Kros: Kostićev odlazak ozbiljan udarac za Ajntraht

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.08.22. | 17:01

Prvi kandidat za zamenu Ola Solbaken, javlja Bild

Svi vide i svi su savršeno svesni koliko će Filip Kostić nedostajati ekipi Ajntrahta. Posle utakmice Superkupa Evrope o tome je govorio i Toni Kros, vezista Real Madrida.

On je poručio čelnicima kluba iz Frankfurta da će morati pod hitno da reaguju i dovedu adekvatnu zamenu...

Izabrane vesti

"Kostićev odlazak je veoma ozbiljan udarac za Ajntraht. Po meni on je bio najbolji igrač tog tima, ne samo prošle sezone. Ne znam da li će dovesti nekoga na njegovo mesto, ne bi bilo loše... U tom slučaju imali bi ekipu koja može da nosi sa najboljima u Ligi šampiona".

Osvajač Lige Evrope uveliko radi na angažovanju levog spoljnjeg. Prvi kandidat za tu poziciju je Ola Solbaken (23) iz Bodea. Njegova tržišna vrednost je samo 2.000.000 evra, a na 78 utakmica za norveški klub postigao je 17 i namestio 19 pogodaka, javlja Bild.

Trener Ajntrahta Oliver Glazner takođe je poručio da Kostićeva zamena mora pod hitno da bude angažovana.

"Nadam se da ćemo dobiti pojačanje na toj poziciji . Kris Lenc definitivno ne može da odigra 22 utakmice do Mundijala po 90 minuta. Nemamo više opcija za levu stranu".

Podsetimo, Filip Kostić je trenutno u Torinu gde se svaki čas očekuje da bude predstavljen kao novi igrač Juventusa. Fiksni deo transfera iznosiće oko 13.000.000 evra.


tagovi

Filip KostićToni Kros

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara