Komentari na vest

Kunem vam se, nikada nećete videti ništa slično

9

951357

pre oko 3 godine

Ima tu nekoliko stvari. Prva je to da Siti jeste plastika. Sviđalo se to nekome ili ne, činjenica je. Klub je večito tavorio između prve i treće lige dok ga nisu preuzeli Arapi, a onda je krenula berba trofeja. A ni tada nije odmah krenula. Isto je tako činjenica da je Siti sada postao veoma organizovan klub, tj. klaster klubova, i da fantastično rade svoj posao, okupljaju talente širom sveta oko sebe, mnogo pametnije kupuju, tako da su brzo postali veoma dobar i organizovan klub koji igra uzbudljiv fudbal. Rekao bih da je promena u pogledu poboljšanja kvaliteta transfera počela dolaskom Gvardiole, koji je podigao lestvicu prilikom izbora igrača. I ovo govorim kao neko ko ne voli ni Siti ni Pepa. Drugo, Aguero apsolutno jeste zaslužio statuu ispred stadiona. Ne samo zbog tog najbitnijeg gola QPRu, već zbog svega što je uradio za Siti, i jer je bio jedan od najuticajnijih i najvažnijih igrača Sitija u periodu rasta i razvoja tog kluba. Po mom mišljenju, Anri je bio daleko bolji igrač od Kuna, ali to ne menja činjenicu da je Kun imao verovatno i veći uticaj na Siti nego što je Anri imao na Arsenal. Treće, to poređenje sa konkurencijom. Realno, on nikad nije ni imao konkurenciju. Džeko i Negredo su dobri igrači, Jovetić i Žesus solidni, Boni je više one season wonder i nije taj nivo, a Aguero je bar klasa više ako ne i nekoliko klasa više u odnosu na sve njih. Agueraveoma cenim kao napadača, i faliće kada prestane da igra, jer više nema takvih napadača kao što su on i Suarez, koji svojom fudbalskom inteligencijom ni iz čega daju golove. Jedino što se nadam je da neće uzeti tu LŠ koja mu nedostaje. :D
С

ССССС

pre oko 3 godine

Ко још чита твоја мишљења, све си ти сконтао, све си ти у праву, најпаметнији си. Само нас не дави. Или се врати на неки други ник који користиш. Да ли си ти уопште свестан колико смараш и колико је твоје мишљење небитно?
9

951357

pre oko 3 godine

@ccccc - hvala što me pratiš. Like, share, subscribe.

Mr 007

pre oko 3 godine

@951357,vec druga vest danas na kojoj mi citas mislis.Svaka cast.
G

Gost92

pre oko 3 godine

nikad necemo videti slicnu namestaljku kao tada... dva gola u nadoknadi i klasicna sklanjalica kod gola Aguera
9

951357

pre oko 3 godine

Ne volim Siti, ali ne možeš reći da je sklanjalica. Gledao sam utakmicu uživo, QPR je poginuo na terenu. Ako se ne varam, njima su bodovi trebali za opstanak i tim porazom su ispali.
@

@951357

pre oko 3 godine

Nisu ispali, utakmica im je bila totalno nebitna. Ispali su naredne sezone i od tad ne mogu da se vrate u PL.
T

TiP

pre oko 3 godine

Vrhunski napadac, ali ne igrac za velike utakmice, u LS nikad nije resio utakmicu.
D

DELIJA SEVER 1989

pre oko 3 godine

Ovo tebi nije velika utakmica??? Osvojili su titulu ovim golom, ali ti očigledno gledaš samo LŠ ustvari tada verovatno nisi ni živ bio
N

NoName1

pre oko 3 godine

Ta utakmica koju pominjete u startu je verovatno najveća namestaljka u istoriji premijer lige. Čak 5 timova je moglo da ispadne te sezone, a Sitijevom protivniku je samo pobeda garantovala opstanak. I oni su vodili do 91. minuta. Kada su sve ostale utakmice bile završene, ispostavilo se da oni i sa porazom ostaju u ligi. Naravno, primili su dva gola u dva poslednja napada.
D

Džoni90

pre oko 3 godine

To isto možeš da kažeš i za poraz Jugoslavije od Španije (3:4) na Euru 2000-te. Tri puta vodimo, ulazimo u završnicu sa 3:2, završava se utakmica Slovenija-Norveška i postaje jasno da idemo dalje čak i ako izgubimo. Istog trenutka pravimo penal da ovi izjednače, par minuta kasnije ostavljamo trojicu same kao duhove na 16 metara i eto magičnog preokreta za Španiju tako da i jedni i drugi odu dalje. Zlobnici bi rekli da je QPR platio tako što je odmah sledeće sezone ispao iz EPL i više se nije vraćao, a Jugoslavija je odmah u sledećoj utakmici popasla 6 komada od Holandije i više nikada nije videla EURO - čak ni kada joj je poslednja prepreka u kvalifikacijama bila raspala Škotska na domaćem terenu.

