©AFP
©AFP

Krenula licitacija, da li je 10.000.000 evra realna cena za Đurđevića?

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.04.21. | 16:52

U ozbiljno zainteresovanom Kadizu smatraju da jeste

Crnogorski reprezentativac Uroš Đurđević će sledeće sezone sigurno igrati u Primeri, samo ostaje da se vidi još u čijem dresu. Ukoliko se ne plasira u viši rang sa Hihonom, izvesno će napustiti El Molinon, ali je počela polemika oko toga da li će Rohiblankosi moći da izvuku željenu cenu za svog najboljeg strelca.

U Hihonu su odavno poručili da Đurđevića, u slučaju prodaje, dati za sumu od 30.000.000 evra, koliko iznosi izlazna klauzula za igača, ali je veliko pitanje da li će to biti izvodljivo.

Izabrane vesti

Prema pisanju portala El Gol Digital, u španskom prvoligašu Kadizu smatraju da je to nerealna cena i da u aktuelno vreme pandemije nijedan zainteresovani klub neće biti u stanju da izdvoji toliki novac. U Kadizu smatraju da cena neće prelaziti 10.000.000 evra, što su očigledno spremni da plate, a Hihon bi mogao da ima problema kada su u pitanju pregovori, ukoliki ne uspe da izbori viši rang takmičenja.

(2,55) TENERIFE (2,75) HIHON (3,30)

El Gol Digital piše da je izvesno da Ivan Šaponjić neće ostati u Kadizu nakon isteka pozajmice, pa Andalužani moraju da krenu u potragu za novim pojačanjem u špicu napada. Segunda je vrlo interesantno tržište, a Đurđević igrač koji je svojim partijama privukao pažnju klubovima iz elitnog ranga takmičenja.

Đurđević igra svoju najbolju sezonu u Španiji. Ima 27 godina i najbolji je strelac takmičenja sa 19 golova na 28 utakmica. U idealnoj je fazi karijere da zaigra na najvišem nivou, naplati svoj kvalitet i dokaže da je u stanju da pravi razliku i u jednom od najkvalitetnijih šampionata u Evropi.

Kadiz je vrlo stabilan ove sezone i deluje da mu opstanak neće biti ugrožen u finišu sezone, pa uprava kluba može da pravi planove za narednu. Sa druge strane Hihon je peti u Segundi i realno je da se nađe u plej-ofu za promociju, a tamo je sve moguće. Ekipu Davida Galjega večeras očekuje meč na Tenerifama, gde će biti u prilici da se dodatno približe tom cilju.



tagovi

Uroš ĐurđevićKadiz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara