Mladen Krstajić
Mladen Krstajić

Krstajićevih 9/11: Početak klinaca

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.10.18. | 23:35

Selektor Srbije zadovoljan posle 2:0 u Podgorici

Osmeh ponovo stanuje u svlačionici Srbije. Sigurnih 2:0 protiv Crne Gore u Podgorici i prvo mesto na tabeli Grupe C za miran san pred možda i krucijalno gostovanje kod Rumunije. Selektor Mladen Krstajić je zadovoljan. Jedna stvar ga čini posebno srećnim. Možda čak i više nego rezultat.
Ova je utakmica početak klinaca. Ako računamo i Aleksandra Mitrovića u startnoj postavi devet od 11 njih su bili klinci. Totalno podmlađena ekipa. Samo su Dušan Tadić i Antonio Rukavina bili tu iz stare generacije. To je još jedan plus i podstrek za dalji rad“, komentariše Krstajić na konferenciji za novinare.

Izabrane vesti

Ono što mu je zasmetalo je fama koja se pravila uoči meča i sve te priče o utakmici visokog rizika.
Pravimo famu bez pokrića. Utakmica je pokazala, na terenu i na tribinama, da su navijači bili korektni, igrači isto, fajterska borba“.

Vraćamo se dakle na teren...
Očekivao tešku utakmicu kao što je i bila. Zasluženo smo poveli, kontrolisali prvo poluvreme, imali izgledne prilike, uz završni pas bi bila bolja završnica. U drugom smo očekivali da oni rizikuju, krenu ofanzivnije, znali da nas to čeka. Imali smo dve ili tri polukontre i možda smo mogli i ranije da rešimo“.

I sve to, iako pod Goricom Srbija nije igrala u najjačem sastavu, pošto zbog povrede u timu nije bilo Nemanje Matića i Aleksandra Kolarova pre svih.
Oduševili su me moji igrači. Pokazali su karakter. Ovi momci imaju budućnost“.


tagovi

fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara