(Foto: ©Reuters)
(Foto: ©Reuters)

Lajpcig u problemu: Enkunku pod znakom pitanja za Siti

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 19:35

"Sigurno neće početi utakmicu sutra. Moraćemo da vidimo da li će uopšte moći da bude sa nama", rekao je trener nemačkog kluba Marko Roze na današnjoj konferenciji

Sa koferom punim kadrovskih problema Mančester Siti stiže u Nemačku, ali ni njegov domaćin Lajpcig nije u idealnoj situaciji. Loše vesti za bundesligaša u poslednjem trenutku. Zbog bola u mišiću Kristofer Enkunku nije odradio kompletan trening nemačkog tima te je pod znakom pitanja za sutrašnju utakmicu nokaut faze Lige šampiona.

"Kristofer Enkunku je uspeo da završi samo delove poslednjeg treninga. Njegovi mišići su reagovali tokom sesije. Neophodno je da sačekamo 24 sata kako bismo videli kako će se problem razvijati", objavio je Lajpcig putem zvaničnih klupskih kanala.

Izabrane vesti

Da stvar bude još gora, Enkunku samo što se vratio na teren. Francuz je zbog problema sa kolenom sredinom novembra u poslednjem trenutku otpao sa spiska Didijea Dešana za Svetsko prvenstvo u Kataru. Sa terena je odsustvovao puna tri meseca i taman se ovog vikenda vratio protiv Volfzburga, međutim...

"Kristo je odradio samo deo današnjeg treninga, jer je bilo nekih reakcija od njegove povrede. Sigurno neće početi utakmicu sutra. Moraćemo da vidimo da li će uopšte moći da bude sa nama, ali nikako nećemo rizikovati, jer imamo još mnogo utakmica ove sezone", rekao je trener Lajpciga Marko Roze na današnjoj konferenciji.

O koliko se velikom udarcu za Lajpcig radi ne treba previše trošiti reči. n je ove sezone na 24 utakmice u svim takmičenjima postigao 17 i namestio još pet golova. Pride je prošle sezone u grupnoj fazi protiv Sitija postigao het-trik na Itihadu.

Podsetimo, Mančester Siti je u Nemačku doputovao bez Kevina de Brujnea, Ajmerika Laporta i Džona Stounsa.



tagovi

Kristofer NkunkuRB Lajpcig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara