Komentari na vest

Lajpcig pronašao zamenu za Gvardiola, Lionu iskeširao 30.000.000

R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Ljudi imaju sistem, tačno unaprijed znaju koga će da prodaju i već godinu unaprijed dana skauti prate nove talente na samo tim pozicijama!
p

prti

pre 9 meseci

Kad znas da radis biznis pravis pare u svim industrijama. Lepo je to Red Bull uredio fantasticno posluju svaka godina u debelom plusu. Salzburg, Lajpcig i samo udri. Steta sto kod nas nema sposobnih da razvijaju mlade i budu izvor igraca za ovakve kompanije kao sto su Red Bull.
m

ma kakav RB

pre 9 meseci

Prti,šta pričaš?Mita bi za 30 miliona doveo 15 štopera i bar jedan bi bio pogodak tj. da ima izlazni transfer 0 i 20% od sledeće prodaje!
p

prti

pre 9 meseci

@ma kakav RB nisam ni mislio ma Zvezdu, Partizan i te jace drzavne klubove. Vise da neko dodje na primer i kupi Macvu ili Smederevo na primer sredi stadion do 5k mesta uradi 5 pomocnih terena i ulozi iskljucivo u akademiju. Plati 3-4 iskusna domaca igraca malo jace da obezbedi stabilnost i ostalo akademci i fokus na rad klinaca, psihologiju kvalitetne trenere mladjih kategorija. Vozdovac radi solidno ali nema uslove a ni neki top kvalitet trenera. Takav klub bi mogao da se naprodaje dece sa ovih prostora. Nema pritisak navijaca a imao bi neku posetu i saradnju sa gradom i moze da dovede i Hrvata i Madjara i Afrikanca u mladje kategorije i da juri Rumune, Bugare ako su EU papiri bitni. Dobar skauting sopstvena agencija kao uslov za rad nesto sto Misko radi sa Megom samo njegovi igraci igraju i izuvanje od novca na nekom nizem nivou od Salzburga ali opet bio bi to klub koji bi u plusu zavrsavao svaku sezonu i to vise miliona plusa. Svet je pomahnitao cene mladih igraca vec predugo su milionske ako ima osnovne fizicke i tehnicke kvalitete. Kod nas klinac kad dodje u bg klubove gotovo kao da je uhvatio Boga za onu stvar i onda naravno fokus sa napredovanja je na drugim stvarima i tu se najvise talenta izgubi.
g

gostpop

pre 9 meseci

odličan igrač koji tek treba sa se dokaže, ako ga zaobiđu povrede i njega će papreno naplatiti kao i do sad konate, upamecano, gvardiol i ostali
B

Brko

pre 9 meseci

Leipzig mnogo ozbiljniji od Dortmunda. Jesu rasprodali pola ekipe ali su doveli fine zamjene
A

Aranut Cecen

pre 9 meseci

Svaka vreća kosta 100 miliona . Samo da znas da trcis i da nisi drzavljanin nijedne Balkanske zemlje vredis mininum 50 miliona a max 100 .
M

MELEON.GLAVATEON

pre 9 meseci

A STRAHINJA PAVLOVIC ZA KOLIKO MELEONA