Komentari na vest

Kvoruma će sutra biti, izbora u FSS neće

m

mesina

pre preko 1 godinu

evo ja predlažem Šajbera,da komšinice iz Ljutice Bogdana budu zadovoljne.
D

Dusseldorf024

pre preko 1 godinu

Upliv politike u sport,sve se radi da Nedimovic dobije funkciju!
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Pa ako nije danas bilo vecine, znaci da je doticni i nema, a kako nema drugog kandidata trenutno, logicno je da se sve odlozi i budu izbori kada bude vise kandidata, pa ko pobedi. Inace najbolje neostrašćen kandidat da bude..msm sto se tice Zvezde i Partizana..
e

esex

pre preko 1 godinu

Vidic predsednik,ivanovic zamenik,krasic gs npr..mogao bi i sale ilic sa njima al on je izabrao trenersku karijeru.
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Lep ti je predlog ali Vidic je Jos mlad nema Jos ni 75 godina,njegovo vreme tek dolazi. Ili da ponovo menjamo statut pa da Bjeki urucimo sat sa posvetom i posaljemo ga u penziju.
D

Direwolf

pre preko 1 godinu

Надреално је да гробари подржавају човека који је продао утакмицу Макаби Хаифи и тиме изазвао највећу бруку ФКП у историји. Да не помињем да је његова кандидатура нелегална и због његових година.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Verovatno mislis na Makabi Petah Tikvu…
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Ko ga podržava, Bjeković je od 2018 godine i nijednom se nije oglasio na sve što se dešavalo zadnjih godina u prvenstvu. Glavno da lice sa poternice uredno radi i daje izjave a kad mu dođe poziv za sud, uredno ima svaki put papir da nije zdrav i da ima zdravstvene probleme.
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Jel se pamti Tole, to ne pamtite !? Mrak a svetlo nigde.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Ovde ima puno lupetanja. Bjeković je izmenio statut u tolkoj meri da je praktično on jedini mogući kandidat. Ne može Nedimović jedino da se opet menja statut.
G

Gost344a

pre preko 1 godinu

Samo prinudna uprava od strane UEFA-e i strane sudije...na 5godina ( mozda i duze)! FSS je leglo kriminala, mafije, pretnji, ucena...
S

Sve sto bilo je

pre preko 1 godinu

Znaci I opet su uspeli. Zvezdina klika na celu sa Tvorzom us pela je i ovo da srusi, jer nije njegov covek na celu. I zivi bili pa videli i dovesce ga za par meseci.Znaci njima je sve dozvoljeno, jer protok velikih para ide kroz FSS. Kad su ovo uspeli, sve ostalo je laganica. Mislim na Ligu, Sudijsku,Igracku organizaciju.Potpuna kontrola, kao uostalom i politika.Rade sa nasim zivotima kako im se prohte. Ali buducnost je nesigurna , ko zna sta donosi sutra. Ovo u Ukrajini ce da odredi buducnost, tako da ova klikai ce da navija za Ukrajinu i status quo. Ali tu je i meda Vladimir, moze biti povratka na pravdu. A onda.. Doobro pamtim sve...
1

1346

pre preko 1 godinu

Koje plitko razmišljanje. Ako sukobi eskaliraju van granica Ukrajine neće biti fudbala ni kod nas ni na kontinentu neko vreme a možda i nikad. Tvoj Partizan će biti prvak usred trećeg svetskog rata pa ti pamtiš sve?
G

Get

pre preko 1 godinu

Davno ne videh besmisleniji komentar, svaka cast.
1

197

pre preko 1 godinu

Najveći protok novca ide reko Olimpijskg komiteta, a tamo Zečević vedri i oblači skoro 30 godina!!!!
G

Gost 4-ti dan

pre preko 1 godinu

Ako Wolverhampton može biti menadžerski klub, zašto mi ne bi mogli biti menadžerski savez? Falji Ramadanija za predsjednika!
h

hypocrisy

pre preko 1 godinu

Zamislite vi to da neko napise da je tuzan dan zato sto nije izabrana ova osoba za predsednika FSS. A kao svi zele dobro fudbalu u Srbiji
b

barranjacccccccc

pre preko 1 godinu

Napraviti kompletan remont fudbalskog saveza I ko god ima preko 6 banki, zlatan sat I ćao zdravo. Pazi jedan Vidić ne može da se kandiduje za predsednika zbog papirologije 😂 Kao mora neko od džabalebaroša iz saveza jednog Vidića da kandiduje 🤦‍♂️
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Big Lips je odredio da Nedimovic bude taj, pa taman nas izbacili sa prvenstva. Nije tu pitanje reprezentacije, nego ogromne love, i naravno, da FK iz najdubljeg stadiona na svetu ima zaledjinu debelu.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

