Fudbaleri Krasnodara (©Reuters)
Fudbaleri Krasnodara (©Reuters)

Krasnodar traži povratak u Evropu

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.11.21. | 12:22

Petoplasirani tim ruske Premijer lige u subotu od 17 časova gostuje Himkiju

Iza Krasnodara je užasna sezona. Okončao je Premijer ligu Rusije na osmoj poziciji, pa nije igrao u Evropi. Sada se bori za povratak na međunarodnu scenu, a pred 16. kolo šampionata nalazi se na petoj poziciji.

Krasnodar u subotu ima na papiru lak zadatak, gostuje pretposlednjem timu u ligi Nižnjem Novgorodu. Reč je o ekipi koja nije pobedila na poslednja četiri meča.

Izabrane vesti

17.00: (4,90) Himki (3,60) Krasnodar (1,75)

Himki je u tom periodu osvojio samo dva boda. Bori se za opstanak i ima svega 13 osvojenih bodova. Nije mu pomogla ni smena trenera Igora Juščenka, odnosno dolazak Igora Čerevčenka. Tadžikistanac je na debiju odigrao 0:0 sa CSKA Moskvom.

Himki na poslednje četiri utakmice nije dao nijedan gol. Od gostovanja Dinamu 22. oktobra.

S druge strane, Krasnodar je seriju od dva vezana poraza prekinuo u prošlom kolu pobedom nad Spartakom. Trijumfovao je sa 2:1, a odlučujući gol dao je Krihovjak iz jedanaesterca u 60. minutu.

Poslednji put Krasnodar i Himki su se sastali 1. avgusta. Tada je Himki kao gost slavio sa 1:0. Bila je to njegova druga uzastopna pobeda nad današnjim rivalom, a Krasnodar je trijumfovao samo jednom na njihovih pet dosadašnjih susreta. U septembru prošle godine sa 7:2.


tagovi

Rusija 1KrasnodarHimki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara