Radovanović u duelu sa Ejbrahamom (©AFP)
Radovanović u duelu sa Ejbrahamom (©AFP)

Kremoneze traži iskusne igrače za Seriju A, Radovanović na listi želja

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.22. | 22:22

Srpski vezista zasad ima druge planove...

Ni u najluđim snovima navijači Salernitane nisu mogli da zamisle da će posle haotičnog prvog dela sezone uspeti da naprave čudo i izbore opstanak pod komandom Davidea Nikole. Ali, u Salernu će se i naredne jeseni igrati Serija A, a Ivan Radovanović nosi dobar deo zasluga za uspeh malog kluba sa juga Italije zbog čega se za kratko vreme vezao za tim.

Stigao je iskusni srpski vezista u januaru na nagovor Nikole i odmah postao standardni prvotimac, gde ga je italijanski strateg pomerio pozadi u formaciji sa tri defanzivca što je odmah dalo rezultat. Kao neko ko iza sebe ima preko 300 mečeva u Seriji A, znao je šta treba da donese Salernitani kako bi se tmurna godina pretvorila u slavljeničku.

Izabrane vesti

Subota, 16.00: (1,95) Sarpsborg (3,50) Stromsgodset (3,90)

Sada Radovanovićevo iskustvo želi da iskoristi Kremoneze. Mali klub iz Lombardije izborio je plasman u Seriju A prvi put posle 1996. godine i sada traži igrače koji u nogama imaju veliki broj utakmica poput Radovanovića koji se nalazi na listi želja.

Nekadašnji fudbaler Đenove zasad ima drugačije planove. Ugovor sa Salernitanom traje mu do juna 2023. godine, vezan je za klub i želeo bih da saradnju završi do kraja. Pogotovo jer mu Nikola garantuje sigurne minute u predstojećoj sezoni.

Kako javljaju mediji sa Čizme, u Salernu se čak razmišlja o tome da se Radovanoviću ponudi novi ugovor.


tagovi

SalernitanaKremonezeIvan RadovanovićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara