Komentari na vest

Kriza usled slučaja Embape ne jenjava: Sve glasnije priče o odlasku Kamposa i Enrikea

M

Ma.

pre 9 meseci

Većina Francuza, a pogotovo Parižana, želi da se ovaj klub vrati na fabrička, a pogotovo prirodna podešavanja. U poslednjih nekoliko godina, i klub i današnja publika na stadionu su lažna slika grada.

mratinkovic86@gmail.com

pre 9 meseci

Čim su ovog malog kezavog nazvali bitnim projektom za celu zemlju Francusku, i onda kad ga je zvao Makron, sve je otišlo dodjavola. Pridavati značaju toliko njemu je bolest. Sami sebe se upropastili. Na kraju na svetskom nivou kroz marketing i prodaju dresova sigurno im se više isplatilo što su doveli Neymara i Messija. Gaaadnooo su se ukanalili sa krezavim razmaženkom , pa makar i da je na nivou Maradone lično.
K

Koan

pre 9 meseci

Sa sadašnjim sastavom tima u kome su sasvim prosečni igrači (Bernat, Soler, Vitinja, Ruiz, Ekitike, Kurzava) sa Veratijem kome je forma u strmoglavom padu, sa Nejmarom koji i ne zna šta je, igrač ili klovn, sa Mbapeom i njegovom sagom i na kraju sa Enrikeom, dekadentnim trenerom, PSG je druga liga u evropskom fudbalu a u Francuskoj ko zna šta može.
G

Gost3456

pre 9 meseci

PSZ i one jedine godine kada je zalutao do finala 2020. postkorona period , prosek vezni red ali opet za klasu bolji od sadasnjeg gej-paredes-erera,dok ne dovedu kalibar sa vizijom u veznom redu,kao sto je kdb nece odmicati dalje od 1/4 u LS.
n

nadrealnooo

pre 9 meseci

Velika ulaganja u timove su pokazala da je to samo moguce u premijer ligi Engleske,u svakoj drugoj ligi takvi projekti su dozivili krah!!!Jedino u Engleskoj to moze da prodje,primeri su Celzi,Siti,koji su osvojili sve i koliko toliko opravdali nenormalna ulaganja u timove,koji su do pre 15 ak godina bili prosecni timovi prve lige. Krah ce da dozivi i Saudijska Arabija, slicno kao sto je Kineska liga dozivila. Psg bolje da je gradio neki skromniji tim koji bi se malo pomucio da uzme titulu u Francuskoj ligi.
a

alo projekat za vreme dok je City ulizio ili

pre 9 meseci

vise ili isto kao Und osvojili su sve i 12 trofeja vise od Und , podigli su ime City na mnogooo veci nivo ,necu da kazem najbolja vizija delovanja sportskog drustva na svetu ali medju prva 3, Njihova ulaganja su promenili sve na ostrvu , a i tim u koji je ulozen vredi vise od ulozenog..Tako da ne stavljaj u isti kos PSG i CITY, jedni su (psg) sa idejom da kroz mega zvezde bez timske harmonije i osvoje trofeje i publiku al prcc ne ide,A City je timsli najhomogenija ekipa u Evropi..