A Bjekovicem bi bio prezadovoljan jel da!? Covekom u dubokoj penziji, ostrascenim partizanovcem…e pa ne moze! Cak i vi ste ga terali iz svog kluba, a sad je kdbednom dobar… samo se vi vadite na vrh drzave, da vam nije tih istih ne biste se no ovo malo radovali u mucenoj Konferenciji!
P

Pametan si

pre preko 1 godinu

ko' pcelica Maja .
g

gosttttttttt

pre preko 1 godinu

Da da vrlo mucan dan evo bas Sergej, Tadic, Mitrovic i Kostic su se toliko potresli da razmisljaju da otkazu odlazak na svetsko prvenstvo. Pre ce biti da je mucan za novinara koji je ovo napisao i za klub za koji navija, za fudbalsku Srbiju sigurno nije. Mucan i tuzan dan bi bio da je izabran covek, dokazani mrzitelj i lopov, kojem je mesto vise na robiji nego u penziji zaseo u fotelju FSS-a.
K

Karadžiću odlazi

pre preko 1 godinu

Da li je Tomislav Karadžić dio "aktuelne garniture na vlasti"? Na osnovu čega i kolika mu je plata?
d

daLi

pre preko 1 godinu

Da li je Dulo Vujosevic bio na osnivačkoj skupstini aktualne vlasti?
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Zar nam je zaista potreban taj FSS? Volontersko društvo bi moglo obavljatii isti posao bez lopovluka i skandala
F

Fiat

pre preko 1 godinu

Jedini pravi kandidat bi trebalo da bude Lane Jovanović, i da večiti i svi ostali stanu iza njegove kandidature.
M

Ma ne

pre preko 1 godinu

moze nije iz Partizana,kako ne shvatas? A mora da ima bar 75 godina.
G

Gist

pre preko 1 godinu

Sve ovo pred svetsko prvenstvo, sve ovo kad konacno imamo reprezentaciju koja igra, ovo je velika bruka, velika sramota, niti znam niti hocu da znam sta se desava, ko je kriv, zvezda, partizan, crveni, plavi, crni, ili beli, ko god je ovo napravio nema mozga, ko god je umesan ne mari taj ni za fudbal ni za srbiju, prazne price, vecita prepucavanja vecitih pod strogom kontrolom vlasti, koji i kad su jaki lice na kante u evropi a ne na klubove, jedna pobeda protiv ozbiljnog kluba na svakih deset godina, ali bi zato da postavljaju i smenjuju funkcionere po svojoj volji, reprezentacija treba i mora da bude daleko iznad toga, nesto sveto, oni su ti koji na naj visem nivou treba da predstavljaju ovaj narod za koji igraju, samo sto to ovaj olos nasih tako velikih i uspesnih klubova izgleda ne razume
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

To o pebedama protiv velikog kluba van granica Srbije pričajte u svoje ime vi je nemata pola veka, a i duže.
G

Gist

pre preko 1 godinu

Koji vi, ne navijam ni za zvezdu a ni za partizan, od naseg fudbala jedino pratim reprezentaciju
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nego sta radi Nikola Zigic?
B

Bent

pre preko 1 godinu

Ladi jaja u španiji
T

Ti si kao Magijaa

pre preko 1 godinu

Lepo vam je Terza rekao, ovo vam je poslednje upozorenje :))
O

Okečuke

pre preko 1 godinu

Sutra bomba "VULIN NOVI SELEKTOR".
X

XD

pre preko 1 godinu

Kokeza kapiten! :DDDDDDDDD
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Pobeda! A onda na prolece - normalni kandidati i IZBOR. Ako postoji samo jedan covek onda to nisu izbori vec diktatura. Posebno matorac od 75 godina koji mrzi sve sto nije crno-belo.
J

Jodas

pre preko 1 godinu

A sto momce ovi sto blokiraju nenadjose jos jednog kandidata?
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

@jadas Zoto što je izmenama statuta mesecima unazad praktično doveo do toga da on jedini ispunjava uslove za kandidata.
D

Dinara91

pre preko 1 godinu

Vidic, ivanovic, sasa ilic... Nek bude mlad covjek postovan koji dolazi iz fudbala, apsolutno me ne zanima iz kojeg kluba imamo mi te legende koje su postovane sa svih strana za koje niko nemoze reći da nemaju pojma koji ce uvesti infrastrukturu potrebnu koji su uzeli u karijeri vise para nego sto bi kao funkcioneri u savezu mogli stvarno nije teško, niko nezeli da vidi toleta i slične
d

dejanera

pre preko 1 godinu

@Dinara 91 A sta mislis imaju li Italijani, Spanci, Nemci, Holandjani, Francuzi po neku legendu? Ja mislim da nemaju ni jednu jedinu. Jer mora da je tako cim su im predsednici saveza Noel Le-Gre (Francuska), Djankarlo Abete (Italija), Luis Rubijales (Spanija), Mihael van Prah (Holandija), Fric Keler (Nemacka) ili Vilijam, vojvoda od Kembridza i buduci kralj Britanije, koji je predsednik Fudbalske asocijacije Engleske! Kako to njima ne pade na pamet da za predsednika svojih saveza ne postave neke od svojih legendi nego ekonomiste, biznismene (Keler citav zivot radio u svom restoranu i vinariji), Le-Gre (pise i da je politicar?!?) Ovaj Rubijales jeste bio fudbaler ali najdalje sto je dogurao je Levante pa tesko da je nekakva legenda. Dok je ovaj Abete cist politicar! Cak je bio i clan parlamenta Italije kao clan Hriscanskih demokrata. Sada je i treci podpredsednik UEFA! Dakle ne smeta nikome sto je neko politicar nego kako je postavljen na to mesto. Samo u levim drzavama ako si politicar ne smes biti nista drugo! I samo kod strucnjaka kao sto smo mi saveze treba da vode neki Suker (Hrvatska), Savicevic (Crna Gora), Piksi, Terza, Pantelic ili Bjekovic kod nas i razni takvi strucnjaci koji su bili odlicni fudbaleri ali voditi savez nije isto sto i postizati golove, driblati, uklizavati ili braniti! 99% fudbalera nisu zavrsili neku ozbiljnu skolu! I sad treba da vode organizaciju od ko zna koliko hiljada klubova, liga, da se razume u ekonomiju, da se razume u pravne poslove, da moze i da progovori i gde treba i kako treba (znaci da poznaje i diplomatski "jezik").
S

Statler

pre preko 1 godinu

Šta znači "legenda"? Je li to neki privilegovan status u društvu koji po definiciji obezbeđuje određene pozicije? Zašto na čelu saveza moraju biti "legende" koje imaju jedva završenu osnovnu školu ali su dobro šutirali loptu? Zar nije logičnije da to bude neko ko je obrazovan, sposoban i ko ima jasnu viziju šta treba da radi? Nekoliko decenija unazad na čelu saveza smo imali "legende" i dokle smo dogurali? Savez je postao leglo kriminala najgore vrste.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

@Dejanera pa ne vidim nešto da Hrvatima ide loše otkako je Šuker tu. A kod nas se smenjuju političari, šoferi i ostali pa nema napretka nigde.
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Iz koje stranke je Bjekovic? Koje je on prestizne fakultete zavrsio? I odluci vise jel Bjekovic zvezdin covek pa gura zvezdu ili nije pa ga zvezda rusi?
d

dinara91

pre preko 1 godinu

@dejanera Nismo mi jedini na svetu koji imaju te probleme sa korumpiranost ma da se često dobije taj utisak kako je preko sve med i mleko, to sto je hrvatima suker a svabama fric keler ajd sad ti reci ko pravi bolje rezultate stime da je njemacka drzava od 85mio stanovnika a hrvatska ima oko 3mio. Nisu ljudi iz sporta garant za uspeh ali nije ni neki konobar sponzor neke stranke i slični, covjek iz sporta ti razume sportsku stranu a covjek sto nije iz sporta mozda nerazume nijednu stranu, uglavnom ove druge sorte smo sad dosta probavali, ovdje se neradi o uspehu reprezentacije vec o fudbalskoj infrastrukturi u nasoj zemlji i njenom razvoju. Svi koji smo igrali fudbal znamo da ovdje bukvalno svako selo ima barem jednog velikog majstora u svojim redovima treba to forsirati terene docerati ovo ono...
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Neka bude neko od vođa navijača Zvezde predsednik FSS. Tako je najbolje.
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

Mislim da je bolje rešenje onaj vaš roštiljdžija iz Ritopeka... 👍
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Или још боље Петрић. Саво је био тренер Партизана и потпредседник ФСС, време је да Петрић буде тренер и председник савеза. Може и опет Толе, има само 90 година.
G

Gost mm

pre preko 1 godinu

A zasto ne bi bio Vidic? zasto ne bi bio Bane Ivanovic? Zasto ne bi bio Sale Ilic? Ma zasto na kraju ne bi bili sva trojica u savezu? Svima po funkcija???? Dosta propalih matoraca,lop..., mafij....!!!!! Dosta onih koji su nam unistili sve,koji su nas doveli da se mrzimo,ubijamo,koje god boje oni bili!!!! Hajde malo da se svi dozovemo pameti! Jesam delija,OKORELI ali sutra bih potpisao i ja i 99% delija da predsednik bude Sale Ilic isto kao sto bi 99% grobara potpisali da bude Nemanja Vidic ili svi mi da bude Bane Ivanovic! Pa ko se ne bi slozio da nam FSS vode Vidic,Ilic,Ivanovic i ostale nase legende koji su pre svega LJUDI!!! Koji NIKADA NIKOGA NISU UVREDILI?! Koje postujemo svi i vi grobari i mi delije!!! Taj Sale je veliki grobar,ali nikada nije uvredio ni jednog zvezdasa,uvek je isticao da postuje Zvezdu,delije....Bas kao sa druge strane Nemanja Vidic! Dajte ljudi mlade i poznate i priznate ljude u svetu fudbala! Da mogu,sutra bi otisao u FSS i sve bi ih naglacke izbacio napolje i dao im dozivotnu zabranu da pridju FSS!!!! I na sve funkcije bih postavio i crveno i crno bele legende da zajedno rade da zajedno gradimo jaku ligu,jaku reprezentaciju i zdrav fudbal!!!! pa na svaku funkciju staviti i nasu i vasu legendu,neka nam pokazu kako se postuju nasi najveci,neka nas nauce nesto! Ljudi,toliko legendi imamo i jedni i drugi,sramota je da nam fudbal vode razni Karadzici,Bjekovici,Kokezi,Toncevi i ostala ba.ra! Hocemo napred? Hocemo zdravu ligu,zdrave odnose,zdrav fudbal,fer i korektno za sve? Pa jel' mozemo? MOZEMO! Jel' imamo koga? IMAMO!!!! Pa dajte im ljudi da rade,vratite ih tamo gde im je mesto! Nece delije savez u kojem su svi zvezdasi,nece ni grobati savez gde su svi grobari,svi zelimo samo jedno,da nam i u klubovima i u savezu sede legende koje ce da se bore i za crne i za crveno bele i za sve nase klubove i reprezentaciju podjednako! Ako ima 20 funkcija,neka bude 10/10 ali ce svi ti momci da se postuju i da zajedno guraju sve za dobro svih nas! Dosta je bilo mafije,dosta je bilo lopova ljudi,hajde da jednom oteramo sve,hajde da ta mesta popune ljudi koji to zasluzuju i nasi i vasi zajedno! Srbija moze bolje,Srbija ima bolje i Srbija zasluzuje bolje bas kao i mi i sa jedne i sa druge strane brda! Koliko imamo Ivanovica,Vidica,Ilica? Mnogo! Vreme je da im pruzimo sansu,a oni zele imaju i volje i znanje,samo ne mogu da dodju na red od raznih KOKEZA,toleta,Bjeke i Tonceva!!! Ne damo savez vise lopovima i mafijasima! Legende u FSS,legende u nasim klubovima,to je ono sto zelimo i dok toga ne bude bilo,nece biti ni fudbala!!!!
0

0007

pre preko 1 godinu

Sve se placa ,sve se vraca.Setite se samo kako je na prethodnim izborima isti taj zloupotrebio polozaj i izminirao Marka Pantelica za izbor predsednika FSS.
G

Gost11

pre preko 1 godinu

Novi predsednik FSS-a posle Katara ce biti Branislav Nedimovic, zapamtite ovaj komentar.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Moguće. Pošto se bratiji kopača sa severa ne svidža Bjeković jer je iz Partizana AV mora da im izađe u susret.
K

Kumovi Vrbas

pre preko 1 godinu

Politicar da bude predsednik SNS, jesi li ti normalan pa zato su dosli ovi iz UEFE I FIFE. Tunis izbacuje sa svetskog prvenstva upravo zbog politike.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

I sta ce mo sad.
@

@gostdjape nepismeni

pre preko 1 godinu

Ni sta 😜
3

34- titula

pre preko 1 godinu

Nikakva atmosfera pocepana nije , nema potrebe za tim naslovima, kratko i jasno, Uefa sama po sebi kaze da ne moze biti izabran presednik stariji od 70 godina, kratko i jasno kraj, samo jedan od razloga. Drugo, ovolke godine se ceka da se izabere i sad 15 dana pred svetsko mora, pa nece da moze gospodo crno bela, da bi se optuzila druga strane za sabotiranje, na stranu sto znamo svi ko je i kakav Bjekovic, necu paradajz, crvene je boje... Mora bre da se cuje glas i da se pita najveci klub na ovim prostorima, kome se ne svidja neka ide iz zemlje, tako je kako je.
P

PD

pre preko 1 godinu

Pa što taj tvoj klub nije predstavio svog kandidata? Inače ne bi bilo prvi put da reprezentacija a i sama Srbija ispaštaju zbog čuvara " Srbstva" , mada to tebi i tebi sličnima nikad nije bilo bitno, zna se šta je vama samo bitno. A ta priča na da kome se ne svidja nek ide iz zemlje je toliko bezveze da ne vredi ni komentarisati niti ti objašnjavati zbog čega je glupa. Sportski pozdrav
J

Jovan Jovicc

pre preko 1 godinu

Jel to onaj cuveni klub koji je preteca fk jugoslavije ci je osnivac bio krcun,drazin ubica,i klub koji kad je osnovan svoku prvu utakmicu odigrao u albaniji.Jel taj klub pominjes,klub na cijem je celu covek sa interpolove poternice i on hoce da se pita nesto u fss.Sta je on pa da se pita nikad loptu nije sutnuo ugasio standardni klub koji je igrao evropu cuveni Ofk Beograd ili da se mesaju razni Vucelici i Vazure koji isto kao i doticni gospodin u zivotu sutnuli loptu nisu
n

nikako

pre preko 1 godinu

Bogme zbog srpstva nikad nije unizavan fudbal, ali zbog jugoslovenstva nam je osakaćen fudbal , evo primer, pre su za reprezentaciju morali da igraju iz svake drzave, znaci ne zbog kvaliteta vec zbog mira u Jugoslaviji. Zbog srbstva ne.
T

Ton

pre preko 1 godinu

" Najveci" klub da se pita ? Evo ja pitam koliko ima igraca taj najveci klub trenutno u reprezentaciji, igraca koji su izborili plasman u Katar. Iz skole malog kluba su : Milinkovic, Pavlovic, Lukic, Zivkovic, Radonjic, Vlahovic i jedan ne tako "bitan" Mitrovic. Igraci koj su igrali a ne popunjavali broj. Da su igrali igraci najveceg kluba, sad bih igrali baraz sa F. Ostrvima. Taj rang. Kako imate obraza da se javljate.
D

Dr. Mr.

pre preko 1 godinu

Ton... Nabrojao si 7 igrača iz reprezentacije koji su igrali u Partizanu, čak si uzeo i Radonjića u izbor. Nema veze, ako si, iako je on igrao i u Zvezdi. Ali reprezentaciju čine preko 20 igrača. Koji igrači su u onih 15 koje nisi naveo???
T

Ton

pre preko 1 godinu

Dr. Mr. Nisam rekao igrali u Partizanu, nego su iz SKOLE malog kluba. Znaci od njih je igrace napravio pokojni cika Trba . Da i taj Radonjic je prosao tu skolu i tu je naucio fudbal. Ostalih 15 ? pa rekao sam, igrali bi neki baraz sa Farskim Ostrvima za neku cetvrtu ligu nacija, a ovih 7 igraca vodi ovu reprezentaciju i na Evropsko prvenstvo posle 24 god. Samo da ih povrede zaobidju.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Дајте неког неутралног ко није корумпиран. Пада ми на памет Бане Ивановић.
S

SremacSM

pre preko 1 godinu

Pogodio si da će biti Mitrovčanin, plus Bane, ali ne Ivanović...
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Predsednik ili Bjeka ili Rasim-a to je sunovrat srpskog sporta u najavi. Posteni fudbalski radnici su odavno spreceni da budu u bilo koje institucije. Nije tajna da je to sada najveci izvor prihoda i mnogi su umesali prste. Onaj koji je doveo pa smenio Kokezu opet pravi sablon kako da se lova okrece. Nasa liga je oduvek pod lupom Evrope, javna tajna. Ni interpol ne moze tu nista!!!!!
a

asi

pre preko 1 godinu

Po borbi za mesto predsednika FSS izgleda da i Zvezdi i Partizanu je to presudno mesto u timu za osvajanje titule.
z

zajec

pre preko 1 godinu

Nikada necu zaboraviti naslovnu stranu jednih nasih novina pre nekoliko godina. Na naslovnoj strani je bila sledeca slika: raka(iskopan grob) a u tu raku koja je bila oblika nase drzave gledaju tole,bjeka i zeka. Bio je mislim jos neko na toj slici. Bio je i veliki naslov tipa ovi ljudi su sahranili srpski fudbal. I niko nista nije naucio iz tog perioda. Period kada nismo otisli na sp ni na evropsko a klubovi nam ispadali u kupu uefa posle prvog ili drugog kola
d

darkok

pre preko 1 godinu

ne laži,otišli smo na SP tada sa Radomirom Antićem,tada je Partizan ušao u LŠ upravo je to zvezdašima i smetalo kao što vam i danas smeta da neko vodi savez a da je iz Partizana važno da je Miljanić vodio savez 40g tada vam bilo sve potaman
@

@darkok

pre preko 1 godinu

Bili smo na sp 2014. u Brazili?
1

1346

pre preko 1 godinu

@darkok Jedno Svetsko prvenstvo. Sa druge strane drugo na koje nismo otišli 2014. i propušteno EP 2016. O Partizanu i Ligi šampiona sa šest poraza i dva data gola dovoljno je reći bruka a ti se još hvališ s tim vašim učešćem.
M

Mizani

pre preko 1 godinu

Bjekovic je simbol propasti naseg fudbala. Takav ne moze da nas vodi u buducnost. FSS treba da vodi neko ko je neutralan, npr. sta fali Miloradu Mazicu nasem proslavljenom sudiji ili tako nekom fudbalskom radniku koji nije usko veza ni za Zvezdu ni za Partizan?
D

DS1989

pre preko 1 godinu

@Mizani Pa druze meni su Crnogorci i Srbi braca, isti narod. Politika vam je razlupala mozgove poceli ste svoje da mrzite...
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Prosečni klub je realno Partizan, Zvezda je za taj prosečni klub svemirski brod. Pomaže se i jednima i drugima i pa kako ko iskoristi.
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Je.em mu m.ter, jel moralo to sad da se zakuvava pred pocetak Mundijala. Taj olos iz FSS, ti paraziti, ti profesionalni grebatori moraju sve da upropaste. Garantujem da je taj fudbalski savez najprljavija organizacija u drzavi. Dileri heroina im nisu ravni. Neskolovani, a alavi na pare. Imaju izbore sa jednim kandidatom. Pa sta je to? Kakva je to farsa? I predsednik obavezno iz Crne Gore. I tako generacijama. Dosta bre tih Crnogorskih kadrova, nek idu tamo u ono stijenje da rukovode. Sta smo mi ovde nesposobni da izaberemo naseg coveka? Sto ne moze Bane Ivanovic da bude predsednik Saveza? Ili Nemanja Vidic? Ili Lane Jovanovic? Ljudi od integriteta beze od te kaljuge kao djavo od tamjana. Ali zato su tu Bjekovici, Karadzici, Terzici... oni se ne stide valjanja u blatu. To je njihovo prirodno okruzenje, tu se najbolje snalaze.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Lane ne može jer ne može ni prosto prošitenu rečenicu da sastavi, tako da ne bi ni bio neki napredak, ostali ok ,bilo bi dobro...
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Neka predsetnik bude Predrag Mijatovic gospodin, klasa covek... A ne da savez vodi Bjekovic 75 godina, covek nece da jede crveno voce jer mrzi Zvezdu i asocira ga crvena boja na Zvezdu. To je on izjavio. Vidic izjavi voleo bih da se kandidujem ali mi ne daju? Pa jel to normalno? Dajte Vidica, Mijatovica neke legende fudbala a ne dede od 75 godina. Savez treba da nam vodi Bjekovic, Karasi bata Djora? Ajde bre ljudi okoreli sam Zvezdas i obe bih ruke digao za Pedju Mijatovica ili nekog takvog bas me briga da li je Partizanovac ali da dignem ruke za 75ogodisnjeg iskompleksiranog dedu necu...
M

Mizani

pre preko 1 godinu

Mijatovic nije nas. On je Crnogorac.

Kalimero

pre preko 1 godinu

Jel realno da ce Nedimovica staviti? Sa poljoprivrede na fudbal🙈
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Najbolje Bjekovic da se povuce i onako i ovako se on nista ne pita.Samo se ja onako pitam zasto Zljezdi smeti njihov Covek?Zasto Ljudima iz tog prosecnog Kluba koji bez Pomoci Ministarstva i Sudija nebi kikad nista osvojio,zasto njima smeta Piksi?Da nije mozda i taj Piksi preko Noci postao Grobar ili je mozda zato sto nije hteo da bude uvucen u to Mulje Dr.Mega Trenda? Ili zato sto nece da na Silu postavlja njegove Igraca dabi taj isti sto vece Obestecenje izvuku od tih ispodprosecnih Igraca?Pa sta ce taj Erakovic pored Milenkovica i Pavlovica ,pa taj mali nemoze njima ni Kopacke da nosi
@

