgijanca čeka nova duža pauza.

16.30: (5,30) Selta (3,80) Real Madrid (1,67)

U Vigu neće biti ni kapitena Serhija Ramosa. Samo što se vratio na teren i sastavio dve utakmice, iskusni štoper je ponovo ispao iz stroja. Realu je bilo najbitnije da se kapiten vrati u odbranu za revanš sa Atalantom u Ligi šampiona, ali izgleda da je taj napor i možda prebrzi povratak na teren doneo danak.

Povredio se Ramos na poslednjem treningu Real Madrida, dobio je udarac u levu tibiju, zbog čega je morao ranije da napusti teren. Povreda nije teže prirode, ali je veteran ispao za tim na teškom gostovanju Selti. Na obe prethodne utakmice, protiv Elčea i Atalante, Ramos nije bio svih 90 minuta na terenu. Osim ove dvojice, u konkurenciji za tim nisu ni Karvahal, Marijano i Odriozola. U napadu pored Benzeme po krilima će da dejstvuju Asensio i Vinisijus. Na sredini terena nezamenjiv je iskusni trio Kros-Modrić-Kazemiro.

.................................................

* Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

................................................

Za domaćina u timu neće biti Serhija, Rubena Blanka i Emre Mora. Kapiten Jago Aspas i Santi Mina biće najveća pretnja po gol Tiba Kurtoe. U prvom delu sezone u Madridu Real je slavio sa 2:0 golovima Lukasa i Marka Asensija. Skoro sedam godina, Real nije poklekao u Vigu. Na poslednjih sedam mečeva u Galiciji protiv Selte Kraljevići imaju pet pobeda i dva remija. Na sedam vezanih utakmica na Balaidosu dolazilo je četiri ili više golova, a na svim tim mečevima bilo je GG4+.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE REAL DA OSVOJI LIGU ŠAMPIONA JE 12,0.

Sevilja je imala loš period krajem prošlog i početkom ovog meseca. Ispala je iz Kupa kralja od Barsleone, od Borusije iz Dormtunda u Ligi šampina, a loš niz prekinut je prošle nedelje u gradskom derbiju protiv Betisa (1:0). Gol odluke delo je En Nesirija. Andalužami putuju u Valjadolid gde su poslednje dve sezone pobeđivali. U prvom meču odva dva tima u ovom šampionatu na Sančez Pishuanu bilo je 1:1.

Gostima fali samo Aleks Vidal. Nemanja Gudelj nije najavlje u startnoj postavi. Domaćini imaju većih problema. Van stroja su Markos Andre, Kiko Olivas, Ervijas, Žota i Raul Karnero.

21.00: (4,80) Valjadolid (3,45) Sevilja (1,80)

Meč Selta - Real (16.15), Valjadolid - Sevilja (21.00), kao i preostale dve utakmice šampionata Španije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

SeltaSeviljaReal MadridRealPrimeraŠpanijaKarim Benzema

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara