Antonio Konte (©Reuters)
Antonio Konte (©Reuters)

Kriza u Totenhemu: Levi zakazao hitan sastanak kako bi ubedio Kontea da ostane

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.02.22. | 11:12

Neizvesnost na Vajt Hart Lejnu dostiže vrhunac

Antonio Konte je zapalio Severni London. Ne zbog dobrih rezultata, naprotiv. Poraz od poslednjeplasiranog Barnlija samo četiri dana pošto je na Etihadu pobeđen Mančester Siti dovela je Italijana do stanja potpune frustracije, zbog čega je javno poručio da klub može slobodno da mu uruči otkaz.

Konteova poruka nije ostala bez ekspresne reakcije, pošto je prvi čovek Totenhema Danijel Levi zakazao za danas hitan sastanak na kojem će pokušati da spreči rasplet kakav se pre do utakmice sa Barnlijem nije očekivao. Levijeva namera je da uveri Kontea kako je i dalje pravi čovek za klub, te da nije vreme za razmišljanje i priče o rastanku posle samo tri meseca.

Izabrane vesti

Totenhem je poražen u četiri od poslednjih pet ligaških utakmica, zbog čega se italijanski stručnjak zapitao da li je on pravi čovek za ovaj posao, jer se navodno ništa bitno nije promenilo od momenta kada je preuzeo tim od Nuna Espirito Santa.

Subota, 13.30: (3,80) Lids (3,45) Totenhem (2,00)

Sastanak između Kontea i Levija biće održan u Totenhemovom trening centru, a ideja je da se pronađe zajedničko rešenje za izlazak iz krize. Pevci su već 14 godina bez ikakvog trofeja, era Maurisija Poketina završila se sa jednim finalom Lige šampiona, Žoze Murinjo nije uspeo da napravi značajniji pomak, dok je Nuno Espirito Santo od početka bio pogrešan čovek za ovaj posao. Antonio Konte je pokušao da podigne ekipu, što mu je delimično uspelo jer je u prvih devet utakmica Totenhem bio neporažen, a nakon poraza na Tarf Muru sve palo u vodu. Konte je navodno posle utakmice rekao u prolazu da je "završio sa Totenhemom", dok se sada čak pominje da je klupskim čelnicima već rekao da ne može da im garantuje da će biti tu za sledeću utakmicu, sa Lidsom u subotu.

Totenhem se 14 kola pre kraja nalazi na osmoj poziciji sa 39 bodova, sedam manje od četvrtoplasiranog Mančester junajteda koji, doduše, ima i dve utakmice više. Ipak, ovakav Totenhem nema šta da traži u konkurenciji za Ligu šampiona...


tagovi

Antonio KonteDanijel LeviTotenhem

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara