Komentari na vest

Kriza uzela maha: Milojevićev APOEL ponovo remizirao, Kokorin odveo Aris na +3

g

gost011

pre oko 1 godinu

Apoel prso sa Milojevicem. Sve sreca pa nije vise u Zvezdi.
t

tviter.glavinjeri

pre oko 1 godinu

A gde je moj Samrok Stanoje kog volim jer je pljuvao po Zvezdi.
D

Djurgården

pre oko 1 godinu

@halo Decko kakva titula,ljudi ne mogu da se sastave sa loptom. Ima najbolji i najskuplji tim a ne moze da dobije 6 utakmica uzastopno.Na preseku je bio prvi,a onda havarija u plejofu,a uzece mu titulu tim koji je pre par godina usao u 1 ligu
1

149

pre oko 1 godinu

Ali ali Miloje je... Bežte bre....
h

halo

pre oko 1 godinu

Miloje je tim koji je sezonu počeo bliži borbi za opstanak nego tituli doveo do toga da još uvek imaju sve u svojim rukama budući da će direktan duel za titulu igrati kući. Ili možda bolje da pogledamo velikog Stanoja šta radi, još jedno 15-20 utakmica i možda će pobede moći da prebroji na prste više od jedne šake :)))
@

@halo

pre oko 1 godinu

Miloje od Arabije ima ugedljivo najveci budzet i nista nije uradio! O kakvoj tituli pricas, nju je osvojio Limasol vecerasnjim remijem Apoela!
1

149

pre oko 1 godinu

@halo Vidiš da ne znaju šta pričaju.
1

1346

pre oko 1 godinu

12/12 prolaza u kvalifikacijama za tri sezone sa Zvezdom. Za razliku od vaših dunstera i ispadanja od Šamroka, Zaglebja i ko zna koga još.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

halo-Jadan on,preuzeo ekipu koja je imala dve pobede,dve nerešene i jedan poraz,dakle čovek je preuzeo ekipu posle pet odigranih kola,zaostatak za vodećim sigurno nije bio 10 bodova tačnije bio je 4 boda eto kakva je liga.Ljudino pričaš o Apoelu to je ovde Crvena Zvezda,nije on preuzeo neku srednju ekipu.Posle pet kola Aris 12,Apolon,Pafos 11,Omonija 9,Apoel 8 bodova eto on se borio za opstanak,inače liga ima 14 klubova.Prvu utakmicu je odigrao nerešeno,onda mu je u 5-6 kola svirano 5 penala,do desetog kola bio je treći bod iza Arisa i čini mi se 5 bodova iza vodećeg Pafosa,u 14 kolu je bio prvi a ima 26 kola,imao je vremena da napravi bodovnu razliku što je na kraju uradio.Imao je čini mi se 8 bodova prednosti nad Arisom u jednom momentu i to je ispustio i sad zaostaje 3 boda,bruka i sramota.U šest kola plej ofa ima 5 osvojenih bodova,5 nerešenih i jedan poraz,dakle nema pobedu,o čemu ti pričaš,Aris 14 bodova u šest kola u plej ofu od mogućih 18 do sada.Čovek je ispustio već vidjenu titulu,zreo za otkaz,umesto toga oni mu produžuju ugovor,ne zna se ko je ludji,on ili oni,ali da ne trčim pred rudu ima još 4 kola do kraja,možda i osvoji,moraju i ovi neku kiksnuti....
@

@slaba odbrana

pre oko 1 godinu

jos jedno koloe ostalo
@

@1346

pre oko 1 godinu

svaka mu cast za tih 12/12, gde je samo Spartu pRag madigrao. Mogu samo da zamoslim gde bi ste danas bili da sudija nije pokrao Krasnodar!