@ub

pre preko 1 godinu

Sine, pa i vi ste ga iz plačizana terali motkom! Sad vam je dobar? Ja nisam ni za Terzica nikako, a jos manje za Bjeku! Daj nekog iz Vose, nije mi bitno...samo da nema preko 55 godina! Usput, opismeni se malo...brukas se!
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Evo misljenja "realnog" Grobara. To sto Pavlovic igra u starnih 11 reprezentacije a dve godine nema utakmicu u klubu, to sto smo sve golove u ovim kvalifikacijama primili direktno ili indirektno zbog njega, to nema veze. Problem je Erakovic koji je odigrao 15 minuta za reprezentaciju. A prica o menadzerskim kombinacijama i igracima koji se na silu guraju u reprezentaciju, a vec je zaboravio Partizanove bisere Jovica i Stevanovica koji su toliko dobri da im je u ovom trenutku igranje za Macvu uspeh koliko pojma nemaju.
@

@ububub

pre preko 1 godinu

"nebi" - ne bi... "Nemoze" - ne moze.... Tuzno!
a

ahahha

pre preko 1 godinu

gost gost, je l pratis Salzburg i Ls? Decko prvi postava, igra LS, u Lisabonu ifrao perfekrtno, protiv Norvezana isto... Mani se Erakovica.... Videcemo ga u vecem klubu
G

Goost

pre preko 1 godinu

Bolje je resenje u svakom slucaju Erakovic od onog balvana Mitrovica koji ce nas ukanaliti ako bude igrao na sp.
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima savez sa igrama na svetskom prvenstvu, igrače to uopšte ne treba da zanima, neka oni igraju svoju igru i nema greške, i onako oni iz saveze služe samo da se slikaju.
@

@gost

pre preko 1 godinu

Da putuju sa njima i da zderu i piju!
G

Gost13

pre preko 1 godinu

I da eventualno sazivaju sastanka sa igračima bez znanja selektora da bi ga minirali kao Tole Antića.
2

246

pre preko 1 godinu

bravo delije, zaustavili smo jos jednu cetvorogodisnju agoniju i zlo koje je skoro vladalo pod kojim je drzavni koeficijent skoro pa nazadovao!
r

ranGo

pre preko 1 godinu

ништа од овога не би било да су избори расписани пре почетка квалификација или да си оставили после СП... овако некоме се очигледно много журило.... терзића не подржавам али овде је одреаговао како треба. Можда је против Пиксија али не сме он ту ништа јер је и њега и Пиксија довео исти човек на функције тако може понекад да лане али не сме да уједе....
i

istina

pre preko 1 godinu

od raspada drzave na celu saveza 24 godine su bili Miljanic Stojkovic Terzic i Kokez a 6 godina Tole. Za to vreme Partizan je bio 16 puta prvak. Ako j Tole nam poklonio 4 titule sto ovi nam poklonise 11.Posebno preposteni Terzic.
@

@istina

pre preko 1 godinu

Da, to je vasa izvrnuta istina...
D

Dark22

pre preko 1 godinu

Mogao je vrh Severa da bude na čelu saveza zna se ko je stojao iza vas Mirko, Ivica, sponzori šampiona itd
D

Dr. Mr.

pre preko 1 godinu

Upravo o teme se i radi. Da kad je Zvezdina garnitura na vlasti, ipak se IGRA malo poštenije pa i vi osvajate titule tad. A kad su Partizanovi ljudi na vrhu, Zvezda NIKAD.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Prinudna uprava u FSS od strane UEFE, ali i u Zvezdi i Partizanu je jedino rešenje za za spas srpskog fudbala. P.S. Piksi, pošto je očigledno izbojkotovan, da spase obraz i podnese ostavku, pa neka košarkaški trener u pokušaju vodi reprezentaciju u Katar.
H

Host

pre preko 1 godinu

Meni je recimo Nemanja Vidic iz nekog razloga pogresan izbor. Da se ne bavi aktivno fudbalom, svakako bi mi Nemanja Matic bio izbor broj 1.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Znači u momentima kada momci igraju kao besni, kada je gospodin Piksi napravio atmosferu, moraju ovakve nebuloze da dogadjaju... Jel konstantno moramo da pucano sebi u noge?!? Bruka i sramota, konstantno se radi protiv sopstvenih interesa, Zvezda i Partizan se medjusbno sapliću, užas. Partizan treba da igra proleće, ovi prazne tribine za odlučujuću tekmu, Reprezentacija treba da napravi istorijski uspeh ovi miniraju, nameštaju i malvrevišu... Znači muja mi je, samo grabljenje, lopov do lopova. Klasični cigani i sopstveni grobari. Tuga i sramota.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Pa to pitaj istog tog Piksija zašto je tako. Na poziv da se pomere izbori nakon prvenstva da se sad ne raspravlja o tome FSS se podsmevao. Eto vam sad.
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Ti Koji ruse Atmosferu su bas ti za koga ti navijas Decko!To su ti koji ucenjuju Reprecentaciju i FSS Decenijama vec jer su navikli da njihovi Ljudi sede u FSS.To su ti gde Erakovic mora na Silu da igra za Repku i ako objektivno nema Kvalitet ni za Klupu te iste.To su ti gde Lice sa Poternice zbog nekih licnih Dogovora sa av(namerno malim Slovima) su tu gde jesu i zasticebi su kao beli Medvedi i ako su bili na Interpolovoj Listi!!!Odavno u ovoj Drzavi nevlada Demokratija nego Diktatura jednog bolesnog Coveka
с

срб

pre preko 1 godinu

То треба да објасни онај ко жели Бјековића на челу фсс.Да жели добро ово не би радио!
G

Gost@ub ub ub

pre preko 1 godinu

Dok su recimo igraci koji 2 godine ne igraju u klubu vrhunski i treba da igraju u prvih 11. Da ne pricam o "talentima" Stevanovicu i Jovicu.

Katalonija

pre preko 1 godinu

A evo ih i jedni i drugi a ne shvataju da je njihova mražnja uzrok svega... A ti Ub gospodine ti si baš promašio poentu... Ako moram da biram izmedju dva zla, ja biram Partizan ali su i jedni i drugi zlo domaćeg fudbala, izobličeni izrodi nekog prošlog vremena koji drže hipoteku nad svim što je bilo i što će biti... Pogrešna tem, sedi 1.
z

zvezdara90

pre preko 1 godinu

Sve je mučno van reprezentacije,sve ali baš sve...lige,uslovi,mešetarenje,suđenje,likovi bez morala i obraza,sud FSS koji namerno ne radi i stvara igračima i trenerima da ne mogu da naplate svoje pare dve godine,žalosno i čemerno
M

MilkGost

pre preko 1 godinu

A ovo sada je 6 puta gore nego pre Ali ti je to OK jer se krade Partizan
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Ovo je zapravo najlepsi moguci dan za srpski fudbal. Sprecilo se vracanje na 6 godina pakla srpskog fudbala u kome je nacionalni koeficijent bio 0, Bjekovic i Zecevic su krali titule da bi Partizan u 4 Lige Evrope sve zajedno skupio 7 bodova.

Sakur

pre preko 1 godinu

A ko je vama branio da u toj evropi osvajate bodove?Kad smo vas krali u prvenstvu gde smo vas redovno dobijali u derbijima ko vas je krao u evropi pa niste mogli ni bod da osvojite
x

xezlgzwx

pre preko 1 godinu

Idealan scenario. Jos da se promeni nacin kandidiranja... Vidic je neko kome nista ne bi mogli ni Vucelic ni Terzic i siguran sam da svako sa gramom mozga i morala podrzava njega na mestu predsednika! Nadam se da Vidara vidi ove komentare, a nadam se da ce i tribine pokazati da ga zele. Sportski pozdrav!

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Видара познат по 2 пенала, скривеном на СП у Ј. Африци и промашеном против Словеније ... Поштење му је јача страна

Sakur

pre preko 1 godinu

A cuj ovog ni vucelic ahahaha a sta taj nesretni vucelic moze da uradi,kad cujes ove zvezdase rekao bi da je Partizan sampion zadnjih 5 godina
1

1992

pre preko 1 godinu

Šta Vidić zna raditi osim šutirati loptu? Što ne uzme svoju Slobodu iz Užica i npr od nje napravi stabilnog prvoligaša bar? Ako ne za najviši rang. Čime se ond dokazao? Šta zna raditi, koje su mu preporuke, kvalifikacije itd.?
z

zastoo

pre preko 1 godinu

ne ostane Nemanja Vidic? cemu izbori? da se stvara frka pre mundijala
z

zanimljivo..

pre preko 1 godinu

Kako sad to, zar nisu ona dva iz uefa /fifa rekli da mora da se izabere predsednik inace ce biti konsekvensi? Znaci sve je bila laz.... da se zaplasi narod...zbog Bjekovica
J

Jaaaa

pre preko 1 godinu

Da se održi skupština! I održaće se, ali moša za Bjeku 😉
p

plavac

pre preko 1 godinu

konsekvenci će biti,samo su očigledno dobili bar obećanje da neće biti radikalnih.vrv novčano
z

zanimljivo...

pre preko 1 godinu

Kako sad to, zar nisu ona dva iz uefa /fifa rekli da mora da se izabere predsednik inace ce biti konsekvensi? Znaci sve je bila laz.... da se zaplasi narod...zbog Bjekovica