Komentari na vest

Kurtoa poslao poruku Ančelotiju preko TV-a: Moraćemo da popričamo o taktici

A

Apis1917

pre oko 2 godine

Barselona nije imala ni jednu tešku utakmicu sem s Napolijem i sad se Realom,ostalo su timovi landara pišore a druga stvar je da ljudi odmah upadaju u ludilo,aaaa,Barselona se diže iz pepela,pravi se nov projekat,nije tačno,sve je ovo isuviše rano jer kad ih neko bude opleo u L.E. ima da ih vrati opet u Novembar.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

U redu shvatili smo da je Jović bio na terenu Real bi pobedio 5-4.Anćeloti nema pojma itd........
@

@krojf

pre oko 2 godine

Opet ti i tvoja svađa sa logikom. Možda ne bi pobedio, ali svakako ne bi bio ni ponižen. Ne možeš da igraš fudbal na vrhunskom nivou bez napadača. To može samo Siti i niko više. Bilo ko drugi mora da ima napadača. A ne možeš da izađeš na El Klasiko bez napadača i da ti zadnji vezni glumi ofanzivnog igrača a krilo napadača. Kad imaš napadača, imaš nekog ko može da ti zadrži loptu, otvori prostor, postigne gol. Kad nemaš napadača, možeš da se slikaš. Pa makar taj napadač bio i Jović. Ne znam što vam je toliko taj Jović kost u grlu, je l' toliko ne možete da mu oprtosite što igra u Realu a iz Zvezde je? Dečko ne bi bio tamo da ne vredi, i to je sve što treba da znate.
B

Buarski dron

pre oko 2 godine

Bolje i sa lažnom devetkom nego sa igračem manje(Jović).
K

K R O J F

pre oko 2 godine

@krojf Stvarno veruješ da Anćeloti nema pojma? Da ne postoji razlog zašto ga ne stavlja među 11?
L

Lažni car

pre oko 2 godine

Ima jedan u našoj ligi, reći ću samo prvo slovo, a svi će znati ko je.... GOBELJIĆ. E sve jedno je imati ovog Vinisijusa ili ovog gore u timu. Udri po lopti i trči, a cilj je šta bude. Kakva crna budućnost sa ovim u Realu...
G

Gost12345

pre oko 2 godine

To sam i ja sinoć rekao. Ako oni prave novu ekipu oko Vinisijusa, nemaju šta da traže. Priroda mu dala sve samo ne kliker u glavi. Ima odlične fizikalije, veoma dobru tehniku, još kad bi umeo da donosi odluke na terenu i da ima odlučnost dovoljnu za Real... On je igrač za Sevilju recimo. Taj nivo. Dovoljno dobar za vrhunske klubove, ali ne i za najveće.
G

Gost1717

pre oko 2 godine

Kada nece Jovica da stavi u tim..decko ne igra uopste, a prozivaju ga..gde je sinoc Viljnisijus i sl..oduvala ih Barsa. Kad Jovketa ubaci posle vise meseci neigranja, skeniraju mu svaki kontakt sa loptom..inace Real prosek..zavisi od Benzeme samo
G

Gost12345

pre oko 2 godine

I on vidi da ne može da se igra bez napadača...
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Real pod hitno da se otarasi Kurtoe.Problematičan tip unosi nemir i neslogu među saigrače pušta vesti novinarima.Iz tih razloga su ga i najurili iz Čelzija.
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

Da nije njega primili bi brdo golova, covek brani fantasticno.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Slepi Gost Možda i jeste dobar na svojoj poziciji.Napisah razlog zašto su ga prodali u Čelziju.