Falični Tom

pre oko 3 godine

A da ne spominjemo da je sledeće sezone nekoliko sitijevih igrača otišlo na pozajmicu u QPR.
T

Takoo jeee

pre oko 3 godine

Imao kvalitet za Real, Barsu, Bajern, CelziJuve i proveo vek u malim klubovima, ez imena nekog , da su to bivsi sampioni evrope, vec neki arapski proizvodi..Naravno Atletiko nije to ali nije ni bivsi sampion evrope, do duse igrao je finale interkontinetalnog kupa umesto Bajerna i pobedio je juznoamerickog sampiona, ali to nije to, nisu je osvojili kao sampioni Evrope vec viceprvaci...Karijera ode cas posla a ti ne vidis klubove o kojima si mastao sigurno celo detinjstvo...Uzeo bi pare i tu da je bio a ne samo u Sitiju...Videce kad zavrsi karijeru,zazalice sigurno, kad imas toliko novca o novcu vise i ne mislis... Jedan je Zlatan Ibrahimovic, jedan jedini..Malme i Paris SG vicesampioni Evrope, pa onda velikani i bivsi visestruki svetski i evropski prvaci... Ajaks, Barselona, AC. Milan, Inter, Manchester United, pa i veliki Americki klub LA Galaxy...Jeste da nije osvajao usati trofej sa spomenutim ekipama i klubovima ali je igrao sa puno uspeha u istim..Ps.nije ih ni Aguero osvajao...
G

GosTn

pre oko 3 godine

Jedino sto si tačno napisao, jeste da je bio kalibar da igra u kom god je klubu hteo. A da će zazaliti zbog svoje karijere, totalna glupost. Šta će čoveku više u karijeri od toga što je ispisao stranice istorije jednog kluba, i gde će ostati upamćen po ovom neverovatno golu, koji stvarno ne verujem da će se ikada ponoviti, i gde će dobiti bistu ispred stadiona. Ima li većih počasti? Šta sad ako nije osvojio ligu šampiona, nije ni prvi ni poslednji veliki igrač koji nema to dostignuce i sam si naveo Zlatana kao jednog od tih... Nisam fan Mančester Sitija, ali definitivno je Siti trenutno jedan od najboljih klubova u evropi, a na tom putu da postane to, jedan od najzaslužnijih je bio Kun. Tako da stvarno mislim da se neće kajati ni u jednom trenutku. Pritom iz Sitija neće otići u mali klub, siguran sam, ima u njemu još fudbala za velika dela. Pa mozda i Ligu Šampiona da uzme. I da ne odbacimo nikako mogućnost da ove sezone sa Sitijem osvoji LŠ.
T

Takoo jeee

pre oko 3 godine

Sve si rekao kao sto i ja mislim ali u jednom se ne slazemo...Dobice picast i bisru kako ti kazes , ali os malog i kako sad vecina naziva Siti plasticnim klubim...Za aguera su klubovu koje sam spominjao, lepse je igrati u tim klubovima nego uzeti tu ligu sampiona...Bar jd iato ako jista.
P

Pantela24

pre oko 3 godine

Ovo me podseća na prepucavanje ko je ukrao titulu Zvezda ili Partizan? Real nije plastika? Zašto? Po meni reč plastika se odnosi na klubove koji nemaju nikakvu istoriju i u koji igrači dolaze isključivo zbog para. City čiji nikako nisam fan, ima istoriju pogledajte kada je osnovan. Da bi nizao uspehe potrebna su naravno sredstva. Real je i dan danas najmoćniji klub finansijski, najotrovnija svlačionica, večito ko ima veću platu, upumpavaju pare u klub i država i kraljevska porodica. PSG je plastika veća od City-a trenutno. Jer Siti je taj deo prošao, polako stvaraju ugled šampionskog tima, tima u koji igrači žele da dođu ne samo zbog para, nego da postanu bolji igrači i da osvajaju trofeje. A već imate neke igrače koji su dugo u klubu, tj. razvila se ljubav prema klubu, a ne isključivo pare. Tako da nadam se da će moj Liverpool uzeti LŠ. A Agueru svaka čast! Majstor zanata!
G

GosTn

pre oko 3 godine

Ma i ja se nadam da ce Lvp da uzme. Nego me iznervira kad se ova nekkkoo i izlupeta. Kao Aguero će da žali zbog svoje karijere... xD
l

lafarge

pre oko 3 godine

svi znaju gde su bili 11. septembra 2001... ja znam gde sam bio dok je aguero zabio gol... zivo se secam, kuci sa lepsom polovinom, ona kuva, ja u dnevnoj, televizor pojacan kad nisam ogluvio a posle utakmice na setnju i pice, da se malo oporavim valjda... jedan od najvelicastnijih momenata u istoriji fudbala... mi pravi fudbalski ljubitelji, ovaj momenat nikad necemo zaboraviti... pisam sve americke sportove, ovo je ono pravo, fudbal je cudo, fudbal je cista emocija... srecno aguero !
G

Gagula

pre oko 3 godine

Bila bi fora da osvoji city ove godine samo zbog aguera bi mi bilo drago najvise da podigne i da ode iz citija kao sef
T

Travis Bickle

pre oko 3 godine

Ja koji prezirem Siti iz dubine duše, uvek se naježim kad čujem Agueroooooo, zaista najveći trenutak u istoriji Premier Lige. Šteta je što odlazi Kun, da je malo manje povreda bilo, verujem da bi rekli da odlazi najveći špic u istoriji Pl, ali i ovako je jedan od najvećih i čovek koga niko ne može da mrzi. Gospodin Kun Aguero.
M

Mitt

pre oko 3 godine

Klasa, u top 5 igraca od kako ja pratim PL 2000/01
h

hahahahahh¹

pre oko 3 godine

Najjaci