Kvinsi Menig (©Starsport)
Kvinsi Menig (©Starsport)

Kvinsi Menig o prstu na ustima: Bio sam ljut na sebe, mnogo sam šansi propustio

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.11.21. | 10:29

Posle pogotka na gostovanju kod Voždovca

Pritisak je uvek na strancima, oni su tu da prave razliku. I mada početak Kvinsija Meniga u Partizanu nije bio lagan, poslednje utakmice ohrabruju pred nastavak sezone. Holanđanin je u pobedi nad Voždovcem postigao lep gol i asistirao Rikardu Gomešu za 2:0 i tako crno-belima utabao put do pobede od 3:0.

Gol je slavio sa prstom na ustima i rukama na ušima, kao da je kritičarima pokušavao da kaže da je vreme da zaćute. Međutim, u izjavi za klupski sajt 26-godišnji krilni fudbaler kaže da je najviše ljut na samog sebe.

Izabrane vesti

Što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, jer sam ranije propustio mnogo šansi i sad je konačno sve došlo na svoje“, kaže Menig uz napomenu da je ovo samo prvi korak.

Koliko će on značiti zavisiće od narednih.

U fudbalu je sve u kontinuitetu i tako moram da nastavim, nema stajanja. Ostalo je još nekoliko nedelja do kraja, a nas kao i do sada čekaju utakmice na kojima je glavni fokus. Prvo u utorak idemo u Niš da obezbedimo prolaz dalje u kupu. Sve vam je poznato: rad, rad i kontinuitet“, završio je Menig kratko izlaganje.



tagovi

Kvinsi MenigFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara